USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Путіну потрібна «хоч якась перемога» до 9 травня, – розвідка США

3 Квітня 2022 09:16
Володимир Путін зі своєю армією прагне отримати «хоч якусь перемогу» в Україні до 9 травня. Очільник Кремля планує влаштувати в Москві традиційний парад.

Про це з посиланням на джерела, знайомі з розвідданими, розповіли журналісти, передає 24 канал.

За словами кількох американських чиновників, ознайомлених з останніми оцінками американської розвідки, Росія переглянула свою стратегію війни в Україні, щоб зосередитися на взятті під контроль Донбасу та інших регіонів на сході України з датою 9 травня.

За понад місяць війни російські сухопутні війська не змогли утримати контроль над районами, де вони вели бої. Саме тому, за даними чиновників, Путіну необхідно продемонструвати «хоч якусь перемогу», і він сподівається взяти під контроль східний регіон України до початку травня.

«У Путіна 9 травня буде парад перемоги, незалежно від стану війни чи мирних переговорів. З іншого боку: парад перемоги з якими військами та технікою?» – запитав представник європейської оборони.

Читати ще: У РНБО назвали сакральну дату, до якої Путін хоче закінчити війну в Україні

Також американські та європейські чиновники стверджують, що будь-які терміни, які Москва може встановлювати на словах, не змінюють реальності, та схоже, що Росія готується до затяжного протистояння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Green Показати IP 3 Квітня 2022 11:23
То нехай намалює в телевізорі перемогу. Його "піпл" і таке "схаває".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus