USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук вибачився за свої «нєрви»

13 Травня 2011 14:45
Голова Волинської обласної державної адміністрації та обранець Волиньради від Партії регіонів Борис Клімчук вибачився перед колегами-депутатами за те, що буває надто емоційний та «нєрвний».

Про це він говорив у п’ятницю, 13 травня, під час сесії Волинської обласної ради.

Клімчук після звіту перед депутатами про виконання облдержадміністрацією повноважень, делегованих йому облрадою, став вибачатися перед колегами.

«Я часом буваю різкий, трошки нєрвний, вибачте мене… Але я вас запевняю, всі ваші запити, звернення я буду розглядати. Бо я поважаю вас і всю волинську родину», – висловився він.

Натомість окремі депутати закидали губернатору недемократичну та нетолерантну поведінку.

«Ви як губернатор маєте дбати, щоб в області дотримувались демократичних цінностей. Але сьогодні в нас розпочався терор проти незгідних. Це кримінальні справи по університету «Україна». Це тиск на футбольний клуб «Волинь» – вже два тижні не повертають печатки і документи клубу. В цій області є людина, яка керує цим всім», – говорив депутат Ігор Гузь.

Проте Клімчук запевнив, що намагається діяти в законний спосіб.

«Мене можна в чому завгодно звинувачувати, але в тому, що я нетолерантна людина, яка застосовує неправильні методи, не треба… До моєї компетенції не відноситься регулювання вищої освіти… До того ж, перед вами, мабуть, єдиний губернатор, який не є професором чи академіком», – сказав голова ОДА.

«Я вас не чіпаю, пане Романе, особисто. Я маю свої міркування. Ніхто не переконає мене в іншому. І наскільки мені відомо, кримінальна справа не стосується ректора… Я не даю команду "фас". Хто скаже з правоохоронців, що Клімчук давав команду "фас"?» – звернувся він до ректора університету «Україна», «тимошенківця» Романа Карпюка.

Депутат-освітянин у свою чергу теж дорікнув Клімчуку, зазначивши, що нині навколо очолюваного ним вузу триває «бєспрєдєл».

«За шість місяців до сорока викладачів викликали на допити. Заводять кримінальні справі, які білими нитками шиті. Забрали 38 комп’ютерів.. Такий інститут є в кожній області, і якщо будете тероризувати нас і далі, ми піднімемо всю Україну», – заявив Карпюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 14 Травня 2011 07:58
Він просто самодур.
Вольдемар Показати IP 14 Травня 2011 08:26
І ось така вся наша влада. Я начальник-ти дурак.
NFK Показати IP 14 Травня 2011 10:49
Це не нерви, а хамство і зверхність, яка характерна для цієї влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus