USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кварцяний і Яручик можуть вступити до «ММ», - експерти

31 Травня 2011 15:31
Незабаром у депутатській групі «Місто майбутнього» Луцької міської ради можна буде побачити позафракційного Віталія Кварцяного і «свободівця» Миколу Яручика, - припускають експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Про це йдеться у аналітичному підсумку подій тижня, підготовленому ЦПАВК .

Депутатська група у Луцькій міській раді, назва якої «Місто майбутнього» (5 депутатів) створена ймовірно для формування такого собі «нейтрального поля», - припускають експерти.

Початковий склад групи, до якої увійшли представники трьох фракцій - Антон Сосновський з ВО «Батьківщина», Олександр Пиза, Микола Дендіберін, Олег Дмитрук з фракції «Фронту Змін» та Андрій Разумовський з «Сильної України», дає можливість зрозуміти, що партійність для участі в групі не є визначальною.

«Кому це потрібно? Не секрет, що у міськраді депутати жорстко поділені за партійним принципом і часто саме фракційне рішення, а точніше рішення керівника партійної організації, визначає позицію кожного депутата. Крім того, все більше відчувається поділ депутатського корпусу за рівнем підтримки до міського голови та його політики», - пишуть експерти.

Але в міській раді є і чимало депутатів, яких такий стан речей не влаштовує та які хочуть бути менш політично заангажованими та прагнуть більшої свободи при голосуваннях.

Тому депутатська група «Місто майбутнього» ймовірно буде працювати у двох напрямках, По-перше, створювати додатковий переговорний майданчик для депутатів з різних, часом антагоністичних, фракцій і в такий спосіб впливати на рішення ради, Й по-друге, надавати «прихисток» депутатам, які в силу різних причин полишать свої партійні фракції, або ж будуть в стані конфлікту зі своїми одно партійцями, - вважають експерти.

Цілком ймовірно, що незабаром у цій депутатській групі можна буде побачити і позафракційного Віталія Кварцяного і «свободівця» Миколу Яручика, а з часом і менш активних та менш публічних членів фракції ВО «Батьківщина», - додають у ЦПАВК.

Нагадаємо, Антон Сосновський, коментуючи своє ймовірне виключення з фракції "Батьківщина", стверджував, що до групи "Місто мабутнього" приєднаються й інші депутати. зокрема і з фракції "Батьківщина".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Громадянин Показати IP 31 Травня 2011 17:13
Знаючи Миколу Яручика впевнений, що в ніяку групу він вступати не збирається, швидше з його організаторськими здібностями він може створити свою групу або ж стати заступником фракції "Свободи"
Луцький Показати IP 31 Травня 2011 17:28
Цікаво на чому базується думка цих так званих експертів. Думаю, що Яручик молодий і перспективний лідер. Йому не потрібні додаткові керівники якихось груп.
Michael Corleone до Луцький Показати IP 31 Травня 2011 22:37
"так званих експертів". Золоті слова. У них жодної аналітики, а передрук інфи з інтернет-видань, часто приправленої висновками та прогнозами, взятими зі стелі.
Місцева Показати IP 31 Травня 2011 17:36
Кварцяний звичайно може увійти в групу, він не політик і його рішення скоріше підпорядковані футбольному інстинкту (командна гра). Яручик пташка не того польоту щоб розмінюватись на такі групи.
котигорошко Показати IP 31 Травня 2011 20:44
Вітів догрався,понабирав жидовських халуїв.
Депутат попереднього скликання Показати IP 31 Травня 2011 22:46
Основне завдання "Міста майбутнього" розбудова наметових хімчисток для чищення подушок по всім центральним вулицям міста, та встановлення пивних наметів перед входом до університетів, коледжів та шкіл. Адже саме на цих фронтах відзначився А. Сосновський - новоспечений лідер депгрупи "ММ". Як керівник фракції "Фронту змін" Пиза погодився щоб ним керував Сосновський? А куди дивився тато Розумовського? Адже тепер "Батьківщина" завалить всі земельні ділянки (а це декілька гектарів у центрі міста) отримані Вайманом у минулій каденції. Приклад: земельний скандал у парку. Попереду нас чекають цікаві війни. Думаю що "Батьківщина" почне неголосування за всі пропозиції Сосновського, Фронту змін і Розумовського як вони це роблять з ініціативами тушки Бірюкова.
ШО І ДО ЧОГО??? Показати IP 31 Травня 2011 22:51
Яручику та група шо мені копійку в Вопаку на здачу не взяти, Кварцяному те саме. Стаття якась геть не та. Мільйонерів тянете в злидні. Ви краще проскануйте їх детальніше і дайте нам знати хто вони такі.
Микола-Миколай Показати IP 1 Червня 2011 10:17
І навіщо мені йти до Сосновського в "ММ" ? Мені і під Вітівим добре.
Бася Показати IP 1 Червня 2011 11:07
Як тільки Микола став бути сам по собі то зразу ж всі почали ним запихати різні політичні дири. То туди його, то туди, а тепер ще й до "ММ". Та йому те "Му-му" геть не треба, він не можу опуститись з своїх висот в яму. Кварцяного теж ліпите в сміх якийсь, нащо зірці гнила сцена? Хіба що буде Антону гроші на Японію помагати збирати ))) Не ліпіть туди тих людей яких ніколи там не буде. Це ж не шоу "Розсмішити Яручика".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus