USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Коломойський став головою КПК УКРОПу

25 Листопада 2016 14:13
Ігоря Коломойського обрали головою Комісії партійного контролю партії УКРОП. Відповідне рішення ухвалили під час XI з’їзду «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» 25 листопада в Києві.

Дещо раніше Ігор Коломойський став членом партії УКРОП - він перебуває на партійному обліку однієї з районних організацій міста Києва, - повідомляє прес-служба політсили.

«Це велика честь для Ігоря Коломойського і велика підтримка для нас усіх. Наша партія з його приходом максимально підсилилася, тому що він справді лідер цієї партії», – зазначив член політради УКРОПу, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Так, під час 11-го з'їзду партії делегати обрали Ігоря Коломойського головою Комісії партійного контролю («партійного суду») – постійного контрольно-ревізійного органу, який контролює та перевіряє дотримання вимог статуту, програмних документів, партійної дисципліни та етики членами партії, її статутними органами та керівництвом. За відповідне рішення проголосували 419 делегатів.

«Ігор Коломойський не зміг бути присутнім на з’їзді, але скерував заяву з повідомленням про особисту згоду очолити КПК на ім'я голови політради партії. Для нього велика честь бути з командою УКРОПу та балотуватися на посаду очільника Комісії партійного контролю», – сказав голова політради УКРОПу Тарас Батенко.

Комісія підзвітна та підконтрольна виключно з’їзду партії. До її складу також увійшли: письменник Василь Шкляр, народні депутати Віктор Шевченко, Віталій Купрій, Ірина Констанкевич, член робочої групи з підготовки статуту УКРОПу Оксана Тунік-Фриз та депутат Запорізької міської ради від УКРОПу Олег Коломоєць.

Відповідно до статуту партії, Комісія розробляє проект Кодексу партійної етики, розглядає внутрішньопартійні спори, ухвалює рішення про усунення порушень у діяльності статутних органів партії та їхнього керівництва і керівництва партії, скасовує рішення керівних виконавчих органів партії (президії партії, рад первинних, місцевих, обласних організацій) та її керівних осіб у разі порушення ними статуту, програми партії чи законодавства. КПК поновлює в партії осіб, членство яких було неправомірно припинене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 25 Листопада 2016 15:07
А раніше він ким там був?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus