USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колишні регіонали Волині проти нового начальника міліції

17 Червня 2014 16:40
Депутати Володимир-Волинської міської ради, колишні члени Партії регіонів, а також співчуваючі їм громадяни звернулися до Президента України, міністра внутрішніх справ, начальника УМВС у Волинській області, голів Волинської ОДА та облради, а також до нардепа від Володимир-Волинського виборчого округу №19 Євгена Мельника з листом, в якому лобіюють призначення на посаду начальника міського відділу міліції Віталія Здомищука і висловлюються проти кандидатури Віталія Мархальчука, якого підтримала Рада ВО «Майдан» та громадські активісти Володимира-Волинського.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, громадське обговорення претендентів на посаду начальника Володимир-Волинського міськрайонного відділу МВ УМВС України у Волинській області тривало емоційно, з криками, образами та взаємними звинуваченнями.

Підписанти листа мотивують свою пропозицію призначити Віталія Здомищука на чолі міськвідділу МВС тим, що його нібито підтримали мешканці міста, які взяли участь в опитуванні. Віталія Здомищука, який в період правління Януковича слухняно виконував вказівки влади щодо переслідування активістів Майдану, категорично не підтримує Рада ВО «Майдан» та інші революційні організації міста, громадський сектор. Також Віталію Здомищуку закидають неефективну боротьбу з алкогольною мафією у Володимирі-Волинському.

Серед підписантів листа фігурують прізвища таких одіозних людей як депутат Володимир-Волинської міської ради, колишній заступник голови місцевих регіоналів та екс-голова «Молодих регіонів» міста Максим Климюк. А також депутати екс-«регіонали» - Валерій Зінкевич, Олег Мельник, Анатолій Смоляр, Іван Омельчук, Віталій Голигін. Раніше на підтримку Віталія Здомищука публічно висловлювався скандальний депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз, обраний від «Сильної України», який тепер судиться з активісткою Майдану Ольгою Нечитайло.

З-поміж інших осіб, які підтримують кандидатуру старорежимного міліціонера, помічені люди, орієнтовані на мера Петра Саганюка.

«Тепер ці люди з минулого докладають усіх сил аби звести нанівець досягнення Революції гідності», - зазначив активіст Володимира-Волинського Сергій Коба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
олічка Показати IP 17 Червня 2014 17:10
Вся ригівська свора і оточення Саганюка підтримують доморощенного "свого" міліцая....Кому потрібна така міліція?
ого до олічка Показати IP 17 Червня 2014 22:01
Чого ригівська? Там і продажні козачки з "БЮТу".Матусевич, наприклад .Нах..... їм той Майдан, головне папі догодити!
правда Показати IP 17 Червня 2014 17:11
Там вже не корупція, там повний п....Ц!!!
Лучанин Показати IP 17 Червня 2014 21:12
До революії гідності прилучилится всілякі нікчеми, ЯКІ ЗАРАЗ ПРЕТЕНДУЮТЬ РОЗСТАВЛЯТИ КЕРІВНІ КАДРИ. Якщо майдани будуть висувати начальників міліції, то такі будуть і результати. Майдани то ще не народ, це лише дуже маленька частина народу, щоб претендувати на абсолютну владу Народ обрав Президента, який повинен підібрати кадри, якому довіряє більшість народу, а не лише алкаші з майдану
Дама із заходу до Лучанин Показати IP 17 Червня 2014 22:24
Я б сказала не долучилися ( сильно красномовно) а збіглися після неї і самі себе наділили усіма правами...НЕА! Не буде так, бо як би ви не скакали авторитет у народу треба заслужити, а не впіймати)))) А ті, хто так активно протестує проти Здомищука впадіть і не дихайте, бо цю людину поважає більша частина міста, а вашого приймака ніхто не знає і не хоче, як би ви його не знали і не піарили! Не перестарайтеся!
Не дамо Показати IP 17 Червня 2014 21:15
Ми не дамо розкрасти розвалити те що ви не створили ви невдахи перераховую коба грек карпо чайка сорока сусік дмитрук на виборах побачимо де ви будете після того що натворили козли
гуцул до Не дамо Показати IP 17 Червня 2014 21:54
Навчися крапки-коми розставляти, а то таке враження що в школу не ходило...
Свояк Показати IP 17 Червня 2014 21:18
Підтримую повністю вони це ніхто ми їх на виборах не помітимо
Я Показати IP 18 Червня 2014 13:26
Ото Чайковська енд копані бісяться: вони ж думали, що нарешті прийшов їхній зірковий час - на революційний подіях реанімуватися в політиці міста. Але щось троха не так пішло як думалося-планувалося. На віче ніхто майже не ходить, хоча на початку Майдану, багато хто приходив. Але потім народ побачив, чого насправді хочуть місцеві "революціонери". В-Л-А-Д-И!!! Радянські торгаші (Чайковська, Грек, Ярмощук) хочуть повернення!!! Але люди щось не дуже ведуться... Віро Анатоліївно, може відпочинком на своїй базі на Світязі привернете увагу електорату майбутнього? так би мовити заохотите? Та й младо-покоління бізнесменів (Карпюк, Коба) теж непроти хапанути влади. Бо щось і в тих, і в тих справи не дуже йдуть... От кортить владою підсобити власним справам. А тут Здомищук заважає...
ВСТАВАЙ КРАЇНА Показати IP 20 Червня 2014 21:49
ПРОСТІ ЖИТЕЛІ ВОЛОДИМИРА ЗДОМИШУКУ В ПУП НЕ ВПИРАЮТЬСЯ... ВІН ДОБРЕ ТРИМАЄТЬСЯ ЗА СВОЮ КРІСЛЯКУ, А БАБЛА В НЬОГО ...!!! НІЧОГО ВИ ЙОМУ НЕ ВДІЄТЕ, В НЬОГО ПАГОНИ І ПИСТОЛЄТ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus