USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Ми винайшли спосіб привернути увагу»: Нетаньягу відреагував на подію з хлібом

19 Серпня 2019 23:42
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу прокоментував скандал навколо своєї дружини Сари, яка викинула хліб під час вітання в Києві.

У спеціальному відеозверненні Нетаньягу зазначив, що його «історичний» візит до Києва не отримав би такої уваги з боку ЗМІ, якби не було «події з хлібом», пише Новое время.

«Я перебуваю з історичним візитом в Україні, але сумніваюся, чи отримав він освітлення в ЗМІ, якби не було «події з хлібом». Послухайте, що сказав про це голова адміністрації президента України: «Зрозуміло, що пані Нетаньягу не мала наміру проявити неповагу до України. Це повна нісенітниця», — заявив він.

Більш того, за словами очільника уряду Ізраїлю, Сара Нетаньягу спеціально обрала наряд в національних кольорах України — жовто-блакитних — саме з поваги до України.

Нетаньягу також навів схожий приклад. За його словами, візит прем'єр-міністра Японії в Ізраїль ніхто не висвітлював доти, поки не стало відомо, що на вечері подали десерт в тарілках у формі туфлі.

«Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо», — підсумував голова ізраїльського уряду.
Нагадаємо, дружина прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу Сара кинула на землю хліб, яким її зустрічали після прильоту до Києва.

Прем'єр Ізраїлю вже знайомий з традиціями, відламав шматочок хліба, вмочив в сіль і надкусив. Потім Нетаньягу передав скибочку дружині Сарі. Вона кинула його на землю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Виборець Показати IP 20 Серпня 2019 07:53
Нам знову "втюхують" цю брехню і хочуть довести,що це випадково.Скільки ми будемо це терпіти.Розумні люди,таких на щастя багато,все розуміють....Це просто зневага.
Лучанин до Виборець Показати IP 20 Серпня 2019 09:23
І що ви пропонуєте робити? Війну оголосити? Саме через такі дрібниці раніше і війни були і на дуелях люди собі життя вкорочували. В даніх ситуації одній стороні потрібно попросити пробачення, а іншій пробачити. Ото і все. Інакше розмови про те, які українці віруючі не маютимуть змісту.
Сераховичі до Виборець Показати IP 20 Серпня 2019 09:23
Розумних дійсно багато,-але вони розпорошуються серед основноі маси так,що іх і не видно!((
скептик Показати IP 20 Серпня 2019 08:06
було б добре якби вона привселюдно вибачилась за такий спосіб привертання уваги.
Реаліст Показати IP 20 Серпня 2019 10:30
Киданням хліба на землю уваги не привертають - хліб шанують в усьому світі. Нехай ще скаже Сара, що вона ще в літаку придумала такий оригінальний спосіб привернути увагу.
Перевиборець Показати IP 20 Серпня 2019 11:33
Сара-значить світлодайна,сонячна ,царствена і приїхала вбрана як справжня цариця. Перед тим ,як розказувати про страшні гріхи ,скажить чи ваш коровай спечений за кошрутом!
скептик до Перевиборець Показати IP 20 Серпня 2019 13:34
якщо я не хочу щось їсти, то чемно відмовляюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus