USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Команда президента критикує роботу Саакашвілі

26 Лютого 2016 18:44
Народний депутат від БПП Анатолій Матвієнко розкритикував роботу голови Одеської ОДА Михаїла Саакашвілі. За його словами, він не досягнув значних успіхів у ввіреному йому регіоні. Каже, що його там не сприймають.

«А якщо тебе не сприймають там, де ти безпосередньо несеш відповідальність і працюєш, то це проблема», - сказав Матвієнко на прес-конференції в Івано-Франківську, пише Станіславське ТБ.

Матвієнко каже, що, справді, у Грузії він дечого зумів досягнути. Хоча, ймовірно, лише не заважав тим людям, які впроваджували реформи.

Нардеп говорить про те, що нині Саакашвілі вірить багато людей, проте він радить не вірити їм у казки.

«Я дуже прошу не вірте в казки. Декілька мільйонна Грузія – це не Україна», - сказав Матвієнко.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Верховній Раді розігрують черговий політичний сценарій – розвал коаліції та реальну підготовку до наступних виборів. Режисери оголюють козирі й вимірюють реакцію населення, політики сваряться на ток-шоу та братаються у кулуарах. Ось такі реалії політичного життя України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Федір Т. Показати IP 26 Лютого 2016 18:52
В БПП , приблизно така перспектива - як колись в " Нашій Україні " пана Ющенка ...
Тарас Чурило Показати IP 26 Лютого 2016 20:36
В США Порошенку дали чітко зрозуміти, що це його перша і остання каденція, тому Порошенко йде вабанк
Андрій Показати IP 26 Лютого 2016 21:14
Поршенка теж не сприймають як президента кришуватель олігархів, тормоз України суцільна корупція, ніякої люстрації а уряд це взагалі п.....
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 22:24
Матвієнко це той, що був Першим секретарем ЦК ВЛКСМ? Далі партія "Собор", далі БПП,, а ще ж була Народно-демократична партія., а ще партія "Наша Україна"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus