USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькрада знову не змогла розпочати роботу

25 Грудня 2013 12:14
Перерву на 20 хвилин оголосили після того, як обранці луцької громади не змогли дійти згоди щодо того, чи варто озвучувати депутатські запити під час сесії.
Під час 55-ї сесії Луцької міської ради, що розпочалася 25 грудня, депутат Анатолій Бірюков запропонував не розглядати депутатські запити під час сесії, адже депутати сьогодні вже брали півгодинну перерву і за станом на 11.35 не розглянули жодного з понад сотні питань.
Депутат Василь Гриб запропонував оформити депутатські запити як депутатські звернення.
Дехто з обранців луцької громади категорично не погоджувався на таку пропозицію. Так, депутат Сергій Сівак наголосив, що кожен депутат має право озвучити свій запит під час сесії, а депутат Богдан Шиба повідомив, що, відповідно до законодавства, депутатські запити не можуть бути не внесені до порядку денного.
Депутати дискутували щодо запитів приблизно півгодини, після чого депутат Сергій Григоренко запропонував взяти двадцятихвилинну перерву. Таким чином, за станом на 12:10 Луцькрада так і не приступила до розгляду питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
депутат Показати IP 25 Грудня 2013 13:28
А навіщо ті запити якщо вони перетворюються у горлопанство "Свободи" та "БЮТу"! На цирк обласної ради подивились і зробили правильні висновки!!! Працювати на громаду потрібно, а не брєд Шиби і Ко. слухати!!!
лучанка Показати IP 25 Грудня 2013 14:51
Вони працюють самі на себе .Рблять все для себе,закони приймають під себе.Одержують зарплатню,як білі люди, бізнесом займаються, все прикривається.А на нарід не працюють, ми їм не потрібні,просто для прикриття,бо інакше як вони можуть називатися "народними ліпутатами"
123 Показати IP 25 Грудня 2013 15:07
Лучанко! Кого обрали, таке і майте. Депутате! Ну не можна все своє ось так показувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus