USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Катерину Ващук не позбавлять звання «почесного громадянина»?

13 Листопада 2013 14:06
Позбавити звання «почесного громадянина міста Луцька» нардепа Катерину Ващук запропонував депутат облради Олександр Пирожик.
Про це стало відомо під час другого пленарного засідання Волинської обласної ради сьогодні, 13 листопада.
На підтримку такого проекту рішення виступив і депутат облради Ігор Гузь, наголошуючи на тому, що «руками пані Ващук знищується українська мова».
Утім, голова облради Володимир Войтович заявив, що «ні краплі не сумнівається у тому, що народні обранці вчинили правильно, відзначивши нардепа таким званням і зазначив, що голосуватиме проти скасування рішення.
Більшість обранців громади його підтримали, тож Катерина Ващук і надалі залишається «почесним громадянином».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гость Показати IP 13 Листопада 2013 14:22
такий самий комуняка. Це сміх, а не почесний громадянин.Хай тішаться ми простий люд її почесним громадянином не рахуємо.Позорище з такої почесної комунячки.Що длоброго вона зробила для нас простого люду.Коли вже насититься ?
lutchanka Показати IP 13 Листопада 2013 19:25
ні, краще перейменувати Мерву(звідки підібрали Ващучку) у Ващуківку - нехай мешканці тішаться своєю обраницею, а лучанам вона до...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus