USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міста Росії охопили антикорупційні мітинги

26 Березня 2017 10:51
У російських містах Хабаровську, Владивостоку і Барнаулі, сьогодні, 26 березня почалися мітинги «Він нам не Дімон», на яких учасники закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Про це інформує ТСН.

Посилання на трансляції акцій опублікував у своєму Twitter російський опозиціонер Олексій Навальний.

Пізніше аналогічна акція стартувала в Кемерові.



Повідомляється, що у Владивостоку поліція затримала кількох учасників мітингу. Своєю чергою, ще кілька сотень людей влаштували пікет біля РВВС, куди відвезли затриманих.



Окрім того, «ОВД-Инфо» також повідомляє, що в Південно-Сахалінську на антикорупційному мітингу затримали дев'ятьох осіб, серед яких - один з організаторів заходу.

Варто додати, раніше у російському Новосибірську відбувся вже п'ятий мітинг проти підняття тарифів ЖКГ на 15%. Відповідне розпорядження підписав губернатор області Володимир Городецький. На акцію протесту прийшли близько 2,5 тисяч осіб, при цьому організатори заявляли лише 1,5 тисячі та отримали попередження про перевищення дозволеної кількості мітингувальників. На мітинг приїхав російський опозиціонер Олексій Навальний, який збирається балотуватись у президенти РФ.

Нещодавно російський опозиційний політик Олексій Навальний і Фонд боротьби з корупцією опублікували велике розслідування про секретні активи прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва – його величезні земельні ділянки, вілли, квартири у старовинних особняках і виноградники.

Офіційно прем'єр РФ Дмитро Медведєв жодним чином не коментував гучне розслідування Фонду боротьби з корупцією про його казкове багатство, однак забанив Навального в Instagram.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ростов Показати IP 26 Березня 2017 11:04
Ерунда все это. Навальный - 0
Ростов Показати IP 26 Березня 2017 12:01
Нам в Ростове майдан не нужен. Даже не надейтесь.
Луцьк до Ростов Показати IP 26 Березня 2017 13:00
Ти так тремтиш,що аж читаєщ "Волинські новини"?Майдан в твому розумінні,це просто страшне слово,у вас буде це називатись по іншому
Ростов - Луцку. Показати IP 26 Березня 2017 13:16
Просто я служил в 289 АД (Луцкая) и моя молодость прошла в Прикарпатском ВО. Я же не упрекаю почему украинцы едут на заработки в Ростов .
Сірога Показати IP 26 Березня 2017 14:31
Москалі, краще б в себе порядки наводили, а не тролятиною займатись!!!
Лучанин Показати IP 26 Березня 2017 14:58
Дивно, що стільки терпільної вати тут робить??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus