USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Прокуратура узаконила червоні прапори

2 Лютого 2012 10:05
Правосуддя дозволило червоні прапори в Луцьку. Волинський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокуратури щодо заборони використання радянської символіки у Луцьку.

Оскільки Луцька міськрада відхилила протест прокуратури на рішення про заборону радянської символіки, прокуратура звернулася із позовом до суду щодо визнання нечинним рішення міської влади щодо цієї заборони.

31 січня Волинський окружний адміністративний суд виніс постанову, що задовольняє позовні вимоги прокуратури.

Водночас у юридичному відділі Луцької міськради не відкидають можливості оскарження цієї постанови суду у наступних інстанціях.

Нагадаємо, радянську символіку депутати міськради заборонили 20 квітня 2011 року. Однак перед Новим роком прокуратура опротестувала це рішення, бо, мовляв, воно порушує конституційні права громадян.

Однак під час позачергової сесії 10 січня 2012 року міськрада відхилила протест прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
зaгрeб Показати IP 2 Лютого 2012 10:22
Комсомольци УРА.Опять можна молитса на символ критичиских дней:))))))
Салам до зaгрeб Показати IP 2 Лютого 2012 10:28
може не "критических", а "КРЕТИНических"?
Салам до зaгрeб Показати IP 2 Лютого 2012 10:28
може не "критических", а "КРЕТИНических"?
Хатуль Мадан до зaгрeб Показати IP 2 Лютого 2012 14:23
сто алкоголіків стоять єдиним фронтом, в очах - звитяжні кольори червоні...
Лимпо до зaгрeб Показати IP 2 Лютого 2012 21:36
Шановны постисти! Ваші пости це пусте. Причина у тому, що ви всі по цьому питанню попадаетеся на наживу, а не на політичний харч. Ці люди принесли не символ, а партійний знак - партыйний прапор Символи держави, якої вже нэма, перестали бути символами. Їх було лише три: 1 - гімн який починався словами :" Союз непорушний... 2-прапор на держаку 3-герб. Де ви їх сьогодні бачили на меморіалі? Якщо ви чевоне полотно з надписом, заклріплене на вудилищі вважаєте символом, те це свідчить про вашу спотворену свідомість. Як що ви символи неіснуючоїдержави називаєте символами, то тим самим ви звеличуєте цю державу, державу СРСР. Замисліться над тим що я написав.
Сурма Показати IP 2 Лютого 2012 10:24
"...Водночас у юридичному відділі Луцької міськради не відкидають можливості оскарження цієї постанови суду у наступних інстанціях..." Ото розмішили, це хто, паннночка Мартиросян буде щось оскаржувати?! Та з часу очолення нею юридичного відділу у Луцькій міській раді опанував юридичний колапс та хаос. 95% справ міська рада у судах програє. На роботу вона чомусь ходить по вільному графіку. Своє обурення її діяльністью неодноразово висловлював депутатський корпус. Мешканці міста неодноразово проводили мітинги під міською радою з вимогою звільнення Мартиросян з займаної посади. Цікаво, чому на це не реагує народом обраний міський голова Микола Романюк??!!..
Не байдужий до Сурма Показати IP 2 Лютого 2012 11:15
Юридичний відділ на сесіі ради підтримував протест окуратури, рішення сесіі однозначно було не законне. Депутати перевищують своі повваження. А суди міська рада програвала завжди, оскільки горедепутати приймають рішення в політичній площині, які у своій більшості незаконні. От і суди іх скасовують. Юристи тут нідочого. Не треба валити на ноги, коли голова дурна
Микола до Сурма Показати IP 2 Лютого 2012 11:19
Не потрібо чіпати Мартіросян, проти неі ополчились чинуші міськоі ради, бо вона не бере участі у іхніх брудних оборутках та намагається ім протистояти. А Ви напевно один зних, в кого при Романюку обломились незаконні схеми витрясання з людей коштів. Перший кричить злодій. Так що на васшапка згоріла)
Сурма до Микола Показати IP 2 Лютого 2012 12:23
Очевидно, що і Ви і попередній дописувач є працівниками саме того "легендарного" юридичного відділу. Бо тільки той, хто працює під псевдокерівництвом паннночки Мартиросян не здатний бачити очевидного. Або може сама паннночка "попросила" написати ці неймовірно позитивні коментарі?!.. Пане Миколо Романюк, будь ласка, позбавтесь баласту! Це буде на користь і Вам і громаді.
Микола до Сурма Показати IP 2 Лютого 2012 12:48
На баласт схожі ви) Готовий поспорити, що ви працівник міськоі ради чи депутат) хоча слово депутат вас не підходить. Для вас є інший иермін - казнокради)
Владимир Ильич до Микола Показати IP 2 Лютого 2012 14:15
Мальчик, иди делай уроки!..
Бульба Показати IP 2 Лютого 2012 10:31
Партия (ПР) сказала - надо, комсомол (админсуд) сказал - есть!
Цікавий Показати IP 2 Лютого 2012 10:37
А хіба була позачергова сесія 5 січня 2012 року?
Євген Нечипорук Показати IP 2 Лютого 2012 10:43
Дякуючі Партії Регіонів ми досягли бажаного результата.Символу героїчної боротьбі з фашизмом бути
Spaceman до Євген Нечипорук Показати IP 2 Лютого 2012 10:59
Чувак, завязуй бухати. "Білочка" до добра не доведе.
Хатуль Мадан до Spaceman Показати IP 2 Лютого 2012 14:03
у нього бобер, білочок на всіх камуніздів не вистачає)))
Костя Показати IP 2 Лютого 2012 10:56
Справу в апеляційній інстанції міськрада програє, навіть якщо оскаржить рішення. Не вірю, що Мартиросян здатна забезпечити належний юридичний супровід у справі?! Тому звертаюсь до всіх депутатів, чия позиція знехтувана прокуратурою, у місті достатньо порушень закону, досить часто прокуратура закриває на це очі (мотиви "закривання очей" не буду аналізувати), тому пропоную підготовити до прокуратури не менше десяти звернень від депутата. Паралельно прошу проаналізувати всі відписки міської прокуратури й оскаржити їх до обласної прокуратури, потім ГПУ, а потім до суду. Шановні прокурори, сподіваюсь Вам буде приємно у десятиденний термін надавати відповідь про законність кожного рішення ради, виконкому, розпорядження міського голови, наказу Директорів департаментів, начальників відділів та управлінь?! А ще є директори шкіл, завідувачі садочків, лікарень та поліклінік... Зі свого боку хочу подивитись на депутатів чи лише в неті будуть обурюватись чи знайдуть реальний механізм як заставити себе поважати як представників громади?
Микола до Костя Показати IP 2 Лютого 2012 17:06
А потім буде як з вікторовим, парочку депутатів візмуть на корупціі, бо прокуратура нацькує на них убоз чи обхс. Майте голову на плечах і не займайтесь дишевою політикою. Наші депутати то сором. В переважній більшості ні освіти ні мудрості ні розуму. Кожного цікавить дві речі: як щось собі урваьи і як при цьому зробити рейтинг позитивний
Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 11:06
Депутати міської ради від Свободи обк....лись!!!!
Бокс до Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 11:28
КРІМ ОДНОГО, якщо взяти результати голосування
Хатуль Мадан до Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 14:04
сайт компартії "висить". до чого б це?)))
Совість Волині до Хатуль Мадан Показати IP 2 Лютого 2012 18:45
атака хакеров с EX.ua
Хатуль Мадан до Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 19:22
роблю собі скріншот і буду всім показувати цю твою фразу. як зразок совкової малоосвіченості і клінічного ідіотизму.
Igor_vt Показати IP 2 Лютого 2012 11:47
Що з це за гілка державної влади, яка сприяє роздмухуванню соціальних конфліктів? Вихід один - обирання судей, шерифів. прокурорів всенародним голосуванням. Як в Америці. Іншого варіянту немає.
не байдужий до Igor_vt Показати IP 2 Лютого 2012 16:03
і бде вам щастя, коли недоук політикан стане судити людей. а передвиборна компанія у нього буде з лозунгами на кшталт: я всіх випущу, голосуйте за мене
лучанка Показати IP 2 Лютого 2012 11:47
дожилися.з такими"патріотами"україни не було і не буде.
цезар Показати IP 2 Лютого 2012 12:21
Скоро Романюк взагалі вивісить кацапсько-радянський прапор біля міськради. А взагалі таке рішення суду варто було чекати. Я б здивувався якби було щось інше. Треба суди люструвати давно. Інакше в будемо в колоніальній ... . А ... Марті сама рада тому прапору так що нічого у юридичного відділу не буде. Взагалі деяким бізнесменам класно що у міськради такий потрібний керівник юрвідділу.
Отто Показати IP 2 Лютого 2012 12:37
неодноразово у телеєфірі бачив, як Мартиртиросян відстоює проекти рішень міськради, а на наступних сесіях неймовірно емоціонально підтримує протести прокурора на ті ж самі рішення, які вона відстоювала. Ну у цирк ходити не треба. Щось мені згадався дід Щукар із х/ф "Весілля в Малинівці", який міняв картузи в залежності від ситуації.
Кокс Показати IP 2 Лютого 2012 12:48
Фигура, изображающая правосудие. Бронзовая! Покажите публике правосудие. Пять рублей. Кто больше? - Шесть! - Девять! 9 рублей - раз, 9 рублей - два, 9 рублей - три. Правосудие продано. Получите деньги, шестой ряд слева.
Кононович. Показати IP 2 Лютого 2012 13:14
ОБЛОМАЛИСЬ-бандерЛОХИ, НАША ВЗЯЛА и брать будет!!!!
Хатуль Мадан до Кононович. Показати IP 2 Лютого 2012 14:06
ваша взяла... ето в какой позіциї она взяла???
ХХХ до Кононович. Показати IP 2 Лютого 2012 16:00
от на рахуок...брать будет!!!! то це 100% будете брать!
Совість Волині до ХХХ Показати IP 2 Лютого 2012 17:25
У кого чего болит, тот о том и говорит...
Хатуль Мадан до Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 19:25
кононович говорил, что "взяла и брать будет". меньше бы брал - меньше бы болело.
1111 Показати IP 4 Лютого 2012 16:49
Хатулі,Цкзарі та інннші приморочені коментатори, спочатку б вивчили законодавство та історію чому виник цей судовий процес, а тоді вже б щось коментарили. А то суті не знаєте а пишите різний тупоголовий брєд. Ніхто і суд в тому числі не зобовязав Романюка вивішувати червоні прапори, як і не зобовязував раніше. А от забороняти Луцькій сільраді не варто було, це компетенція Вкрховної ради, краще зайнялися б каналізаціями та дорогами. І ще одне, та прислухалися б до порад юристів придумуючи подібні рішення, наші горе - депутати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus