USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міліція не збирається розганяти Євромайдан у Луцьку

25 Листопада 2013 18:01
До органів внутрішніх справ Волині не надходило жодного рішення суду про заборону Луцького Євромайдану. Про це повідомляє «IA ZIK».

Так, керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик нагадала, що відповідно до статті 39 Конституції України громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити масові заходи, про які завчасно повідомляють органи місцевої влади чи органи місцевого самоврядування, - йдеться у повідомленні.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ ЄВРОМАЙДАН ВИКОНУЄ ГІМН УКРАЇНИ. ВІДЕО
«Обмеження щодо реалізації цього права можуть встановлюватися лише судом. Згідно з поданою заявкою голови ВОО «Національний альянс» Майєю Москвич на ім’я Луцького міського голови від 22 листопада 2013 року № 47, із 10.30 того дня у Луцьку на Театральному майдані розпочалася безстрокова акція протесту «Українці – за євроінтеграцію». Під час акції використовуються намети та гучномовці. На даний час учасники акції встановили на Театральному майдані туристичні намети та декілька агітаційних наметів політичних партій. Наметове містечко функціонує цілодобово», – зазначила речниця волинської міліції.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА РЕЗОЛЮЦІЮ НАРОДНОГО ВІЧА.ФОТО
За словами Оксани Блищик, працівники міліції забезпечують охорону громадського порядку під час Євромайдану, не допускають вчинення провокаційних та інших протиправних дій активістами та відносно них.

«На даний час до органів внутрішніх справ області рішення судів про заборону вказаної акції не надходило. Працівники міліції несуть службу в місці проведення заходу винятково для охорони громадського порядку. Ніяких команд щодо розгону в нас немає. Якщо є якась інформація в організаторів – нехай вони її нам надають, і ми будемо її перевіряти», – додала керівник СЗГ УМВС Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Антибандерлог Показати IP 25 Листопада 2013 19:16
А жаль, що не будуть розганяти...
антибандерлоху до Антибандерлог Показати IP 25 Листопада 2013 19:29
Сходи полікуйся босота гопніковська
Антибандерлог до антибандерлоху Показати IP 25 Листопада 2013 21:20
А в Європі є полішуки?
Andrij до Антибандерлог Показати IP 25 Листопада 2013 23:46
ти перший будеш, тільки не в Європі а в Жо...і )))))
Zavtramen Показати IP 25 Листопада 2013 22:02
так там некого разганять - пару обмороженных возле пустых палаток и усьо! ))) какая "интеграция"- такая и рЭволюция.....
Міля Показати IP 26 Листопада 2013 08:26
Гроші закінчуються, взавтра розходимося.
патріот Показати IP 26 Листопада 2013 14:07
кононовичі швиденько пакуйте речі і геть з України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus