USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Донбасі розпочинає роботу контактна тристороння група

26 Вересня 2014 10:15
Роботу на території Донецької і Луганської областей сьогодні розпочинає контактна група Україна-ОБСЄ-Росія. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції, - інформує Експрес.

"Сили АТО пропрацювали комплекс заходів, спрямованих на організацію роботи контактної групи з участю ОБСЄ і РФ. Сьогодні ця група повинна розпочати свою роботу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вночі неконтрольовані збройні формування неодноразово обстрілювали українські підрозділи, які розташовані в районі населених пунктів Щастя, Дмитрівка, Староигнатовка, Піски, Попасна, Редкудуб, Дебальцеве, Малоорловка, Сміливе, Никишино та аеропорту "Донецьк". У той же час ситуація в районі Маруполя повністю підконтрольна силам АТО, - пише РБК-Україна.

Відзначимо, що кількість спостерігачів місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на Донбасі найближчим часом має збільшитися до 350 осіб. Нагадаємо, 20 вересня учасники тристоронньої контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ в Мінську підписали меморандум до протоколу про припинення вогню, згідно з яким обидві сторони конфлікту повинні відвести свої озброєння на 15 кілометрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 26 Вересня 2014 12:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus