USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Якими будуть наслідки протестів у Росії. Думка

27 Березня 2017 11:45
Режим Путіна в Росії приречений на падіння, а після масових антикорупційний мітингів – цей режим увійшов в «зону турбулентності».

Таку думку висловив відомий російський політичний оглядач Слава Рабінович, передає 24 канал.

Рабінович зауважив, що точка неповернення для режиму Володимира Путіна була пройдена навіть не під час протестів в Росії чи анексії Криму, а ще в 2011 році, коли почалися «рокіровки» між Медведєвим та Путіним.

«Саме з того моменту можна вже впевнено говорити про те, що в країні зруйновані всі державні інститути. Тому дуже складно передбачити щось детально, крім того, що цей режим приречений. І мешканці Кремля відчувають це не гірше за нас з вами», – наголосив Рабінович.

Зі слів політичного оглядача, цілком можливо, що під час протестів поліція почне стріляти в активістів, адже не можна розраховувати на добровільний відхід Путіна.

«Вони (мешканці Кремля, – ред) борються за свою свободу і навіть життя: якщо вони відчують, що їх затиснули в кут, вони не вагаючись накажуть відкрити вогонь. Тому я не думаю, що можна всерйоз розраховувати на добровільний відхід Путіна, навіть з якимись наданими гарантіями», – додав він.

Як повідомляють Відомості, як мінімум, у 84 містах Росії сьогодні, 27 березня, пройдуть антикорупційні мітинги.

У Москві захід пройде у форматі прогулянки по Тверській вулиці між станціями метро «Білоруська» і «Охотний ряд». «Плакати і російські прапори вітаються, але вони підвищують ймовірність затримання», - написав Навальний на своєму сайті. Замість цього він пропонує повісити старі кросівки через плече.

При цьому, організатори вирішили відмовитися від мітингу, запланованого після ходи, в зв'язку з тим, що столична влада не узгодила для нього майданчик. У свою чергу, столична поліція закликала москвичів не брати участь в цій акції, так як їх «особиста безпека може опинитися під загрозою».

Нагадаємо, 26 березня, по всій Росії відбувалися мітинги проти корупції з гаслом #ДимонОтветит. У Москві силовики почали затримувати учасників акції протесту. Те ж саме спіткало і протестувальників з інших куточків Росії.

У Москві затримали опозиційного політика Олексія Навального. Також поліція затримала журналіста «Ехо Москви» Олександра Плющева. Всього повідомляється про більше ніж 1000 затриманих активістів лише в Москві.

В цей же час головні федеральні канали Росії – транслюють серіали та мелодрами. Жодної інформації про мітинги та затримання – немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
корінний лучанин Показати IP 27 Березня 2017 12:10
Не. Брешіть.всі російські центральні канали в новинах висвітлювали цю тему.
Просто Показати IP 27 Березня 2017 12:11
Ніякими ті наслідки не будуть. Кацапи нікого до влади не допустять. Росія Це Пітер і Москва, а все інше їх не цікавить. Вони там і голод запустять, але всеодно будуть Путіну кланятись.
корінний лучанин до Просто Показати IP 27 Березня 2017 13:11
Експерт?
Вася Показати IP 27 Березня 2017 12:47
А Вам, пробачте, не пох.. ой - все рiвно ??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus