USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Правий сектор Волині має діло до виборчого процесу

9 Квітня 2014 10:26
Лідер Правого сектора на Волині Павло Данильчук зустрівся з представниками ОБСЄ/БДІПЛ. Про це повідомили у прес-службі Правого сектора.

У вівторок, 8 квітня представники місії ОБСЄ зі спостереженням за виборами, а саме довгострокові спостерігачі Пер Горан Віік та Колумбус Ігбоанусі, поспілкувалися із лідером Правого сектора Волині Павлом Данильчуком. Павло Данильчук повідомив, що зараз ця місія працює по всіх регіонах і має представників у кожному з ним, на Волині це Пер Горан Віік і Колумбус Ігбоанусі.

Вони зустрічаються з представниками політичних сил, які беруть участь у виборчих перегонах. Лідер поділився, що представники цікавилися баченням Правого сектору та передвиборчою програмою.

Основне завдання місії - здійснення оцінки виборчого процесу з точки зору його відповідності усім міжнародним стандартам. Спостерігачі проаналізують законодавчу базу та її виконання, роботу органів, відповідальних за управляння виборчим процесом, а також відповідних державних органів, заходи у рамках передвиборчої агітації, процес висвітлення у ЗМІ та розв’язання виборчих суперечок.

У день голосування спостерігачі будуть присутні під час відкриття виборчих дільниць, процесу голосування, підрахування бюлетенів та встановлення підсумків голосування. У день голосування ОБСЄ/БДІПЛ поєднає зусилля з делегаціями Парламентської асамблеї ОБСЄ та іншими парламентськими інституціями.

Місія ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження за виборами та Координатор проектів ОБСЄ в Україні працюють незалежно та виконують окремі власні завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 10:36
Може ми чогось не знаємо, може вже Данильчук представляє державу на Волині? Взагалі-то на такому рівні зустріч мав проводити Пустоцвіт. Буде керувати виборами ПС? Під дулом автомата підемо на вибори! Демократія по-українськи!(((((((((((
Анонім до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 10:50
Шановний, якщо вам увижуються автомати, треба звернутись до лікаря ))))
Лучани до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 10:55
Та ти від того лікаря і не виходив! Якщо ти не знаєш, що луцький ПС постійно носить зброю, то ти явний д***біл або сам з ПС!!!!!!!!!!!!
Анонім до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 11:14
А Ви знатний фантазер. "Постійно носить зброю" - чомусь я такого не бачив.
Лучани до Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 11:47
Тобі з лікарні не видно.
Лучанка до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 10:57
Ваше вміння тролити знаходиться на тому ж рівні, що й Ваші знання про волинську політику)))))) ПустоЦвіт - це хто?)))
Лучани до Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 11:51
Знаюча ти наша, ПустоЦвіт - це по життю! Невже думаєш, що не розуміють, що мова про Пустовіта? Може ти його нова секретарка, що так за нього "печешся"? Давай, відробляй копійки!
Лучанка до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 12:10
Відробляти копійки ти будеш за свій дешевий тролінг, бо більш ні на що не здатен))) якшо тобі платять за кожен тупий комент, то може колись і ти доростеш до рівня ПустоЦвіта по житті, бо зараз ти - ноль:_)))))))
)))))))) до Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 14:00
Секрет***тка не відволікайся!
Лучанка до Лучани Показати IP 9 Квітня 2014 10:57
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2014 11:49
Видно, тому правому сектору недостатньо втрати Україною Криму, вони ще хочуть відлякати від України чергові території
768 Показати IP 9 Квітня 2014 12:01
http://novayagazeta.livejournal.com/1771977.html
Olha Показати IP 9 Квітня 2014 13:05
Події на Сході це результат невиконання угоди від 21 лютого.Тому я пропоную повістку дня чотирьохсторонніх переговорів (Українa-ЄС-США-Росія):1.Україна повинна провести антитерористичну операцію по ліквідації бандформувань ПС,Самооборони,Автомайдана,Спільна справа,Білий молот і т.д.(міліція і СБУ мають весь список).Указ про антитерористичну операцію повинен бути виданий відразу після закінчення переговорів.2.Фінансові рахунки вказаних бандформувань повинні бути арештовані.Тільки після виконання цих пунктів можна вести далі переговори.Якщо Україна не може сама ліквідувати бандформування ,то це повинна через ООН зробити міжнародна спільнота.Тобто провести міжнародну антитерористичну операцію.Бо в Україні бандити тероризують населення.Самі проводять якісь люстрації.Носять зброю.Підміняють собою силові структури в Україні.
оце так Показати IP 9 Квітня 2014 13:05
А чому саме з Данильчуком, невже на Волині немає інших повноцінних політичних сил?
Прочитав чому Показати IP 9 Квітня 2014 14:15
Данильчук голова постійної комісії міської ради з питань міжнародних відносин.
!!! до Прочитав чому Показати IP 9 Квітня 2014 14:34
Міської, а не обласної!
Анонім Показати IP 9 Квітня 2014 17:56
Волинські новини, ваша назва даної статті зовсім не відповідає її змісту.
лучанин Показати IP 9 Квітня 2014 18:46
весь світ вводить санкції проти бізнесу януковичів , тільки сама Україна цього неробить ! ЧОГО ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus