USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук назвав свій власний рейтинг в області

20 Грудня 2013 15:03
Голова облдержадміністрації оголосив, що йому довіряє більшість волинян.

Про це він розповів під час сесії облради, що відбулася 20 грудня.

З його слів, у нього є дані соцопитування, які підтверджують довіру понад 60% волинян. Депутатам обласної ради, які не погоджувалися з цим, він порадив провести власні соцопитування.

«Актуалії політичні змінилися, ібо впливи наші, окремих наших депутатів, на загальнонаціональні політичні процеси не такі великі, як декому з нас видається. На щастя для усіх учасників процесу, йде нормальний цивілізований процес примирення в Києві, когось це розчаровує, очевидно. Мене це, як і 99,9% волинян, з яких за 60% мені довіряють, тішить», - звернувся він до депутатів.

«Ігор Володимирович, можеш провести свою соціологію власну, будь ласка, перевір. Я не заперечую, навіть допоможу», - звернувся Борис Клімчук до депутата Ігоря Гузя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
60% Показати IP 20 Грудня 2013 15:11
хіба що ковельські полішуки!
Александр до 60% Показати IP 20 Грудня 2013 15:32
Интересно, а за кого же прогрессивная интеллигенция Волыни, Игорь Владимирович?
Соціологічна вибірка Показати IP 20 Грудня 2013 15:53
Може там шось помилились- 60 чоловік. це реально, а 60% - ні
Любі свині Показати IP 20 Грудня 2013 17:43
Анекдот в тему: після виборів приходить кандидат в депутати додому а жінка питає : " То скільки голосів ти набрав?" Він - "Три!" Вона :" От козел - я догадувалась що в тебе коханка є!"
ПРАВДА Показати IP 20 Грудня 2013 18:01
Борис Петрович сказав неправду. На моє глибоке переконання, його підтримує більше 95% жителів області. Він просто дуже скромна людина, щоб про таке заявляти. Розумію його і не боюсь назвати прравдиву цифру. І пан Гузь це прекрасно знає. Так само, як і те, СКІЛЬКИ особисто для нього зробив Борис Петрович. Ніде в світі ніхто нікого так не підтримує, як волиняни Бориса Петровича. Апазіціонери всіх мастей зубами скриплять від люті і нічого зробити не можуть. Якби Волинь могла, давно обрала б Бориса Петровича Президентом України або й цілого світу. Шкода, що він не негроїд і не монголоїд, о то б давно був би Генеральним секретарем ООН або, бодай, ЮНЕСКО.
103 Показати IP 20 Грудня 2013 18:27
Да, дядя, наркодиспансер на КРЗ тебе вже не спасе. Тільки Олика, тільки Олика.
Лучанин до 103 Показати IP 20 Грудня 2013 21:31
Поважаю Клімчука, він щирий патріот Волині. А Тімошенківці і УДАРівці( ще й такі безглузді і дескридитовані у менулому "політитки") Нехай гавкають. Ми Вас поважаємо і дай Вам Боже сто літ!
несліпий Показати IP 20 Грудня 2013 22:45
Цей Нарцис вже осліп від старості, йому все мариться, що він найкрутіший і не бачить в дзеркалі своє справжнє лице, обжиріле від брехні і цинізму. В даному випадку приходять на пам'ять слова Бенджаміна Франкліна "Заткнуть дураку рот - невежливо, но позволить ему продолжать - просто жестоко", Хватить лохотронити людей і прославляти жителів Межигір'я!
Корінний лучанин до несліпий Показати IP 21 Грудня 2013 10:16
КОМЕНТАР ХОРОШИЙ!!!
оксана Показати IP 21 Грудня 2013 07:58
Огидна тварина.хвалить сама себе.Ти вийди в місто і пройдись,цікаво як далеко зайдеш.Там тобі роскажуть про твій рейтинг.
Корінний лучанин Показати IP 21 Грудня 2013 10:11
Для чого робити такі заяви? Про підтримку говорять лише вибори!!! А Бор Пет Кліма (скоротив призвіще Клімчука на зразок корейця Ким Чен Ина ) хто обирав? Його призначив СМОТРЯЩИМ по Волині Янукович, наш ВЕЛИКИЙ КОРМЧИЙ УКРАЇНИ! А рейтингом міфічним хвалитись - якось НЕПРИСТОЙНО! Ну якби були вибори, то я б, як то кажуть, і не "вякав" нічого проти! Ну вибрали люди, значить є підтримка1 А так.....?
Олександр Дзядук Показати IP 21 Грудня 2013 11:17
Борис Петрович, Ви не рейтенг, ви совість загубили. Сьогодні в лиці Волинян ти зрадник та шлепер , так говорять твої донецьки пацани. А якщо говорити про довіру Волинян до Бориса по пятибальній системи то вона нище нуля, з таким рейтингом не тільки до Польщі не пустять, а я думаю що і в Шацький Національний парк заборонять в'їзд, що тоді будеш робити, коли на свої маєтки не доїдеш??????
БОГДАН Показати IP 21 Грудня 2013 11:22
Якщо КлІмчук сказав правду про свІій рейтинг,(посилаючись на соціологію!),то він - нарцис,який осліп від старості=.Всяка гидота починає розповідати про нього плітки ,анекдоти та байки.По суті у протистоянні Клімчка і опозиції, ми бачимо,як агресивна майданута меншість , хоче нав*язати свою волю більшості країни.Вони не сприймають будь-яких рацІональних доводІв та аргументів про згубний характер підписання угоди про асоціацію на даний час. Для майданутих =революціонерів= хай краще згине промислова ,індустріальна УкраЇна з ненависними для них заводами та фабриками,хай краще люди втратять роботу ,.пенсії та зарлати ,тільки нехай живе і процвітає асоціація , євроінтеграція та Європа геїв.Наші опозиціонери люто ненавидять Росію,для них асоціація це перш за все геополітичний удар по Росії,а не роздуми про Україну.,Вони не хочуть слухати аргументи про те,що економіка Євросоюзу просто знищить економіку України ,як знищила економіку Болгарії , Румунії,Греції.Опозиція не розуміє,або робить вигляд ,що не розуміє того,що для чиновників із Брюсселя та МВФ рефори в Україні це перш за все підняття комунальних платежів ЗА КВАРТИРУ В ДВІЧІ,А ТО Й В ТРИЧІ,зкорочення соціальних витрат,остаточне знищення залишків безкоштовної медицини, закриття сільських амбулаторій ,районних лікарень,ліквідація пільгових проздів у громадському транспорті, підняття ціни прозду в метро та тролейбусах в 2-3 рази Це-реформи по -європейські та по емвеефіськи. Модернізація економіки,що хоче робити уряд, для чиновників Євросоюзу - не реформи,для них реформи -підняття цін на все і вся.При цьому зарплати підняті будуть знову ж таки для меншості,для більшості- буде безправ*я,ріст цін ,хаос і безробіття.
БОГДАНЕ! Показати IP 21 Грудня 2013 13:14
Якщо Україна не вступить в ЄС і не зробить реформ по європейскі, то хіба або наївний,або сліпий,або дурний,чи ще якийсь не бачить,не розуміє,чи бараном прикидається і нехоче розуміти цього, то нам в недалекому майбутньому пі.....!,про це вже давно говорять як науковці,так і політологи,так і експерти,і соціологи,і РОЗУМНІ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ.Ми з 1654-го року,коли Богдан підписав з москалями контракт "живемо" "райським" життям.ХВАТИТЬ! ДОСИТЬ! ТІЛЬКИ В ЄВРОПУ!!!,а клімчуку (не так давно був климчук),рай разом з регіоналами і комуняками.Цей таваріщ ляже під будь-кого аби для нього було добре і щоб його вихваляли за його "досягнення".
Сліпому барану від Б Показати IP 21 Грудня 2013 15:50
Ще раз пояснюю ,що європейські реформи,як мислять їх чиновнник із Євросоюзу ,це далеко не модернізація української економіки,що хоче Азаров .Це- скоріше її знищення шляхом проведення так званої= шокової= терапії,=хоча,зазначу, шок буде ,а терапії -ні!.Єврочиновники бачать реформи в Україні перш за все ,як ліквідацію будь-яких збиткових секторів укр.економіки .У переведенні на нормальну мову-це підняття житлово -комунальних тарифів за квартплату в двічі ,а то й в тричі,підняття цін на громадський транспорт в 3-4 рази(метро,троллейбуси ),зкорочення видатків на медицину, ,а це-масове закриття районних лікарень та сільських амбулаторій.,масове зкорочення бюджетників.Дехто хоче все знищити ,залишити в Луцьку лише два базари-Варшавський та ЦЕНТРАЛЬНИЙ ринки.Нашим майданутим та тим, хто їх підтримує, пояснюю,якщо так станеться ,то базари будуть ,а покупці- зникнуть. і ще одне.Європа це не лише чудові дороги ,це і гомосексуалісти,лесбіянки ,безстатеві шлюби,це -Європа геїв!Це-високе безробіття,особливо серед молоді,це-наплив емігрантів із Африки та Азії.В Європі ми не станемо німцями ,ми залишимось українцями ,людьми другого сорту для =старої= Європи.
Корінний лучанин до Сліпому барану від Б Показати IP 21 Грудня 2013 18:12
Не треба ще раз ПОЯСНЮВАТИ!!! Бред про українські реформи я чую 20 років!! ДЕ ВОНИ, шановний( не знаю як назвати .....)??!! Україна мала хороший потеніцал на СТАРТІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!!! Зараз де він? Хто підприємства, заводи пограбував, порозвалював? ЩО ЄВРОСОЮЗ МОЖЕ( із єврореформами)? В нас ціла армія чиновників розвелась - це що НОРМАЛЬНО? І всі хочуть їсти! В нас єфективність праці і продуктивність дуже низька , так що знову назад у майбутнє? ВІДНОСНО НАПЛИВУ ЕМІГРАНТІВ: ЩО ХІБА ЇХ ЗАРАЗ НЕМА ? КОРДОНИ УКРАЇНИ ВІДКРИТІ ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ в основному без ВІЗ, А ДЛЯ УКРАЇНЦІВ на виїзд треба ще добитись ВІЗИ !!! "Братня" РОСІЯ теж українців буде пускати до себе по закордонним паспортам та й ще заставить здавати екзамени на знання мови та законів Росії( для хто на роботу їде)!!! СВІТ ВЖЕ ДАВНО ПОЧАВ ЗМІНЮВАТИСЬ ТІЛЬКИ ДЕХТО ТУПО НЕ ХОЧЕ БАЧИТИ ЦЬОГО !! НАМ БИ КРАЩЕ ЖИТИ ІЗ КОРУПЦІЄЮ, ОФШОРАМИ, ВІДМИВАННЯМ ГРОШЕЙ, а то "клятий" ЕВРОСОЮЗ буде заважати ВАМ шановненькому бюджетнику!!!
Бодану Б-барану! Показати IP 21 Грудня 2013 16:58
Тільки такі як ти барани і думають,що в ступорі расєї "пакращення",але навіть східняки-данєцкіє і ці розуміють правильно,а ти своєю галіматньою все ще хочеш переконати,що в мутному саюзє "счастьє".В ЄС вже вступило 28 країн,а під расєю лягло аж 2 і ті вже стогнуть від братських обіймів.Я написав зрозуміло,тоб-то модернізувати економіку по європейські,цей тернистий шлях проходять такі як Україна,але проходять бо хочуть ЖИТИ,а не існувати!
БОГДАН-майданутим Показати IP 21 Грудня 2013 18:33
Почну з того ,що 80% жителів Донбасу,все ж, хочуть вступу до Митного союзу .Цивілізаційно для них ближча Росія, ніж Євросоюз.Хоча і в Донбасі багато майданутих,особливо із антипутінської інтелегенції,яка сидить на американських грантах.Від того ,.що агресивна майданута меншість тупо обзиває Митний союз=мутним=чи =тайожним=він гіршим не стане.Азаров заявив,що якби не московські домовленості ,то Україну чекала б економічна та фінансова катастрофа,і його слова недалеко від істини. Для опозиції доля простих людей праці,що працюють на промислових об*єктах, пусте місце. Для них цікаво заробляти гроші на= революції= та =майданах=,слухати ,як зомбована молодь горланить з ранку до вечора=смерть ворогам!,ворогів на палю(йолку)!=,ре-во-лю-ці-я!=.Для опозиції доля людей ,що працюють на заводах і фабриках пусті слова,якби десятки і сотні тисяч людей втратили роботу після підписання асоціації в угоду антиросійським ,а по суті антиукраїнським силам-дурниці! Цікавіше валити владу в Украіні ,мітингувати ,пікетувати ,калічити міліцію металевою арматурою та камінням.І ще одне,я не думаю,що щасливі від вступу в євросоюз греки,латиші,румуни ,болгари.Економіка цих країн в глибокій кризі ,там велике безробіття.Сотні тисяч людей в Афінах,Бухаресті,Софії,ЛіссабонІ, Мадриді виходять на мітинги протесту проти економічної ситуації в їх країнах.І лише агресивний Майдан та його лідери не хочуть цього бачити.
БОГДАН-Корін-му луча Показати IP 21 Грудня 2013 19:35
ТЕ, що в Україні побудований олігархічний капіталізм,мене не радує.Але слід памятати ,що в підписанні угоди про Асоціацію ,в першу чергу, були зацікавленІ українські олігархи.Тому думати, що Асоціація послабила б їх вплив в Україні-.смішно На даний час вони зацікавлені не у справжніх реформах,а в дефолті України,щоб скупити за безцінь її землю та промислові стратегічні об*єкти . Щоправда ,їх сподівання після підписання московських домовленостей=улетучились как дым=Вас цікавить , .хто пограбував Україну? Є різні думки .Наприклад ,газета =експрес=в липні 2013 року писала ,що 80% промислових активів належить євреям.
Богдану-манданутому! Показати IP 21 Грудня 2013 19:51
Почну з того,що 80%жителів Донбасу,це 80% жителів Донбасу- далеко не УКРАЇНА!!! А твій Азаров за три роки так "покращив" життя,що пару днів назад заявив,що країну чекав колапс.Колапс з такими "покращувачами" нікуди не дівся,він неминучий,якщо МАЙДАН всіх їх "покращувачів" не похоронить!!! Вже в Інтернеті появились перші ластівки про 15-ти міль"ярдний кредит,як москалі будуть його давати лохам,як щомісячно будуть встановлювати ціну на газ і т. д.Два дауни хотіли правди і мати виграш від генерал-полковника КГБ? Президенти Кравчук і Кучма сказали,що Путін ніколи не сприймав і не сприйме України.Це президенти сказали,в яких і сьогодні всі таємниці зовнішньої політики лежать на столі,бо вони і зараз мають безпосередній вплив на неї.
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2013 23:20
Мішкі ворочать не хочете?Клімчук-нормально!
Майданутому. Показати IP 22 Грудня 2013 00:56
БАЧУ майдануті пани починають хамити ,за відсутності аргументів. Для мене Кучма і особливо Кравчук -не авторитети.Кучма ,в цілому, був непоганий президент ,але його надламав =касетний скандал=і Помаранчева революція.Зараз він на =побігушках= у свого зятя-олігарха -мільярдера Пінчука.,вдається до реверансів в бік опозиції і т.п.Телеканал= ictv=,який належить Пінчуку, однобоко коментував події в Україні,всіляко вихваляв Майдан.При Кравчуку взагалі було здійснене масштабне пограбування українців під прикриттям злочинної приватизації. Кравчук по суті проводив в Україні туж антинародну політику,.яку проводив в Росії Єльцин.І Кравчук і Єльцин у своїй зовнішній та внутрішній політиці були повністю залежні від США,вони зрадили національні інтереси своїх держав.. Саме КРАВЧУК І Кучма несуть повну відповідальність за те,,що в Україні утвердився олігархічний капіталізм.І ці особи тепер будуть вчити український народ і Януковича,ЯК ЇМ ЖИТИ І ЩО РОБИТИ !Смішно! Опозиція всіляко обріхує московські домовленості ,а наші майдануті їм вірять!Нічого дивного в цьому не має.Для них Росія -ворог,а дядя Сем-друг.Хочу нагадати нашим майданутим ,що США -головний жандарм на планеті,знищив в ході війн десятки незалежних держав..США-імперіалістична держава,яка виробляє близько 20% ВВП в світі ,а споживає- 40% світової продукції,..Причина-неконтрольований і ніким не обмежений друк долларів сша.,що дає їм змогу споживати вдвічі-втричі більше матеріальних благ,ніж вони реально виробляють.На даний час зовнішній борг США-16 трильйонів долларів.Найбільше заборгували США Китаю та Японії- по 2 трильйони дол.ШановніІ пани майдануті, продовжуйте і далі рівнятись на жандарма і банкрута,який вже ніколи в світі не поверне своїх боргів.Але намагається всіх вчити як жити ,в тому числі і Україну
БОГДАНЕ! Показати IP 22 Грудня 2013 10:53
АРГУМЕНТИ-два: 1.Росія-імперія зла. 2.УКРАЇНА в ЄВРОСОЮЗІ!!!
БОГДАН Показати IP 22 Грудня 2013 12:20
Але Євросоюз і,в перше чергу німці, категорично проти членства України в ЄС.Вони лише вимагають від України зняття митних кордонів перед товарами із Європи.Щодо того, яка держава в світі дійсно є імперією зла,то я вам раджу просто читати більше серйозних книг.Доречіодин тиран,якогого обріхують ліберали ,прочитував в день 400 сторінок тієї чи іншої книги ЦІікаво , як ви працюєте над своїм інтелектуальним розвитком?Чи вважаєте,що досить уподобитись китайським хунвейбінам і цілий день горлати-ворогам-смертьДоречі=імперія добра=яку,відчувається,ви так любите,за оцінками незалежних експертів пограбувала бувший СРСРна суму 2-3 трільйона дол.(вивезли по демпінговихцінах енергоносії,золоті запаси,збагачений уран,за безцінь зкупили стратегічні об*екти)Цивілізаційно УкрАЇНАближча на даний час до Росії ,ніж до Європи геїв,лесбіянок та п*дарів.
Міля Показати IP 22 Грудня 2013 13:37
І мій голос дадайте на користь БП, он хароший мужик.
вперед до Міля Показати IP 23 Грудня 2013 16:18
То Богдан (відчувається БП) нам пропонує шанувати вибір ніким в світі нешанованого двічінесудимого ХАМА, який так вірно прорахував вигоди для України у мутному союзі, при цьому не вміючи ні писати, ні говорити грамотно. Ось який гірішок знань наш прізідєнт, як сказав би ще один гіній пілітіки Азіров. Богдан, то хто з нас долбанутий? Нічого дивного, багатьох довбануло - бо наш уряд - це БІМБА!!!
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 18:46
Дуже скромний волинянин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus