USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидати в президенти пройдуть «детектор брехні»

12 Квітня 2014 09:17
Кандидати у президенти України Петро Порошенко, Олег Тягнибок, а раніше й Ольга Богомолець погодилися взяти участь у шоу "Детектор брехні" на телеканалі СТБ.

Про це повідомляє "Телекритика" із посиланням на офіційну сторінку каналу в Facebook.

Також у соціальній мережі адміністратори групи СТБ повідомили, що натомість від участі у програмі відмовилися Ірина Фаріон, Микола Княжицький, Геннадій Кернес, Леонід Чорновецький, Наталя Королевська, Ганна Герман, Леся Оробець, Дмитро Ярош і Олег Ляшко.

Петро Симоненко заявив, що готовий взяти участь у програмі, але тільки після президентських виборів, Анатолій Гриценко сказав, що також не проти прийти на програму, але за умови, що у ній візьмуть участь Юлія Тимошенко та Петро Порошенко. Наразі канал очікує відповіді від Юлії Тимошенко та Сергія Тигіпка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
соломон Показати IP 12 Квітня 2014 14:39
такий тест повинні проходити кандидати в дипутати чи на керівні посади прямо на громадських слуханнях. питання можут ставити прості громадяни. це - найкраща люстрація.
Назар Показати IP 12 Квітня 2014 16:15
А судді хто? Спочатку тест на детекторі мають пройти самі співробітники СТБ перед комісією з 10 представників правих та лівих громадських організацій, і самі члени цих комісій. Результати мають бути оприлюднені. І лише після аналізу результатів та підписання протоколу комісією можлива участь громадських активістів. Інакше це чергова маніпуляція та профанація.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus