USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Корвет «Луцьк» не випускають з Криму

14 Травня 2014 10:01
Цими днями до західної бази ВМС України в Одесі мали передислокувати чергову групу українських бойових кораблів. Серед них і протичовновий корвет «Луцьк». До портів України 12-13 травня з Криму мали вийти також корабель управління «Славутич», корвети «Луцьк» та «Тернопіль», ракетний корвет «Придніпров'є», а також підводний човен «Запоріжжя», інформує Вісник+К.

У зв'язку зі штормовим попередженням вихід українських кораблів з Криму перенесено на 16 травня. Також перенесений кінцевий термін передачі кораблів українській стороні з 17 на 19 травня. Великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський» буде виводитися за окремим планом після повного розблокування фарватеру озера Донузлав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 14 Травня 2014 10:36
СТИДОБА ДОБРОВІЛЬНО БЗ БУДЬ ЯКОГО СУПРОТИВУ ВІДДАНІ КОРАБЛІ ВИПРОШУВАТИ НАЗАД.....
Стидоба до Анонім Показати IP 14 Травня 2014 11:07
Згідний до безкінечності!Повна поразка,як флоту,так і армї,так і ментовської гвардії.А вся "заслуга" в цьому лежить на "команданте №1"-ТУРЧИНОВІ!Бездарний і безвідповідальний,який не спроможний був самостійно без пані з каблуком на голові прийняти радикальне рішення.А загалом винні ми самі.Кого вибираємо,те й маємо.Знову лунають звідусіль голоси,що крім баби з косою кращого президента годі шукати,хоча повна і безповоротня поразка вже є,навіть непотрібно чекати результатів виборів.
вік Показати IP 14 Травня 2014 11:12
Та ну в Криму передали штормове попередження тому видачу кораблів призупинено.ВН коли копіюєте новини думайте і сійте смуту серед людей.Дякую що не видалите комент.Бо це правда є на сайті УНН і Кореспондент.
!! до вік Показати IP 14 Травня 2014 11:16
а в тексті так і йдеться!
лпдмуа а простише и Показати IP 14 Травня 2014 12:09
видайте ім замість тільників-чорних бушлатів-безкозирок і зброі : соломяні брилі із тризубом-червоні шаровари-ялові чоботи змащенні солідолом-вишиванку -кожухи і кожному в руки дайте багор : А ці ночви під назвою луцьк поставити на сапалаівці : За роки ВВВ -і в роки холодной війни моряки показували тільки мужність і героізм про здачу ворогу небуло навіть думки=-вороги називали іх чорна смерть : а розгар карібського кризису саме моряки підводники врятували світ від катастрофи знищення людства -ціною свого життя е дуже багато історий : але трап коробля це границя держави і хто без дозволу по ньому проходить -огонь на ураження: Все це написано в уставах караульной і корабельной служби : Я ніколи ім непробачу цю зраду- боягутсво -і позор який вони нанесли на збройні сили Украіни : Вони саме вони в Криму повинні були показати приклад як треба захищати свій нарід і Батьківщину -може і загинути : Бо для війскових війна це робота а вони роботи своее незробили : ХАЙ із тим живуть але по іх вині -розвинулися дальнійші трагічні подіі
гідроакустик крв. Лу Показати IP 21 Січня 2016 20:35
Так, краще було б замінувати, привідкрити кінстони і малий вперед на крейсер "Москва"! бабахнуло б харашо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus