USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На київський Євромайдан їде сенатор США

15 Грудня 2013 10:10
У США визначилися з перспективою санкцій щодо української влади. Сенат США отримав резолюцію про запровадження санкцій щодо української влади, - повідомляє ТСН.

Один з авторів резолюції по Україні, голова європейського комітету в Сенаті США демократ Крістофер Мерфі, збирається відвідати Євромайдан у Києві. Про це він написав у своєму мікроблозі. «Завтра я буду в Києві, щоб підтримати український народ на Євромайдані», - повідомив Мерфі.

Мерфі, разом з сенатором від штату Іллінойс Річардом Дурбіном є авторами проекту резолюції по Україні, яка з'явилася в Сенаті США 13 грудня. Так, у разі прийняття цієї резолюції, Сенат оголосить 7 пунктів.

Один з них повідомляє, що «у разі повторного застосування владою насильства проти мирних демонстрантів, президент і Конгрес США змушені будуть розглянути питання про введення персональних санкцій, включаючи візові обмеження і заморожування активів, проти осіб, відповідальних за організацію та виконання жорстокого розгону мітингувальників».

Крім того, у проекті резолюції наголошується, що Сенат підтримує український народ в його праві визначати незалежне і демократичне майбутнє для своєї країни.

До слова, колишній кандидат у президенти США сенатор Джон Маккейн у ці дні перебуває у Києві, щоб зустрітися із представниками влади й опозиції. Він уже встиг побачити європротест на власні очі. Раніше повідомлялося, що опозиція за вечерею просила впливового сенатора Маккейна тиснути на українську владу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 15 Грудня 2013 12:02
Хазяїн їде до своїх холопів.
Тарас до 123 Показати IP 15 Грудня 2013 12:16
Холопів таких як ти вагонами в Київ завозять
123 до Тарас Показати IP 15 Грудня 2013 13:04
Згідний, з усієї западенщини.
News Показати IP 15 Грудня 2013 12:06
Їде проконтролювати, як використовують виділені 100 млн. дларів Клічко, Яйценюк і Тягнибок!:) Все розпочиналось з не підписання угоди з Євросоюзом, почались мітинги, акції протесту... і ніхто і не помітив як у Києві на Майдані відразу почали розгулювати високопосадовці з США!:) Люди! Очі протріть!!!
Майданутим. Показати IP 15 Грудня 2013 14:13
До вас їде ревізор..
123 Показати IP 15 Грудня 2013 14:20
Холопи, хотів я сказати, - це оточення гаранта. Їм щось в голову вдарило, ото їде мізки прочищати. Ну самі подивіться. Як з Америки, то сенатор, Як з Росії, то лайно.
Коля Показати IP 15 Грудня 2013 14:36
Шось я нє пайму, єто ти про каво? Ну тіпа майданутим. Єта ти про тєх, хто на площаді независимості іли тіпа, шо возле верховного совєта. А может в натурє. Ти про тєх, хто на єропейской площе? Ну тє шо в суботу пащлі на європейскую водку как нормальниє пацани под аЗарова піть? Я імєю тєбє сказать, шо нада виражатса точнєє. Ти мєня очєнь запутал. Я просто нє знаю, шо мнє тєпєрь дєлать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus