USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

МЗС Німеччини засудило діяльність сайту «Миротворець»

14 Листопада 2018 22:04
У Міністерстві закордонних справ Німеччини стурбовані діяльністю в Україні сайту «Миротворець», у списки якого був внесений колишній канцлер ФРН Герхард Шредер. У зв'язку з цим МЗС закликає українську владу вжити заходів для припинення роботи ресурсу, передає DW.

«Ми засуджуємо цей список. Ми раніше вже чітко пояснили нашу позицію українській стороні і закликали, щоб український уряд вжив заходів для закриття роботи цього сайту», - заявила прес-секретар німецького МЗС у Берліні в середу, 14 листопада.

На самому сайті «Миротворця» Шредера звинувачують у «замаху на суверенітет і територіальну цілісність України», «маніпуляціях суспільно значущою інформацією», «антиукраїнській пропаганді» та «спробу легалізації захоплення російськими окупантами українського Криму, виправданні збройної агресії РФ проти України».

Екс-канцлер потрапив у список після того, як в інтерв'ю виданню Aachener Nachrichten висловив думку, що анексію Криму доведеться колись визнати.

Дружина Шредера заявила, що стурбована повідомленнями про внесення її чоловіка в перелік «Миротворця», і в Південній Кореї, звідки вона походить, не розуміють «подібних нападів на демократичного політика, особливо на колишнього федерального канцлера».

Раніше повідомлялося, що екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер обраний головою ради директорів російського державного нафтового концерну «Роснефть». У 2016 році Герхард Шредер, лояльний до російського президента Володимира Путіна, став главою керуючої ради Nord Stream AG.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шредер Показати IP 14 Листопада 2018 23:18
За таке бабло ще не таке зробиш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus