USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук - архітекторам: хватить будувати ілюзії

11 Травня 2011 13:37
З новим директором волинської філії науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» Ярославом Довгополовим підписали контракт на керівну посаду в філії до січня 2016 року.
Представлення новопризначеного керівника «Діпромісто» відбулося 11 травня в стінах облдержадміністрації за участі директора Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» Іван Шпилевський.
Персону нового директора інституту узгодили як з центральним керівництвом інституту, так і з місцевою владою. Довгополов має за плечима не лише досвід роботи в архітектурній галузі, а у адмініструванні, адже певний час очолював Горохівську райдержадміністрацію.
Як повідомив Шпилевський, попередній керівник Андрош Бідзіля пішов на пенсію. А губернатор Борис Клімчук зазначив, що інститут повинен залучати екс-директора Бідзілю в якості експерта і регулярно з ним консультуватися.
Губернатор повідомив, що влада планує тісно співпрацювати з інститутом, однак має до нового стилю роботи «конкретні вимоги».
«В мене одне прохання. Якщо проект замовляємо на 7,2 мільйона гривень – то малюйте на 7,2 мільйона гривень. Не на 17…Я просто не буду таку роботу приймати. Хватить будувати ілюзії і замки. Має бути чесна робота», - зазначив Клімчук.
«Насамперед я хочу повернути довіру до інституту зі сторони замовників, в тому числі влади. Адже останнім часом трошки свої позиції «Діпроміст» втратив. Це така ситуація і я думаю, що з неї можна вийти. Тому що працюють досвідчені фахівці, спеціалісти своєї справи. В яких, до речі, мені треба буде ще повчитися і використати їх дослід для подальшої роботи», - прокоментував свої перші кроки на посаді Довгополов.
Новопризначений директор зазначив, що поки що змін в кадровому плані очікувати не потрібно, адже необхідно ознайомитися з роботою керівництва.
«Спеціалістів треба цінувати, не легко зараз виховати нового спеціаліста. Адже є багато місць, де працюють фахівці. Думаю, що в інституті залишилися ті люди, які люблять цей інститут, шанують працю і мають великий досвід роботи», - сказав Довгополов.

Довідково:

Ярослав Довогополов народився у 1957 році на Горохівщині, закінчив Львівський сільськогосподарський інститут, за фахом – архітектор.
Трудову діяльність розпочав у 1979 році інженером відділу капітального будівництва Горохівського районного управління сільського господарства. В різні роки працював архітектором Волинського інституту «Діпроміст», завідуючим відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Горохівської РДА. До призначення обіймав посади голови Горохівської райдержадміністрації та райради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
СН Показати IP 11 Травня 2011 13:46
Долґополов - бютівська тушка
ДУСТ Показати IP 11 Травня 2011 14:02
УРА! Ще один спец як АРХШИБА.
ліберал Показати IP 11 Травня 2011 16:32
Правильно сказав, наші архітектори постійно малюють всілякі "Нью Васюки", і абсолютно далекі від фінансових можливостей замовника, і вимог часу.
джек Показати IP 11 Травня 2011 19:13
особливо фантазер-Луцький архітектор Казмірук
перехожа Показати IP 12 Травня 2011 11:41
А як вам наказ губернатора "постійно залучати Бідзілю" до проектів і обов"язково консультуватись з ним"? А вйо на песію!!!!
опер Показати IP 12 Травня 2011 21:57
знаю Довгополова особисто, нормальний мужик,
волиняка Показати IP 16 Травня 2011 11:29
Довгополов Я.В. нормальний чоловік. Головне щоб дали працювати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus