USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

МВС закінчило слідство у справі реанімобілів Тимошенко

1 Серпня 2011 16:18
Головне слідче управління МВС закінчило досудове слідство у кримінальній справі щодо заволодіння державними коштами при закупівлі у 2009 році реанімобілів урядом Юлії Тимошенко.

Йдеться про закупівлю "швидких", які на той момент вже три роки перебували в користуванні, - повідомляє ТСН з посиланням на інфомрацію Управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

4 лютого у цій справі був узятий під варту колишній заступник начальника Департаменту матеріально-технічного забезпечення Міністерства надзвичайних ситуацій.

Справу було порушено у червні 2010 року за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах шляхом допущення зловживань співзасновниками одного з ТОВ, а також через зловживання своїм службовим становищем кількох посадових осіб МНС.

Кримінальна справа порушена за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

На сьогодні обвинуваченим, які в складі організованої групи заволоділи коштами державного бюджету в сумі понад 33 млн грн, оголошено про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи.

Нагадаємо, що у квітні поточного року Генпрокуратура направила до суду кримінальну справу про ввезення в Україну 1000 автомобілів Opel Combo під виглядом машин швидкої допомоги в часи прем’єрства Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вв Показати IP 1 Серпня 2011 16:29
лучше покупать вертолеты для личного пользования, так закон не нарушается
євген до вв Показати IP 1 Серпня 2011 22:17
краще купувати золоті унітази за 300 тис євро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus