USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчука роздратували журналісти

18 Липня 2011 12:41
Губернатор Волині Борис Клімчук ледь не покинув прямий ефір на телеканалі «Аверс» – посадовця роздратувало, що журналісти не узгодили з ним організацію телемосту із селом Роговичі Локачинського району.

Власне, голову Волинської ОДА запросили на телеканал до розмови на живо у програмі «Пряма мова», пише 18 липня «ЗІК».

Ведучим ефіру був генеральний директор телекомпанії Олег Величко.

Він розповів, що журналісти відзняли ситуацію в одному з волинських сіл, яке не на кордоні, а у самісінькому центрі області – в Локачинському районі, поблизу газового родовища.

Це – село Роговичі, яке донині не підключене до газу, незважаючи, що поруч із селом видобувають природний газ.

«Клімчук там нічого не обіцяв, якщо ви хочете мене зачепити. Я не був у тій зоні. Клімчук ніколи не обіцяє. На відміну від усіх решти, Клімчук каже правду. Це не мої обіцянки щодо цих газопроводів. Зверніться до екс-прем’єра Тимошенко. Вона підписувала угоди про те, що, як стане Президентом, проведе газ», – прокоментував сюжет голова ОДА Борис Клімчук.

А Олег Величко зазначив, що є можливість включити село Роговичі у форматі телемосту і поставити питання губернатору.

Це викликало обурення у Бориса Клімчука: «Давайте повернемося не до запитань і відповідей, а до суті передачі, на яку ви мене запросили. Ви мене запросили на «Пряму мову». Давайте будемо вести пряму мову. Давайте будемо коректні, ви і я. Після відпустки я туди приїду і поспілкуюся з людьми напряму, без телевізора. Я передаю вітання, я приїду і поспілкуюся без телекамер».

«От вони стоять. Ви мене не попередили. Це коректно? Я не підготувався щодо Рогович. Хочете, щоб ми завершили зараз передачу? Я вам подякую. Я звертаюсь до селян, якщо вони чують. Перше, що я зроблю, коли вийду з відпустки, – приїду до вас. Я не хочу спілкуватися по телевізору – це не розмова серйозних людей. Я вам бажаю добрих жнив», – сказав губернатор.

«На жаль, телеміст у нас не відбувся», – зазначив ведучий.

«Не відбувся. Тому що для того, аби губернатора ввести в міст, треба попередити, що буде діалог з Роговичами. Я б зібрав матеріали, підготувався відповідним чином, знав би, що людям відповідать. У нас не КВК з вами, не клуб веселих і кмітливих. Ви – не Лістьєв, а я – не учасник команди «Юні піонери». Давайте до справ, якщо ми хочем вести далі діалог. Якщо ми не бажаєм вести діалог – ну, що ж, піду готуватися до відпустки», – звернувся до генерального директора телеканалу «Аверс» Борис Клімчук.

«Дивіться, у нас недобудованих 47 газопроводів роботи тернопільської фірми «Професіонал», з якою мав договори пан Грицюк (колишній голова Волиньради, зараз керівник фракції «Батьківщина» в облраді Анатолій Грицюк, – ЗІК), пан Кирильчук, народний депутат (неформальний лідер волинської «Батьківщини», нардеп Євген Кирильчук, – ЗІК) і «іже з ними». Це питання – до них. Я їх не починав, цих газопроводів. Ціна цього питання – 58 мільйонів гривень. Включаючи Роговичі. А цих грошей немає», – додав губернатор Волині.

Щоправда, заспокоївшись, упродовж півторагодинного прямого ефіру Борис Клімчук неодноразово просив вибачення у телеглядачів за свою емоційну реакцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
от так Показати IP 18 Липня 2011 12:59
рве дах від хоч і складного, але не самого гострого питання. Що буде потім, під час виборчої кампанії?
222 Показати IP 18 Липня 2011 13:33
ну і правильно , журналістам захотілось "жареного", а страва вочевидь ще не готова
юстас-алексу Показати IP 18 Липня 2011 13:50
Щось занадто часто ниньки Бориса Петровича виводять з рівноваги журналісти...
Захоплений манерами губернатора Показати IP 18 Липня 2011 13:53
Клімчук більше дратує журналістів, ніж вони його. Дратує самовихвалянням, прибріхуванням, приписуванням усіх результатів собі, роздуванням з мухи слона. Цифри області - не презерватив, їх надувати не треба. Є в народі прислівя: не хвали себе сам, нехай тебе люди похвалять. Щодо "Аверса" - то хоча це телебачення низької якості, зате незалежне. Губернатор переплутав крісла: хвалити його можуть на Волинському телебаченні. Хвалити - це функція Ольги Куліш. Вона з лайна зробить цукерку. До речі, в Україні немає інституту губернаторства, а є голова адміністрації, голова виконавчої влади області або наймит президента. Коза - не корова, наймит - не губернатор. Недаремно ж "губернатор" скрізь акцентує: "Мій президенте, мій президент...". Ще треба добавляти: "...я ваш наймит". Досягнення Клімчука - це "Чорний квадрат" Малевича. Примітивне вміння маневрувати. А його статистика нагадує ліхтарний стовп: він нічого не освітлює, зате до нього іноді можна прихилитись. Йому не сподобалась статистика Тараса Куйбіди. Наслідки: Тараса вже не видно на понеділкових "ранках" понад три місяці. А стиль вести діалог в "губернатора" - задавати собі риторичні запитання і, аналізуючи, відповідати на них. Це відмінний прийом, як заборонений удар в пах в самбо, бо очевидно, якщо ти не будеш задавати запитання і сам не шукатимеш на них відповіді, то їх тобі зададуть інші і вимагатимуть відповіді, не даючи часу на роздуми. Відповідати тоді доведеться в найменш зручний для цього момент. А при своїй позиції губернатор завжди виглядає "в білому френчі з бльостками". Ось і вся його сутність. Без "бльосток".
Журналюга Показати IP 18 Липня 2011 14:20
Дії Величка банально непрофесійні. Ось і весь секрет конфлікту. Справді варто було попередити Клімчука, що буде пряме включення. І взагалі, що то за стиль і методи, коли співрозмовника високого рангу намагаються, образно кажучи, поставити на коліна? Мовляв такі ми круті, що аж Клімчука з себе вивели. Це просто счмішно і соромно за таких колег.
Я до Журналюга Показати IP 18 Липня 2011 15:04
А це майже у всіх ваших колег такий стиль: все зробити для того, щоб людину поставити у незручне становище. До речі, працівники ВН також полюбляють нечесні прийому: типу заголовок поставити такий, що зовсім не відповідає суті статті.
Журналюга до Я Показати IP 19 Липня 2011 10:41
Критика справедлива, нікуди не дінешся. Але це наслідок ситуації загальної, коли журналістами стають всі, кому не ліньки. Той же Величко - заслужений
Не журналюга. Показати IP 18 Липня 2011 14:58
Журналюзі. Херовий з тебе журналюга, якщо ти захищаєш чиновника. Де журналісти, там демократія. Бодай, найнятий, бігаєш біля дуп чиновників? Коли читаєш таке бойове перо всезнайки-журналюги-підлабузника, коли він навязує свою достатньо убогу і виссану з пальця думку, стає неприємно. Попахує осетриною другого сорту. Деякі публікатори перетікають з ніка в нік, проте не втрачають якості віртуального екскремента (не мішати з експериментом!). Чи не краще тобі зайнятись вишиванням гладдю чи хрестиком? А може лобзик у твоїх руках оживає? Займись цим.
VCS до Не журналюга. Показати IP 18 Липня 2011 17:48
А про продажність журналістів відомо? Так що не потрібно всіх до "демократичних" записувати, особливо з Аверса! Де гроші покладуть побільше - туди і танцюють! А пишеш ... :) Точно "журналюга". А з етикету будь-якого телеканалу, гість повинен бути обізнаний про суть діалогу, це не пройдисвіт з вулиці у якого бліц-інтерв'ю беруть, тим-більше його запросили, а не він сам напросився. А який сенс пояснювати, ви швидше за все, в ТБ не бум-бум! :)
безробітний Показати IP 18 Липня 2011 15:03
Зализані питання, зашмуляні ефіром відповіді. Факт! А живий НАРОД(носій влади) до найманого чиновника ЗАСЬ! Запишіться на прийом - може прийму. А "кришку" не рве у пенсіонерів за 800- 1100грн. Терплячі. А ці бунтують???
Волинянин Показати IP 18 Липня 2011 15:34
Давайте будемо коректними. Клімчука роздратували не журналісти а тупа, непрофесійна робота Олега Величка, який таким самий журналіст, як Клімчук - балерина. Аверс ще живий тільки тому, що йому альтернативи нема.
serafim Показати IP 18 Липня 2011 15:45
Напишіть будь-ласка хто вважає Величка журналістом???Стільки ляпів,скільки на своїх єфірах він зробив не робив навіть Янукович:)А скількох людей він підставив.Запитайте в бувших співробітників "Аверсу", чому вони називають "Аверс" болотом.Хіба Климчук про це не знає?І все ж пішов у цей жабинятник:) Коли людину запрошують у прямий єфір,в усіх цивілізованих країнах їй дають перелік питань,що будуть обговорюватись.Це робиться для того,щоб людина змогла компетентно відповісти на поставлені запитання. Пан Величко напевно цього не знає,тому завжди біжить попереду паровозу:)Зігнав бідних селян у спеку,надурив кажучи що зараз вам губернатор розкаже,як буде газифікувати село,пропіарився як борець за ідеали знедолених:)І що???Бідних людей залишив "з носом",бо прекрасно знає,що питання газифікації сіл Волині вирішує обласна рада,яка виділяє на це в бюджеті області кошти,а не Клімчук.
випускник "аверс-школи" Показати IP 18 Липня 2011 17:23
"Аверс" - це не болото, а гадюшник. Там кожен сам собі начальник. Підстава, лажа, западло - на кожному кроці. Про деякі вчинки своїх "підданих" сам Величко не знає,та і не хоче знати. А про ляпи і грамотність взагалі не задумується. Накакати в суп комусь - святе діло, головний лозунг телеканалу. Але горде звання "телекана", 5, кабінтів б/ушна апаратура носити не достойні.
Викладач до випускник "аверс-школи" Показати IP 18 Липня 2011 17:35
Ти, бачу, як гідний "випускник аверс-школи", такого шось в кінці наваяв у тексті, шо фіг поймеш )))))
марко Показати IP 18 Липня 2011 17:29
Величко такий журналіст, як климчук губернатор. Що один випендрюється, що інший.
Горохівчанин Показати IP 18 Липня 2011 17:35
Кимчук повівся на банальну підніжку, дід злякався простого запитання. Хоче аби усе було як по нотах: призначення вдруге, вибори до місцевих рад, телемости - фікція, селяни з завченими висловами. Ой не скоро буде толк у цій землі...
випускник "аверс-школи" - викладачеві Показати IP 18 Липня 2011 18:16
а це щоб вам, викладачам, булдо чим зайнятися. А то тільки й знаєте, що на лапу брати
Віктор Показати IP 18 Липня 2011 18:24
Смішно і гірко читати деякі коментарі. Вибачте, а що це за губернатор, який так панічно боїться поспілкуватися у прямому ефірі з людьми. Адже у нас, за його словами все так прекрасно.Але БП добре знає, що все що він говорить це брехня. От і побоявся, що селяни просто розвінчають цю брехню на очах у тисяч глядачів. А Величко молодець.
))) Показати IP 18 Липня 2011 18:59
Ну не хоче губернатор з селянами спілкуватись. Не барська то справа з челяддю теревені у прямому ефірі травити. Бо ж завдання на його плечах державної ваги)), а тут якісь холопи з Рогович - і газ, і дорогу їм дай. На якого дідька їм той газ, а стежку самі протопчуть. Не настарчишся на усіх. Ех, в баньку би...
респект марко Показати IP 18 Липня 2011 21:08
- Хоча, напевно в Климчуку більше від голови ОДА ніж в Величкові від журналіста. Назвіть хоч одного журналіста на Волині?
Знаючий Показати IP 18 Липня 2011 22:42
Величко - це людина, яка порушує елементарні правила журналістської етики. Крім того, може й ображати гостей, повчати їх, "екає" через слово (для ТБ - це жах), погано готується до передачі, в ефірі в нього задзвонить мобільник і т.д. Можна як завгодно критикувати Клімчука (часто є за що), однак він - харизматична особистість, тоді ж коли Величко для мене був є і залишиться елементарним нікчемою.
юстас-алексу Показати IP 19 Липня 2011 00:29
А вам не здається, що ми втекли від теми: Клімчук спасував перед можливим прямим, безпосерднім спілкуванням із людьми, непідготовленим дзвінком до голови сільради, солодкими словечками і заграваннями... Якщо ти господар в домі, то мусиш знати як рипить ніжка кухонного столу чи скільки павуків сплелипавутину в лівому верхньому кутку веранди. І не треба перед цим з домовиком консультуватися.
Юрій Показати IP 19 Липня 2011 09:01
[8:54:38] Superheit: А нам людяи, аби лише когось критикувати, і без цього прожити не можна. І ще ніхто, і нікому не догодив. Перш за все, ніж критикувати губернатора чи когось іншого, може треба задуматись, хто щось із нас доброго зробив..?Та все-ж- таки, хоч трохи має бути етика спілкуванння у нас......?
Inna Показати IP 19 Липня 2011 12:30
Мабуть, всі сторони залишилися задоволеними. Величко знову отримав "смачні" відгуки про "Аверс". Селян нарешті почули і будуть вирішувати їх питання. А Клімчук не дав себе облити брудом і навіть зумів поставити ведучого на місце. Підтримую думку про непрофесійність пана Величка.
veif Показати IP 19 Липня 2011 18:48
скільки трудів поклали інженери готуючи першу спробу перегону через супутник, і скільки коштував цей телеміст, жаль що всі Клімчук Клімчук а як же інші а круті журналісти Волинні, прикро що всі погрузи в політику і геть забули про світ навколо, погано згадайте журналістів 60- 70-х
Iнший випускник "аверс-школи") Показати IP 21 Липня 2011 00:56
На мою думку має хтось поставити Величка на місце, разом із Московкою. А то занадто в пір'я вбрались, хвости по розпушували. А за Бориса Петровича обідно, бо він дійсно відношення до газопровода немає ніякого. Нехай би Грицюка покликав, і щоб той прозвітував.
Галина Потапівна Показати IP 27 Липня 2011 10:33
Декілька днів назад читаю у газеті Ратнівщині що районна лікарня знаходиться в аварійному стані.Як цю проблему вирішили наші мужі? Будують перед лікарнею фонтан. Куди дивиться обласна адміністрація, які так переживають за добробут і здоров'я простих людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus