USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук відзначив «Свободу»

5 Травня 2011 10:57
Проміжні вибори до Волинської облради в мажоритарному окрузі № 13 у Локачинському районі 1 травня були прозорими, - вважає губернатор Волині Борис Клімчук.

Про це він заявив у коментарі ЗІКу.

Нагадаємо, 1 травня відбулися вибори до Волинської обласної ради в мажоритарному окрузі № 13, на який переміг представник Народної партії Михайло Скопюк, який набрав 35% голосів.

На другому місці – Михайло Карпець («Батьківщина») – майже 29%, на третьому – кандидат від «Свободи» Валерій Черняков (14,4%). Не підтримали жодного із п’яти кандидатів 2,8% виборців. Всього проголосувало 3,5 тисяч виборців.


«Проміжні вибори оцінюю таким чином: невисокий рейтинг «Батьківщини» і її висуванця. 27% для району, який завжди був прихильний до БЮТ, – це низький показник. Враховуючи, що все партійне керівництво там працювало «денно і нощно», - прокоментував вибори Клімчук.

«Натомість я констатую високий рівень «Свободи» – 14% з хвостиком. Це при тому, що там працював кандидат не місцевий», - наголосив губернатор.

«Я так розумію, що «Свобода» робила такий собі своєрідний полігон у Локачах. Доволі високий відсоток у «Свободи». Це мають враховувати і політичні соратники, і опоненти «Свободи». Мають враховувати – це такий собі сигнал для роздумів», - додав голова ОДА.

«Михайло Скопюк був кандидатом від влади. Він – перший заступник голови районної державної адміністрації. Достойна людина, відома в районі, яка багато років там прожила і пропрацювала. Він переміг достойно, переміг без порушень і натяжок», – стверджує Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus