USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медвєдєв переконав Яценюка, що війни не буде

1 Березня 2014 21:49
Прем'єр Арсеній Яценюк заявляє, що Росія запевнила його, що рішення про введення військ в Україну ще не прийнято.

Про це він повідомив в суботу ввечері на прес-конференції, - повідомляє "Українська правда".

З його слів, він мав телефонну розмову з прем’єром Росії Дмитром Медведєвим.

"Я мав розмову з Медвєдєвим. Російська сторона запевнила, що рішення про введення війську в Україну не приймалося. І прийняття такого рішення в Україні не існує", - сказав він.

"Ми готові захищати свій суверенітет. Ми переконані, що Росія не вдасться до військової інтервенції на території України. Бо така інтервенція буде початком війни і закінченням будь-яких стосунків з РФ", - підкресли він.

Він також закликав Росію повернути її війська на території Криму "у місця своєї дислокації для зниження напруги".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Патріот Показати IP 1 Березня 2014 22:06
Пане Яценюк, досить говорити ! Вже давно слід вжити дієвих заходів для припинення відторгнення та захоплення наших східних областей, у т.ч АР Крим. Інакше може бути пізно, схаменіться державні мужі, ми цього Вам не простимо !!!
Корінний лучанин до Патріот Показати IP 1 Березня 2014 22:22
ДІЄВІ ЗАХОДИ ЦЕ ПЕРЕГОВРНИЙ ПРОЦЕС ІЗ РОСІЄЮ ТА ПІДКЛЮЧЕННЯ ООН ТА НАТО до врегулювання ! ЩО І РОБИТЬСЯ! ЧИ ВИ ЩЕ ЩОСЬ ПРОПОНУЄТЕ ЕКСТРАОРДИНАРНЕ? АРМІЇ в УКРАЇНІ НЕМА. ВОЮВАТИ з РОСІЄЮ УКРАЇНА НЕ МОЖЕ. ЦІ ДЕРЖАВНІ МУЖІ ЗАСУДЖУВАЛИ ХАРКІВСЬКІ УГОДИ, А НАРОД "БЕЗМОЛСТВОВАЛ", ТОБТО МИ З ВАМИ. ХІБА НЕ ТАК? ДЕШЕВОГО ГАЗУ ЗАХОТІЛОСЬ В ОБМІН НА ЗРАДНИЦЬКУ ПОЛІТИКУ ЯНУКОВИЧА І ЙОГО ЗЛОДІЙСЬКОГО УГРУПУВАННЯ ! РОСІЯ і не думала нічого знижувати, їй КРИМ був потрібний для Чорноморського флоту.
Українець Показати IP 1 Березня 2014 22:30
А високі посаду вимагають не тільки великі апетити і вміння брехати а і вміння керувати і захищати країну
Волинянин Показати IP 1 Березня 2014 22:38
Якщо запевнив що не буде - значить гарантовано буде, зволікати не можна! Розгортайте ПВО Кольчуга! Сушки в небо!
трічі не москаль до Волинянин Показати IP 2 Березня 2014 08:10
Фашисти тоже підписували пакт про ненапад на ссср
304 до Волинянин Показати IP 2 Березня 2014 10:58
соляру вкрали ((((
ВОНО Показати IP 1 Березня 2014 22:44
Сеня: ой вей ! Изя ми так не договаривались, ты мне говорил шо все будет спокойно. Разведем лохов и на землю обетованную свалим, а тут вдруг такое )))) Изя: Сеня не делай пыли все как всегда идет по плану
Вона до ВОНО Показати IP 2 Березня 2014 00:28
Погоди, - сказала жидовка (Юля) голодному сынку,- вот придет шабаш (война), сварим юшку с лапшердаками (срубим бабла). "Вони - відпочивають, вона-працює"
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 23:12
хунта вс*алася
Вова Показати IP 1 Березня 2014 23:36
«В Севастополь зашли два больших противолодочных корабля Балтийского флота, напрямую нарушая режим украинской государственной границы»,
Анонім Показати IP 1 Березня 2014 23:41
яка війна :) у нас НЕМА СБУ (куча агентів як російських так і америсоських ні за ким не вслідили), НЕМА МВС (беркут публічно принизили та розпустили мвд -деморолізоване) НЕМА ВІЙСЬКА (данильчук і ко ходило забирало амуніцію а вони хочби хни....) ТОМУ ЯКА ВІЙНА ПРИХОДЬ І ЗАЙМАЙ ТЕРИТОРІЮ....
Жах до Анонім Показати IP 2 Березня 2014 00:47
Це точно (
Максим Показати IP 2 Березня 2014 00:54
Годі брехати та підвищувати напругу. Армія яка б вона не була, в нас є. Але якщо почнемо стріляти, то це буде багато крові, і це надовго, і це руїна, особливо в такий економічно складний час. Нам не потрібна війна. Україна зараз слабка, як ніколи. Українці, об'єднаємось і не дамо роз'єднати нашу країну! Загарбники можуть залякати мешканців одного міста, з багатомільйонним народом вони рахуватимуться. Зараз вони хочуть, щоб ми віддали без бійки кілька областей України. Але якщо весь народ рішуче скаже " Ні! ", на війну з усім українським народом Росія не наважиться. Українці, ви можете роками воювати зі своїми сусідами за межі своєї земельної ділянки, тож найдіть змогу вийти завтра на один день на майдан і скажіть своє "Ні - захопленню України Росією!" Слава Україні!
Анонім до Максим Показати IP 2 Березня 2014 02:23
ти не гузя компаньон?? бери рупор і дуй в крим....
kotkas Показати IP 2 Березня 2014 04:46
Руководство Китая объявило о том, что поддержит РФ в ее позиции по поводу ситуации на Украине. Более того, представители данного государства заявили, что на "любое решение Совета Безопасности ООН против России" будет наложено "вето".
Клим Чугункин Показати IP 2 Березня 2014 06:41
ага,а еще пчелы поклялись больше мед не собирать...))))))
волинянка Показати IP 2 Березня 2014 08:30
Хлопці, тут вже не до жартів. Путін і Янукович неадекватні. А два дибіли - то вже жах!!! А ще їх молоді коханіци- то жах в кубі.
Анонім до волинянка Показати IP 2 Березня 2014 10:13
а при чому тут коханки?а ти не заздри.Таких як ти волинянок не хочуть.
до анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:25
ти психопат ляж поспи трохи відпочинь ,а то пишиш під кожною статею свою бредні не лопни від напруги мудазвон!
Максим Показати IP 2 Березня 2014 12:40
В Росії зараз теж важка економічна ситуація, рубль падає, і т.п. Росіяни не будуть воювати з усім українським народом. Як мінімум, це їм вдарить по кишені. В Росії проживає та працює багато українців. Дзвоніть, пишіть рідним та знайомим в Росію та розказуйте правду, бо там на них ллється зі ЗМІ потік брехні. Ми не є фашистами, "коричневою чумою", ми не позбавляємо прав росіян в Україні, ми не забороняємо розмовляти російською в Україні. Путін хоче розв'язати братовбивчу війну за кошти кожного з росіян. Хай повстануть і проженуть геть свого нерозумного правителя. Я не хочу вбивати росіян. Але, якщо почнеться війна, я буду вбивати кожного окупанта, не залежно від національності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus