USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький політтехнолог в ефірі «Росії-1»: про війну, переселенців та вербування ФСБ

19 Вересня 2017 19:19
Луцький політтехнолог Ілля Токаренко взяв участь в прямому ефірі на телеканалі «Росія-1», який відбувався у Москві, розповівши там про ставлення лучан до переселенців та відповідальність Росії за війну в Україні.

Ілля Токаренко зазначив, що представник російських ЗМІ сам знайшов його в соцмережах та запропонував взяти участь у передачі. Окрім нього на ефір приїхав український політолог Василь Вакаров та виконавчий директор ГО «Європейський вибір» Кирило Животовський.

«Вони моніторять соцмережі, бачили, що я однаково критикую як владу, так і опозицію, маю різносторонні погляди, тому й, напевне, запропонували», - каже Ілля та додає, що принциповою умовою його участі був саме формат прямого ефіру, аби його слова не спотворили та не перекрутили, як це часто роблять пропагандисти.


Проте, без брудних «вкидів» проти України не обійшлось – зокрема, обговоренню в студії передує маніпулятивний ролик про те, що СБУ, буцімто, залякує та погрожує вбити близьких, аби людина погодилась стати «диверсантом».

«Багато інформації в цьому фільмі спотворено, він – відверто маніпулятивний. Попри це, участь в ток-шоу хоча частково, але дозволила мені донести до російської аудиторії правду», - каже Ілля Токаренко.

Зокрема, луцький політтехнолог під час ефіру озвучує тези про те, що Росія має понести покарання за фінансування діяльності терористів на сході України та в Криму.

Також зауважує, що Росія не обмежується інформаційною війною, але й готує інформаційні диверсії на заході України. А на запитання ведучого про те, як на заході ставляться до жителів сходу України, Ілля Токаренко каже, що з розумінням – допомагають в пошуку роботи, надають на перший час житло тощо.

Сам Токаренко наступним чином прокоментував свою появу в ефірі російського телебачення: "Передбачена ситуація стосовно російського ТВ. Я не буду розсусолювати і казати що я не винний. Я зробив те, чого можливо не кожен з Вас зробить навіть у своїй думці бо боїться! Я сказав на російському каналі що Росія агресор, що в Україні живуть свободолюбиві люди і щирі люди. Я сказав це за 500 метрів від Кремля на всю Росію на державному каналі. Я Українець і пишаюсь цим. Травіться ядом шановні, бо ми того варті!", - йдеться у дописі політтехнолога у Facebook.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Кирилл Сазонов: Показати IP 19 Вересня 2017 20:36
"Российские кураторы процесса, сами привыкшие продаваться и покупать быстро и недорого, впали в ступор. Они до сих пор проводят осторожные поиски, заманивают представителей Украины на свои политически ток-шоу роскошными гонорарами (действительно, 6 тысяч долларов предлагают легко и со старта). Но делают это уже без огонька. Для проформы. Потому что просто не клюет".
Степан(Крымчанин) Показати IP 19 Вересня 2017 22:10
Термин "информационная война" лишен смысла. Никто, никогда не напишет и не покажет столько гадостей про Украину сколько сами украинцы.
Кіндрат Панасович Показати IP 19 Вересня 2017 22:47
луцький політлох технолох
Горець Показати IP 19 Вересня 2017 23:08
Чо воно полізло у те кодло брехунів?? Не знало шо буде серед них за дурника? Чи мо бабок захотілось?... Не пойму.
Дмитро Показати IP 20 Вересня 2017 00:00
Ілюха два вуха, з тебе політолог як з мене фізкультурник, розвели тебе москалі як цигани сонце. Що ти можиш сказати за Україну на ворожій мові, треба було взяти тазік і помитись від кацапського бруду.
Коля Показати IP 20 Вересня 2017 08:57
підготуватися краще і виглядати впевненіше не завадило б. а взагалі - молодець.
Степан(Крымчанин) Показати IP 20 Вересня 2017 10:05
Интересно, сколько журналистов отказались бы от гонорара мин в 6 тыс. долларов? Потом можно приехать, вырвать цитатку от себя, любимого, и хвалится-"Вот как я москалякам вставил". Понятно, почему Украинские "политтехнологи" с рос каналов не вылазять-Погребинский, Киселёв, а Ковтун так и живёт в Москве. Его за дурачка держат-столько глупостей в единицу времени никто не скажет.
Валя Показати IP 20 Вересня 2017 22:49
Молодець хлопець. Видно хвилювався, але стояв на свому. Чого накинулися на нього? Може хтось поїде навіть і за гроші? Заздрисники і дураки
СП Показати IP 21 Вересня 2017 10:37
Представник України в Росії???Краще б нормальна грамотна людина туди поїхала.
Месник Показати IP 21 Вересня 2017 13:47
То чого не поїхав?
ПП Показати IP 22 Вересня 2017 13:30
В чому проблема, їздив то і їздив, проблема залишилася. В місті проблем купа, хабарники, землю продають.
Белорус Показати IP 22 Вересня 2017 16:45
Ездили , ездите, и будете ездить ибо.....!!!Он сказал один лучше, чем сто Кофтунов!
справжня патріотиня Показати IP 22 Вересня 2017 21:52
Токаренко нехай визначиться, або Росія агресор і він туди не іздить ні за які грощі, або він зрвсім не патріот і йому гроші в першу чергу, а Україна у другу. Бо гонорара він таки отримав, мабуть в Луцьку за рік стільки не заробить
Справжній Токаренко до справжня патріотиня Показати IP 23 Вересня 2017 15:07
Ви справжня патріотка для початку не стидайтеся сказати свого імені, бо якось дивно чути про патріотизм від аноніма, а потім вже розказуйте про мої заробітки, бачу ви краще орієнтуєтесь в моєму гаманці ніж я
Корiнний лучанин Показати IP 13 Березня 2019 23:46
Та скiльки Можна позорить нас такими полiт. Тхю ,яЗик не повертаеться так його назватиПотiм по таким судять про украiнцiв.краще займайтеся,молодику,своiм прямим покликанням(проф.Приображенський Булгакова вам пояснив в "Собачому сердцi")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus