USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Канада почала видавати українцям десятирічні мультивізи

4 Грудня 2015 08:17
Канада почала видавати українцям багаторазові візи терміном дії на 10 років, заявив посол Канади в Україні Роман Ващук. Про це пише УНІАН.

«Ми вже вводимо ці багаторазові візи на 10 років. Ми намагаємося також збільшити кількість тих людей, які отримують ці довгострокові візи, термін дії паспорта», – сказав посол.

Він також зазначив, що візу на 10 років можна отримати при наявності паспорта з таким терміном придатності.

«Якщо паспорт дійсний на п'ять років, то ви можете отримати візу на п'ять років», – додав Ващук.

«Ми вже впроваджуємо ці домовленості, і сподіваємося, що якомога більше відвідувачів зможуть ними скористатися», – резюмував дипломат.

Раніше Польща значно збільшила видачу багаторічних віз для українців. Безвізовий режим з ЄС має запрацювати найближчим часом. Але поки що єдиним способом вирішити проблему черг та корупції є багаторічні візи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
єврореаліст Показати IP 4 Грудня 2015 09:42
"..безвізовий режим з ЄС має запрацювати найближчим часом.." Європа розглядає можливість припинення шенгену,в деяких краінах вже є обмеження,про який безвізовий режим ідеться?!А Канада завжди нас підтримувала.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 10:09
"Безвізовий режим з ЄС має запрацювати найближчим часом. Але поки що єдиним способом вирішити проблему черг та корупції є багаторічні візи." Кто либо будет выдавать визы на тот период, когда они не будут нужны? Это по поводу "має запрацювати найближчим часом".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus