USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук назвав «ліпший документ людства»

3 Грудня 2011 18:01
На Волині обговорили перспективу регіональної Стратегії економічного і соціального розвитку області до 2014 року.

Круглий стіл на цю тему відбувся 2 грудня у стінах ОДА.

Ініціатором обговорення та внесення змін і доповнень до Стратегії на регіональному рівні стала Волинська ОДА.

Зокрема голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів, що Стратегія ухвалена ще у 2004 році. За час її дії двічі корегувалась. «Ліпшого документу людство ще не придумало», - запевнив Клімчук.

Фінансування питань, про які йдеться в документі, відбувається за позабюджетні кошти. Зокрема Клімчук розповів, що на перший етап робіт відведено 90 тисяч гривень.

«Стратегія розвитку – це не стратегія проїдання», - зазначив губернатор.

Перший заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Ярослав Жаліло наголосив на тому, що головне у розробці стратегії – прагнути зробити її раціонально.

«Ніхто, крім тих людей, які живуть і працюють в регіоні, краще не знають ні його потенціалу, ні перспектив», - розповів експерт.

Національний інститут стратегічних досліджень долучився до доопрацювання волинської стратегії. У адміністрації ж запевняють, що внесені до документу зміну внесуть наприкінці грудня, а з початку нового року їх внесуть на розгляд депутатських комісій, а згодом – на сесію обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
зіберт Показати IP 3 Грудня 2011 20:49
Питання А чого пан губернатор Борис Петрович не голить свою п.щетину? Нібито шановний пан, чиновник високого рангу, а неголений ніби-то натуральний поліський бомж. Не личить така щетина пану губернатору
Бомба до зіберт Показати IP 4 Грудня 2011 10:44
Він думає, що з бородою він солідніший і на проФФесора змахує.
любомльчанин Показати IP 4 Грудня 2011 08:18
а він і є бомж , тільки в політичному масштабі - при любій владі на смітниках історії копирсається, великого стратега з себе корчить
Бонд.. Показати IP 4 Грудня 2011 08:56
В Норвегії не те що щетину, а й бороду до лиця мати, а послам там непогано платять...
Хатуль Мадан Показати IP 4 Грудня 2011 09:39
Найліпшим документом людства буде той, що починатиметься словами: "Сьогодні в Київському зоопарку після кривавого поносу помер останній член партії ригіонів".
КаЛьОк Показати IP 4 Грудня 2011 15:43
Що ви вчепилися до його бороди . Це імідж і все)Зіберт - та ти сам моральний бомж, який бриється по два рази в день і думає, що це ознака мужності та інтелігентності)
зіберт Показати IP 4 Грудня 2011 21:50
Та який там імідж,пане КаЛьОк, шо ви такоє говорите!!! Та у сусідніх країнах , навіть вже за Бугом,чиновники чи то пак держслужбовці вишколені, підтягнуті,без тих кабанячих животів-кендюхів, та дійсно вибриті та вимиті. А наш губернатор - як немає клепки і культури то ніякий ІМІДЖ не поможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus