USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кремль запросить Зеленського до Москви на 9 травня

30 Серпня 2019 19:23
Росія направить президенту України Володимиру Зеленському запрошення на святкування 75-річчя перемоги в Москві 9 травня 2020 року.

Про це заявив помічник президента Росії Володимира Путіна Юрій Ушаков, повідомляє Громадське з посиланням на ТАСС.

«Президенту України (запрошення — ред.) буде направлятися», — сказав Ушаков.

Також у Кремлі заявляли, що запросять також лідерів США Дональда Трампа, Франції Еммануеля Макрона, Німеччини Ангелу Меркель і голову КНР Сі Цзіньпіна.

Крім того, запрошення були також направлені північнокорейському лідеру Кім Чен Ину і прем'єру Великої Британії Борису Джонсону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Архоксерокс Показати IP 30 Серпня 2019 19:52
Нові серії про царя Леоніда !
Українець Показати IP 31 Серпня 2019 08:17
Обговорювати доцільність участі і приймати відповідне рішення Президент України буде тоді, коли отримає офіційне запрошення ! А зараз спеціально Росією робиться такий вкид, щоби вивідати наперед ймовірність участі чи відмови і, таким чином, в майбутньому уникнути ляпів, втрати іміджу, ,компроментації і діяти, як вони кажуть, навєрняка . Сили мають рівно стільки ж, як і сцикливості .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus