USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Ісламська держава» погрожує Путіну війною

3 Вересня 2014 12:10
Розв'язати війну на Кавказі та в Чечні погрожують президенту Росії Путіну терористи із організації "Ісламська держава".

Так, бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" (ІД) опублікували в інтернеті відеозапис, в якому погрожують розпочати війну в Чечні і на Кавказі.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на арабський супутниковий телеканал "Аль-Арабія". На відеозаписі один з бойовиків говорить з кабіни винищувача з території захопленого ними військового аеродрому в районі Табака в сирійській провінції Ракка. Зокрема, він заявляє, що бойовики мають намір звільнити Чечню і Кавказ "милістю Аллаха". Відеозапис супроводжується перекладом на російську мову.



Крім того, бойовики пригрозили президенту Сирії Башару Асаду почати війну з урядовими військами в повітрі. У кінці серпня ІД захопила аеродром в Табаку і в її руках опинилися важкі гармати, танки і літаки.

У Сирії з березня 2011 року триває збройний конфлікт, що забрав, за даними ООН, життя понад 170 тисяч осіб. Урядовим військам протистоять загони бойовиків, які належать до різних збройних формувань. Найбільш активними є бойовики угруповання "Ісламська держава", на початку червня очолили наступ на північні і західні райони Іраку і оголосили 29 червня про створення "ісламського халіфату" на підконтрольних їй територіях в Іраку і Сирії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ФигВам Показати IP 3 Вересня 2014 12:18
Милость Аллаха на них вряд ли снизойдет...
от фиг їм Показати IP 3 Вересня 2014 12:54
Нехай ці чорнод...пі займаються своїми справами і не пхають свого орлиного дзьоба в наші справи. Їх і так розповзлося по всій Європі більш ніж досить.
Орест до от фиг їм Показати IP 3 Вересня 2014 13:30
Взагалі-то це позитивна новина. Загроза війною від ісламістів отверезить біснуватого Путлера, і спонукає його припинити війну зі своїми братами-словянами Українцями. І це мабуть спрацювало! Вчора путлєр пообіцяв Порошенкові в телефонній розмові припинити війну. Поживем, побачим!
анонім до Орест Показати IP 3 Вересня 2014 14:25
Які вони "брати" - це наволоч московська
Молодці до Орест Показати IP 5 Вересня 2014 00:22
ісламісти. смерть путіну.
Kexfyrf Показати IP 3 Вересня 2014 13:30
Хай відтягнуть війска Росії на Кавказ - менше наших хлопців загине від рук чеченців, осетин і інших почвар, які замість звільнення власної Батьківщини лізуть воювати за гроші в чужу!!!
Кхмер до Kexfyrf Показати IP 3 Вересня 2014 18:57
дилетантство. Загроза лише розв’яже руки та прикличе діяти більш жорстоко та ефективніше.
Льоня Показати IP 3 Вересня 2014 13:46
Буде абсолютно логічним і не викличе ніякого подиву, якщо такі ж заяви прозвучать з боку певних сил Японії та Китаю. З мечем прийшов, від меча і загинеш- це наразі актуально для Росіі.
Оксана Показати IP 3 Вересня 2014 14:06
Невже Бог почув наші молитви??????
:) до Оксана Показати IP 3 Вересня 2014 15:33
Почув, почув.
:) Показати IP 3 Вересня 2014 15:39
Мабуть це дуже погано так думати і бажати, але мене вже кілька місяців тривожить думка про відсутність в Росії будь яких терактів - по типу хоча б Волгоградського. А тут хоч якась новина від бандероісламу. Буде тепер кацапам чим зайнятись, хай тепер Лавров потрусить з Кисельовим для жителів і прибічників Ісламського Халіфату, а ми посміємось.
віктор Показати IP 3 Вересня 2014 16:07
звичайно це погано комусь бажати зла...але не дай йому вмерти він не дасть тобі жити...
Давно пора отдать долги России. до віктор Показати IP 4 Вересня 2014 23:53
Слава Аллаху чтобы так и случилось.Задавим русскую не честь!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus