USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На хабарі $5 тисяч затримали прокурора з команди Сакварелідзе

29 Березня 2016 18:04
Військова прокуратура затримала на хабарі прокурора Олександра Модебадзе з команди Давида Сакварелідзе.

Про це під час брифінгу заявив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко, - інформує Український тиждень.

"Приблизно годину тому слідчими військової прокуратури південного регіону за матеріалами СБУ затримали під час отримання хабара у 5 тисяч доларів США прокурор відділу прокуратури Одеської області, юрист першого класу Модебадзе, який 16.03.16 був призначений Давідом Сакварелідзе на відповідну посаду", - заявив Куценко.

Зі слів Куценка, зараз Олександр Модебадзе затриманий, відбувається огляд місця події, збираються докази, допити.

Порушено кримінальне провадження за статтею 368 КК України.

Нагадаємо, сьогодні, 29 березня, генеральний прокурор Віктор Шокін звільнив з органів прокуратури свого заступника та прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе. Сам Сакварелідзе назвав таке рішення зачисткою серед тих, "хто має намір боротися з корупцією в Україні" і сигналом, що реформи в Україні нікому не потрібні.

І сьогодні ж Верховна Рада дала згоду на звільнення Віктора Шокіна з посади Генерального прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
3210 Показати IP 29 Березня 2016 18:13
Модебадзе, Сакварелідзе - прокуратура України... На інших посадах ....
Жайворонюк М.М. Показати IP 29 Березня 2016 18:36
За хабар ,що бере посадова особа на державній роботі - повинно бути покарання у вигляді довічного позбавлення волі . Можливо це їх зупинить !!!
555 Показати IP 29 Березня 2016 21:00
Геть грузінов з України.
Українець Показати IP 29 Березня 2016 21:48
"Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..."Старі, добрі слова із творчості генія УКРАЇНИ Т.Г.Шевченка. Крізь призму часу, саме вони стали пророчими для українців, адже таке враження, що більшість із нас відірвані від свого коріння, незнання походження роду, історії краю, Вітчизни. Ми, як маріонетки, що підвладні чужим думкам, нав'язуванням та пропагандам.Хочеться кричати: люди (можновладці) схаменіться!!! Що Ви творите, невже Ви думаєте, що простий український народ не розуміє, що під такими маріонетковими питаннями, ви приховуєте невирішені реалії сьогодення? Скільки можна маніпулювати та топтатись на одному місці? Набридло,але треба пам’ятати і інші геніальні слова «БОРІТЕСЯ — ПОБОРЕТЕ! ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus