USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк на рекламі зароблятиме тільки 75%

27 Січня 2012 09:01
Депутати Луцької міськради дозволили КП «Луцькреклама» чверть прибутків залишати на потреби підприємства. Щоправда, не без зауважень.

Про це стало відомо під час 20 сесії міськради 26 січня.

Під час обговорення проекту рішення депутати міськради висловили незадоволення роботою підприємства, яке, нагадаємо, відновило функціонування майже рік тому.

Директор «Луцькреклами» Олександр Ковальський, доповідаючи перед депутатами, пояснив, що на підприємство не надходять кошти.

«Я працюю за сумісництвом і шукаю шляхи виходу із ситуації», – наголосив він. Одна з причин такої ситуації, за словами Ковальського, у тому, що обранці громади передбачили, що всі прибутки підприємства надходять до бюджету.

То ж у проекті рішення, запропонованого на розгляд депутатів, йдеться про те, щоб 25% коштів, які находять від сплати за розташування білбордів, передбачалися на розвиток КП «Луцькреклама».

Натомість керівник підприємства пропонує посилити роботу з виявлення необлікованих рекламних площ.

Луцький міський голова Микола Романюк доповнив доповідача, розповівши, що кожне таке місце могло б поповнити скарбницю міста на 500 гривень щомісяця.

Натомість депутати сприйняли проект не надто схвально. Так, обранець громади Артур Василевський взагалі запропонував ліквідувати підприємство. «Нам на освіту грошей не хватає, а ми їх будемо невідомо куди направляти», - заявив депутат.

Схожу думку висловив також обранець луцької громади Павло Данильчук. Натомість депутат Антон Сосновський заявив, що минулого року, коли його колеги погодились відновити роботу підприємства, майже всі члени фракції «Батьківщина» голосували позитивно, а тепер Василевський проти існування «Луцькреклами».

Зрештою, обранці громади таки погодилися із тим, щоб підприємство могло частину грошей, які «заробляє», залишати на «власні» потреби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Віка Показати IP 27 Січня 2012 09:17
Сосновський правильно сказав
небайдужий Показати IP 27 Січня 2012 09:30
Нормально. Хай працюють.
Gonzo Показати IP 27 Січня 2012 09:59
Певно у декого з депутатів є кілька білбордів за які вони платити не хочуть. Впевнений, що хоч "Луцькреклама" порядок наведе, дайте тільки час.
ПРАКТИКУЮЧИЙ ЮРИСТ Показати IP 27 Січня 2012 11:07
Цікаво тільки куди дивиться прокуратура. Рішення повністю не законне точніше "Політичне". До бюджету зараз йде 100 процентів коштів а буде йти лише 75. А 25 це за рік 500 тисяч. Питання чому місто має їх недоотримати???????????????? І кому ці кошти мають лягти в кишеню? Свободі? Меру? Заступникам? КОМУ! Були сподівання що теперішня влада хоч якось вміє приймати правильні рішення виявилося що НІ. Якщо прокуратура не подасть Протест на таке рішення то немає сенсу в контролюючому органі взагалі. Невже для пана романюка пів мільйона не кошти? Краще б пустив їх на освіту , не виганяючи працівників дитячих садків за власний рахунок один два дні на місяць. Причому діти в цих випадка залишаються з муз керівниками чи психологами. Ганьба пану меру та прокурору
Патруль до ПРАКТИКУЮЧИЙ ЮРИСТ Показати IP 27 Січня 2012 14:55
Мені цікаво, тільки до чого тут освітяни, якщо вони фінансуються з держбюджету, а не місцевого. А те що декілька сотень рекламних носіїв розміщені незаконно і стоять безкоштовно, то це таке, що місто від цієї реклами недоотримує 500 грн в місяць з кожної... А ви, напевно, і маєте незареєстровану рекламу, тому й така реакція. БО ПЛАТИТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ.)))
прокурорський юрист Показати IP 27 Січня 2012 14:59
Наскільки мені відомо - там все відповідає чинному законодавству. А якщо ні, то, напевно треба закривати такі ж підприємства в Києві, Львові, Одесі, Житомирі...Тому що вони працюють за ідентичною системою вже декілька років і досить успішно.
123 Показати IP 31 Січня 2012 09:26
якщо на території міста є "невраховані" рекламні носії то це питання до пана Козлюка. Чому він та його структурний підрозділ за яким безпосиредньо закріплений контроль, не контролює їх?!Чому не моніториться місто? Де акти перевірки територій вулиць помісячно, поквартально? От вам і робота для органів прокуратури, адже при передачі повноважень підприємництву їм чітко надавалася функція контролю! Де він?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus