USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліції подарували чудотворну ікону. ФОТО

20 Грудня 2011 16:35
У Луцьку відбулися урочистості, присвяченні 20-річчю утворення міліції на Волині.
Аби привітати правоохоронців в обласному музично-драматичному театрі зібралися представники релігійних конфесій та всіх гілок влади. Біля входу стояли курсанти Луцького правничого ліцею з посиленою фізичною підготовкою, які віддавали честь офіцерам.


Чимала зала драмтеатру була вщент заповнена.

Начальник обласного управління МВС України у Волинській області В’ячеслав Ходирєв прочитав колегам привітання від міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.
Голова Волинської облради Володимир Войтович зауважив, що працівники міліції виконують важливу та складну роботу. «Ви завжди готові на самопожертву в боротьбі за законність. Ви – на передовій цієї боротьби», – зазначив посадовець.
Заступник голови Волинської ОДА – керівник апарату Станіслав Ющик привітав правоохоронців зі святом. Він зазначив, що вірить, що, робота міліції виховуватиме в людях повагу до законів.
Луцький міський голова Микола Романюк побажав усім здоров’я, щастя і подякував міліціонерам за працю.

Митрополит Луцький і Волинський УПЦ Ніфонт у своєму виступі зауважив, що служба правоохоронців – це забезпечення спокою волинян, тому він зичить, аби Бог давав їм наснагу продовжувати служити суспільству.
Також владика подарував копію ікони Божої Матері. З його слів, біля цього образу сталося понад 50 чудес.

Представник УПЦ КП протоієрей Олександр Безкоровайний бажав міліціонерам благополуччя. «І в дарунок передаємо Біблію, бо в цій книзі відзначені люди, які віддали, або були готові віддати, своє життя за спільноту. Як і Ви», – сказав він.

Опісля на сцені вишикувалася справжня черга з представників силових структур, судової системи, органів державної влади, пенітенціарної служби, які вітали «іменників» та вручали подарунки.


Насамкінець волинських правоохоронців привітали колеги з Брестської області (Республіка Білорусь) та Люблінського воєводства (Республіка Польща).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Валя Показати IP 20 Грудня 2011 18:07
І я вітаю, достойні люди.
Exaboto Показати IP 20 Грудня 2011 18:32
папські небриті морди лізуть скрізь... яке вони мають відношення до міліції? Хоча в принципі не все так незрозуміло - мєнти криють їх шахрайський бізнес. Рука руку миє....
Чуйна Показати IP 20 Грудня 2011 21:36
Там і так багато "чудотворців" сидить)))
007 Показати IP 20 Грудня 2011 21:40
А я не вітаю, немає за що. Поважаю генерала.
gosha Показати IP 21 Грудня 2011 11:11
http://ukrlife.org/main/minerva/litos3.htm
sam Показати IP 22 Грудня 2011 13:58
A. C. A. B.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus