USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани уже замовляють собі червоні прапори

6 Травня 2011 16:39
Приватні особи з Луцька уже зверталися до народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка, аби їм надали червоний прапор перемоги.

Про це Колесніченко заявив, відповідаючи на запитання, чи відреагував хтось на його пропозицію профінансувати та переслати червоні прапори, - пише Gazeta.ua.

«Дзвонили приватні особи зі Львова та Луцька - всього сім чоловік. Ми направили їм прапори. Але я пропонував їх надати не приватним особам, тому що всю Україну я ж не можу забезпечити прапорами перемоги. Чекаю звернень державних органів влади та місцевого самоврядування», - уточнив Колесніченко.

На запитання про те, чи він справді вірить у те, що із таким проханням до нього звернуться західноукраїнські ради, "регіонал" відповів: "Моє завдання - запропонувати. Щоб не було потім дорікань з їхнього боку, що в них начебто не було коштів на ці прапори".

Політик відзначив, що, якщо на 9 травня певні місцеві органи влади не вивісять копій прапора перемоги і будуть посилатись на відсутність коштів, то "це вже буде зовсім інша розмова".

"Це буде вже не питання коштів, а питання політичного кшталту. Це буде підґрунтя для іншої розмови", - сказав "регіонал".

Водночас, Колесніченко запевнив, що звернень до суду, в разі ігнорування закону про використання червоного прапору поруч із державним, не буде.

"Наше завдання - зняти ті речі, які ми можемо зняти. Зокрема, йдеться про фінансове питання дотримання закону. Якщо це нам не вдасться, тоді вже залишається гола ідеологія", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко запропонував усім органам влади та місцевим радам Західної України, кому не вистачає коштів на прапор перемоги, оперативно і невідкладно сформувати заявку на його ім'я про необхідну кількість копій прапора. Він готовий виділити для них гроші з власної зарплати.

5 травня спікер Верховної Ради Володимир Литвин підписав закон, яким під час святкування перемоги крім жовто-блакитного прапора має вивішуватись червоний прапор перемоги.

Як повідомлялося, за законопроект, який зобов'язує в День перемоги вивішувати червоний прапор разом із державним українським прапором, внесений комуністом Петром Цибенком, проголосували 260 народних депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Колесниченку Показати IP 6 Травня 2011 17:02
Нешановний пане Колисниченко! Оголосіть весь список цих Лучан яким потрібна червона ганчірка. Якщо ви так за них радієте, то давайте це зробим разом.
Фанат до Колесниченку Показати IP 6 Травня 2011 19:31
За цей прапор який такі дебіли як ти називають ганчіркою 20 мільйонів людей поклали своє життя.Цей прапор,це символ Великої держави яка здолала фашизм та звільнила Європу,знищіла мільйонну японську(квантунську) армію і заставила себе поважати увесь світ. А про таких недолугих як ти,хто не знає власної історії свого народу є хороша українська приказка "Дурні не мамонти,вони не вимруть."А шкода..:)
VSC до Фанат Показати IP 7 Травня 2011 13:36
Глубоко сомневаюсь, что 20 миллионов умерли за этот флаг. И не государство побороло фашизм, а именно эти миллионы ценой своих жизней. А это государство в 30-х очень активно сотрудничало с гитлеровской Германией. Один пакт Молотова-Риббентропа чего стоит. И одно порабощение Европы было заменено на другое - советское. И не уважать это государство себя заставило, а бояться. И еще под этим флагом были уничтожены миллионы в лагерях и тюрьмах, тоже не забывайте. Так что отношение к истории должно быть объективным, а не с точки зрение краткого курса кпсс.
Фанат до VSC Показати IP 9 Травня 2011 13:18
Уважаемый,а кто руководил народом во время войны?Или вы думаете,что эти самые миллионы людей просто вышли на улицу,нашли в кустах автомат и пошли воевать???На стене в кабинете у Гитлера в 1941 году висела карта Великой Германии как ее видел сам фюрер(Карта хранится в музее вермахта в Берлине).Так вот,там есть только Великая Германия от пролива Ла-Манш и аж до Урала.Согласно секретного распоряжения фюрера войскам СС(все есть в интернете) после победы над СССР должны были быть уничтожены 80% населения СССР,остальные 20% должны были стать рабами германской рассы.Интересно,сколько бы тогда миллионов ни в чем не повинных людей погибло?И еще насчет уважения.Кто нибудь сейчас в мире любит США и американцев с их заносчивостью?Их как раз не любят,но боятся:)))Потому,что если что-то не так они сразу пугают всех экономическими санкциями и армией.И чихать хотели на всех.Единственное государство(из воспоминаний ярого антикомуниста Збигнева Бжизинского (американский политолог, социолог и государственный деятель польского происхождения. Долгое время являлся одним из ведущих идеологов внешней политики США.)),которое боялись США был как раз СССР. А для вас уважаемый будет более комфортно почитать боевой листок Тягнибока и свободовцев с его интерпретацией истории Украины:)
Наталія Показати IP 6 Травня 2011 18:14
Кому ганчірка, а ветеранам, які принесли нам мир- символ перемоги. Бідолашних старих дуже мало залишилось, тому не потрібно відбирати у них святиню. Хотілося, щоб у День великої Перемоги ветерани спокійно святкували. Час розсудить, а зараз треба дякувати за їх подвиг. Слава Богу, що проблемою є колір прапора, а не хліб, вода, дрова, світло...
хорвaт Показати IP 6 Травня 2011 18:36
цe мaбуть Кононович з своими випeрдaшaми зaмовили
Вадим - Наталії Показати IP 6 Травня 2011 19:43
Якщо ветерани під час святкування будуть нести червоні прпори, то хто їм заборонить або ВІДБЕРЕ? Але чому цей прапор повинен бути вивішений на державних установах поряд з державним? Ці два прапори - антогоністи! Це ж НОНСЕНС, невже не зрозуміло?
серб Показати IP 6 Травня 2011 20:45
бандерлогам следует под фашистскими знаменами дивизии СС Галичина промаршировать улицами города - вот это было бы круто, а так вы все болтаете...
КАТЕЦАД Показати IP 6 Травня 2011 21:20
Символ-це уява про те чого що немa і воно краще ніж зараз є. Символ, як правило, окреслюють річчю, як сигнал руху до кращого. Візьмемо прапор. Під час ВВв червоний прапор сигналізував рух до перемоги над фашистами при наступі(при відступі прапор ховають). Свою роль цей символ виконав, коли був прікріплений на даху рейгстагу. Уява про краще була втілена у життя. Як тільки символ виконав свою роль він перестає бути символом і стае семіотикою – просто знаком. Активне повернення до знаків, які були символами, свідчить про настальгію про минуле , бажання повторити минуле у своїй уяві, при цьму символ, виконавший свою роль все одно залишаеться знаком. Для тих хто не бажае повторення такого минулого, символи минулого залишаються малоцінними знаками, тому що у цих людей є інші символи - уява того що ще нема і воно краще ніж зараз е.
Оксана Показати IP 6 Травня 2011 21:58
Не згодна з пані Наталею. Пригадався мені минулорічний випадок з героїнею передачі "Міняю жінку": українка потрапила по обміну в Москву на 9 травня. Вона подарувала квіти першому зустрічному ветеранові та спитала де він воював. Коли ж ветеран почув, що пані з України, то похизувався, що знищував наших хлопців по лісах, втавивши кілька українських слів. Справні ветерани вже повмирали від ран, або ж немічні, мало хто має здоровя вийти за поріг власног дому. Моя донечка минулого року від гімназії вітала стареньку жіночку - ветерана. Прийшла шокована від побаченого: жахливі умови житлові, прикута до ліжка одинока старенька. Сьогодні моя доня забрала вітіння для цієї жіночки в однокласника, щоб самій піти її привітати, сказати добрі слова, порозмовляти, адже відчула наскільки їм обом це потрібно. І не потрібен старенькій ніякий прапор. А ми ні в якому разі не повинні ставати під криваві знамена, щоб на нашу землю не прийшли нові тирани. Зробимо поступки в малому - втратимо в великому - Україну!
Антон до Оксана Показати IP 7 Травня 2011 03:34
Пані Оксана,нагадайте будь-ласка нам що ми останні 20 років незалежності будуємо у нашій державі???Може ви знаєте(бо жоден з наших президентів цього досі не зробив) як звучить Національна ідея України? За 20 років незалежності(???)ми самі повністю знищили власну армію.Про безплатну медицину годі й казати.Якщо потрапите до лікарні без грошей то й лікувати вас ніхто не буде.А лікарі?Половина купила собі дипломи за гроші.Кого вони вилікують??? А освіта,може вона в нас як пише наша Конституція безкоштовна??? Про корупцію у нашій владі я взагалі мовчу:)))А в наші суди ви хоч раз звертались? Мені пощастило жити ще в радянські часи,тому можу порівняти з сьогоденням.І я бачив дійсно безплатну медицину,освіту,владу що піклувалась про простих людей.Це була країна де на очах дітей по вулицям не вештались наркомани та повії.І я бачив Велику країну яку поважали усі держави світу.А що зараз бачите ви???:)
хорвaт до Антон Показати IP 7 Травня 2011 10:13
Антошa нaпeвно твои дити ввeчeри по Ровeнский шaстaють,якщо им нa очи попaдaють повии
Антон до хорвaт Показати IP 7 Травня 2011 15:08
Хорват,спеціально для таких недалеких як ти,хто читає лише свободівські листовки є хороша українська приказка "Дурні не мамонти,вони не вимруть".А шкода...
Exaboto до Антон Показати IP 7 Травня 2011 11:13
ну тоді ви ще напевно бачили черги в магазинах, талони... А взагалі я з вами згоден.
БІЗНЕС Показати IP 7 Травня 2011 00:24
Колісніченко мабуть закупив багато червоного матеріалу і хоче його продати, вибравши червоний сезон. Во! бізнес. Лохи є?
Кононович, комсомол Показати IP 7 Травня 2011 09:43
бандерлоги! пройдитесь улицами города под фашистскими знаменами дивизии СС Галичина - не стыдитесь своих идеалов!
БІЗНЕС до Кононович, комсомол Показати IP 7 Травня 2011 23:27
Кононович, комсомол ми так не домовлялись, перш за все реалізуємо червоний матеріал, потім вже перейдемо до німецько-фашистської символіки, на це ще матеріал не поступив, да і лохі не зізріли!
Оксана Показати IP 7 Травня 2011 10:37
Пане Антоне, Христос Воскрес. Моє дитинство було жовтенятсько-піонерське, юність - комсоморльська, але ось так привітатися і прославити Бога ми не могли. Ці часи були прекрасні тим що ми були юні, повні надій, мрій, максималізму, навіть здоров"я. Я навчалася у великому місті і не зважала на те що перевчалася на російську мову, що мене обзивали западенкою, хохлушкою, бандерівкою,- віджартовувалася, що вдома під стріхою маю кулемет - при нагоді дістану. Мароканець Ільяс розпитував мене про бандерівців, але я нічого не могла розповісти, про наше УПА. Про участь моєї родини в ньому дізналася лише в 90-х. Ми були виховані чужим тоталітарним режимом. А наркомани і проститутки і тоді були. Знаєте хто такі "анаконди"? Ні, не змії- валютні проститутки в Луцьку. Уявляєте? В нашому закритому для іноземців Луцьку! Ми тоді долара навіть намальованого не бачили.пане Антоне, хто Вам заважає втілювати Національну ідею? Вдягніть завтра вишиванку, візьміть бабусиного рушника, вийдіть в центр; повісьте національний прапор. Не будьте байдужі, не скигліть за минулим. Двадцять років триває боротьба за незалежність. Думаєте що нам її піднесуть на блюдці? Ні, опір чиниться шалений і на сьогоднішній день вже дуже явний - українські тури Путіна, Кіріла, російська некультура на телебаченні, червоні полотна, георгіївські стрічки і т. п. Жаль, що Ви несвідомо приймаєте в цьому участь. Збудіться, Ви -Українець.
Антон до Оксана Показати IP 8 Травня 2011 01:49
Пані Оксана,дякую за коментар,він мене розсмішив від душі;)Я як колишній правоохоронець хочу вас запитати де у Луцьку в радянські часи ви бачили повій або наркоманів???Не пишіть дурниць,та не баламутьте людей.Це про наш час можливо ви писали,тоді я повірю. Про ваше виховання "Чужим" тоталітарним режимом щось з трудом віриться:)Адже тоді абсолютно БЕЗКОШТОВНО Вас вчили спочатку у школі,потім у ВУЗі такіж самі як і зараз українці.З тією лише різницею,що тоді ми здавали заліки вивчивши предмет,а зараз і вчити особливо не треба,бо залік можна просто купити:)Може тому і люди були більш освідчені,та й культура була культурою а не як зараз... Ви пишете:- "хто Вам заважає втілювати Національну ідею?".А ви самі ту саму Національну ідею українців десь чули?:))) Її нажаль просто немає.Усі 20 років незалежності ми топчимося на місці,гриземо один-одного і шукаємо за кордоном винних у наших бідах,які саміж і робимо:)Може це Путін вчить наших чиновників брати хабарі,професорів у вузах брати з студентів гроші за заліки,медиків заставляє як в нашому пологовому будинку продавати вагітним жінкам ліки які вони повинні отримувати безкоштовно.Очі розкрийте і подивіться як ви живете? Назвіть мені хоча б одне велике підприемство яке збудовано за роки незалежної України.Їх просто нема.Сьогодні ми працюємо на підприємствах збудованих ще у радянські часи.Тими самими розумними українцями які збудували і залишили їх для нащадків,як раз нас з вами:)Шкода мені вас...Уінстон Черчіль, премєр-міністр Великобританії колись сказав фразу яка увійшла практично в усі підручники по історії: "Нація,що забула власну історію, не має майбутнього!"
VSC до Антон Показати IP 9 Травня 2011 12:46
Подтверждаю слова Оксаны. Были и наркомания и проституция, просто масштабы были иные. Она даже кликуху одной известной девочки озвучила. плохо вы Антон порядок охраняли, раз таких известных правонарушителей не знаете.
Луцк. Показати IP 7 Травня 2011 11:05
Колесниченко-Лучший.Дави бандерлохов.
Бармалєй Показати IP 7 Травня 2011 11:10
Скажіть , чому прирівняні до ветеранів ті, хто воював на Україні до 1954 року? З ким вони воювали? Кого вбивали? Комуністичний прапор - символ окупації України!!!!!
Maksym Показати IP 7 Травня 2011 11:24
Як можна називати "червоних терористів" героями? кого вони звільнили? прогнали фашистську банду - це так, але ж вони нас не залишили господарями на нашій землі! Одні загарбники прийшли на зміну іншим!
Фанат до Maksym Показати IP 8 Травня 2011 03:47
Дурню,ти кого червоними терористами називаєш?Вісім мільйонів українців що віддали своє життя за те,щоб такі як ти сьогодні могли жити під мирним небом? Може це ОУНівці та бандерівці звільнили Україну?Ці"герої" з приходом Фашистів спочатку лизали їм дупу,а потім як щурі ховались по схронах та вбивали своїх же українців. Може герої це ті українці що повтікали перед війною в Канаду і зараз плачуться що люблять Україну?Щось я не бачів нікого з них хто за 20 років незалежності приїхав на рідну землю.Такі ви всі "патріоти":)Нічого вже святого не залишилось...
Maksym Показати IP 7 Травня 2011 11:28
Як розказувала мені моя бабуся, коли прийшли німці у її село, в рожищенському районі, то вони відкрили школу і роздавали дітям цукерки. А коли прийшли "освободітєлі", то забирали останню їжу в дітей! Я це не того що хтось з них кращий, а до того що і ті і інші є загарбниками!
Бармалєй Показати IP 7 Травня 2011 11:37
Ще одне зауваження. Якщо так переживаєте дійсно за справжніх ветеранів, то може варто не прапори закуплювати. а зробити для них те, що справді для них потрібно; допомогти ліками, продуктами, врешті дати їм можливість пожити в умовах, в яких живуть переможені ними ветерани Німеччини,. На рахунок прекрасного комуністичного вчора, то, можливо, справа в нас самих. Адже країни, які жили не за совковими правилами Норвегія, Швеція, Австрія, Данія, Канада і т.д. живуть значно краще нас. Країни,які скинули комуністичне іго - Чехія, Польща, Угорщина, навіть ті у яких недавно йшла війна Хорватія, Чорногорія, Грузія - теж нас обскакали. То може варто забути про совєтське минуле, відвернутися від комуністів і будувати справді нормальну державу. Для мене завжди загадка, як мої співвітчизники можуть вірити комуністу, який проживає в палаці і носить краватку від Діор а також костюм, що вартує річну пенсію пересічного громадянина, чи голові профспілок, який купує нерухомість за кордоном, А прапор у нас один - державний.
кпу Показати IP 7 Травня 2011 13:18
Прапор-один "чевоний",жовто-голубая ганчірка-це ганьба і приниження.
старий бандерівець (розчулений) Показати IP 7 Травня 2011 13:35
ото вже при німцях було так добре, всім цукерки шуцмани роздавали, українок дуже любили, кожний українець обожнював Адіка Гітлерюшку і всім було таке щастя, німці хтіли зробити самостійну Україну, але не встигли - тому разом з бандерівським синь-жовтим треба повісити німецько-фашистський прапор, ну а червоний теж, але так дещо на відстані, і все буде так добре,файно...хайль Бандері та коханому фіреру Адольфу Гітлеру...
Derris Показати IP 7 Травня 2011 21:18
http://mykhailovphotography.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html
Степан до Derris Показати IP 8 Травня 2011 18:37
А чого пікетувальників там так мало?Гроше на більше не хватило?:)))
Юрист Показати IP 8 Травня 2011 11:29
Червоний прапор - це прапор окупаційної влади, прапор держави, яка разом з фашистською Німеччиною розпочала другу світову війну. Невже у Прибалтиці вивішують червоні прапори? А нам до прибалтів ще далеко. В тому числі завдяки тому, що українців окупаційна влада вивозила на Далекий Схід, а на ї місце прибували ті, хто живучи в Луцьку 50 років не навчився розмовляти мовою місцевого населення і поважати його.
Фанат до Юрист Показати IP 8 Травня 2011 18:30
А хто зараз почті 5 мільйонів українців погнав у Росію працювати?Може то Путін силою їх туди завіз?:) Ні,це наші недолугі політики-псевдопатріоти разом з такими як ви таке зробили...І не рівняйте маленьку Прибалтику з Україною.В мене в Вільнюсі та Ризі друзі живуть.Так от коли до мене в гості приїзджають самі кажуть,що те що є в них,те є і в нас.Але ціни набагато дешевші.І не забувайте коли пишете про Прибалтійські держави дописувати,що це як нещодавно сказала канцлер Германії Ангела Меркель"дотаційні" держави Євросоюзу.Заберіть в них ці багатомільярдні дотації і тоді побачимо,хто буде жити краще:)))
Філолог Ольшевський Показати IP 8 Травня 2011 18:34
...западенців поважати НЕМА ЗА ЩО...більших зрадників українства годі знайти. Тарас Григорович Шевченко не тільки ЗНАВ російську мову, але і написав на ній ДЕВЯТЬ ПОВІСТЕЙ!!! Вчіть, неуки, творчість безсмертного Кобзаря.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus