USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На вчительку, яка займалася «політичним булінгом», склали два протоколи

17 Квітня 2019 22:46
Співробітники поліції притягнули до адміністративної відповідальності вчителя в місті Боярка за порушення виборчого права та цькування учнів.

Про це повідомляє управління Нацполіції в Київській області в середу, 17 квітня.

Як повідомлялося, вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про «Шкоду Зеленського для України!» Відбулося це 15 квітня під час уроку. Учень читати текст відмовився, сфотографував його і відправив батькам. За тиждень до того та ж сама вчителька проводила для учнів усну лекцію на ту ж тему.

Зазначається, що поліцейські перевірили інформацію одного з телеканалів, у якому стверджувалося, що вчителька проводив політичну агітацію серед учнів.

«Встановлено, що 57-річний учитель під час уроку порушив чинне законодавство, що виразилося в його висловлюваннях щодо політичної ситуації в країні і проведення другого туру виборів президента України», – йдеться в повідомленні.

Стосовно викладача склали два адміністративних протоколи за статтею про булінг / цькування і порушення обмежень щодо ведення передвиборчої агітації (ст.173-4, ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ggg Показати IP 18 Квітня 2019 09:38
Якщо учням не пояснювати об'єктивні речі, вони будуть жити і чинити "по приколу". Вчителі повинні виховувати і наставляти молоде не зріле покоління! Це одне з їх завдань. Як казав БІсмарк: "Усі війни виграють шкільні вчителі". Чи всі хочуть програти теперішю війну?
Анонім до ggg Показати IP 18 Квітня 2019 22:39
Запхни собі політику в одне місце. Школа це не пропаганда. Вчителі повинні вчити наукам а не зомбувати мозок політичними ідеями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus