USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині буде влада, яка боятиметься людей?

25 Лютого 2014 16:11
Заступник голови обласної ради Ігор Гузь каже, що треба, аби влада боялася людей.

Круглий стіл на тему «Чи настане громадянське перемир’я?» відбувся сьогодні, 25-го лютого, в конференц-залі газети «Волинь-нова».

Заступник голови обласної ради Ігор Гузь підтвердив факти насилля в області під час революційних подій в країні. Однак каже, що не засуджує такі вчинки: «Дійсно, є насильство: ставлять людей на коліна, хтось комусь дав по голові. Я не засуджую таких людей. Та реакція людей – це той «Джин», який був випущений політиками, адже уся політика грабувала, будувала маєтки, брала хабарі, були відкати. Грабували мільйонами, й ніхто не боявся».

Він наголосив, що влада повинна жити в страху: «Влада повинна боятися, народ. Це не є погано, коли нова влада боїться своїх людей. Ми за порозуміння. Це сигнал для тих, хто прийде на нові місця».

Також, заступник голови облради наголосив, що на керівних посадах на Волині не буде жодного регіонала: «Усі члени Партії регіонів повинні відійти від зайнятих посад, ми не говоримо про заступників, секретарів, а говоримо про керівників, вони не мають права бути на керівних посадах. Усі пишуть заяви, процес іде. Вони не повинні бути в системі координат. Ці інші, які приходять, вони повинні знати, що до них теж прийдуть чи юрба, чи хлопці з автоматами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Гусь Показати IP 25 Лютого 2014 16:13
Бойся, я иду к тебе,... Отлюстрирую....
свобода Показати IP 25 Лютого 2014 16:18
політика грабувала, будувала маєтки, брала хабарі, були відкати. Грабували мільйонами, й ніхто не боявся». То чого ви від них забираєте маєтків у нас в області. Хай самі добровільно віддадуть,що накрали.Влада ніколи не боялася і не буде боятися людей. В це я не вірю. Правда одна - смерть.
Петрович Показати IP 25 Лютого 2014 16:20
Вбивць до вязниці
Сеня Показати IP 25 Лютого 2014 16:21
А заступники, які яросно підтримували ПР? Що їм це зійде з рук, а такі є в держустановах.
102 Показати IP 25 Лютого 2014 16:22
Люстрація - очищення уряду, поліції, судів та інших найважливіших суспільних інститутів від людей, причетних до порушень прав людини. Як правило, після революції переможна нова влада проводить люстрацію, щоб відхреститися від старої влади, яка сприймається людьми як злочинна і несправедлива. В умовах, що сьогодні склалися у нашій державі, процес люстрації єдиний можливий для встановлення нового, якісно кращого порядку. Цей процес повинен бути проведений на усіх рівнях – від державного до обласного. «Зачистка» не могла оминути Волинську область. Слідом за численними відставками посипались розкриті схеми багаторічних махінацій місцевих можновладців. 21 лютого 2014 року рішенням Луцької районної ради було звільнено відповідно особистої заяви її Голову – регіонала Волошенюка Ігоря Васильовича. Крім того, було розкрито систему злочинних поборів та «кришувань», що довгий час ініціював екс-очільник району. Серед вчинених регіоналом протиправних діянь: бездіяльність перед рейдерським захопленням місцевих сільськогосподарських товариств (СГТзОВ «Україна»); потурання корупційним схемам для досягнення особистої вигоди при виконанні службових обов’язків; незаконне особисте збагачення через участь призначеної ним номінальної людини Кухарука В.О.в управлінні рейдерського товариства «Україна-Баїв». Значущою є також участь в подібних схемах і роль екс-Голови Волинської облдержадміністрації Башкаленка Олександра Костянтиновича (Партія Регіонів). Покриваючи свавілля, що коїлось на теренах його області, регіонал мав і свою вигоду. Так, сприяння в протиправній політиці Волошенюка І.В. принесло Башкаленку О.К. «подяку» у розмірі 200 тисяч доларів, але можні з легкістю припустити, що таких вдячних колег він мав не мало. Завдяки своїй прибутковій посаді, Башкаленко О.К. мав коло впливу у різних галузях влади. Після численних повідомлень у пресі та протестів населення з приводу рейдерського захоплення СГТзОВ «Україна» (останньої, але не єдиної гучної справи, що підтверджувала злочинну діяльність місцевих очільників), було також встановлено причетність до корупційних схем прокурора Волинської області Параки Андрія Андрійовича та начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука. Виконуючи вказівки Башкаленка О.К. та Волошенюка І.В., вони покривали злочини на території Волинської області, не виконували покладені на них законом обов’язки щодо своєчасного встановлення істинних обставин справ та сприяння найшвидшому їх розслідуванню. Таким чином, представники силових структур області були учасниками корупційних схем можновладців та мали в них установлену частку. Сьогоднішній підхід до встановлення влади обіцяє нові чесні правила, відсутність старого злочинного режиму та якісні зміни у ведення державних справ. Та, враховуючи всі обіцянки, чому безкарність винних у злочинах державних службовців залишається незмінною, як і у попередній моделі?
Мешканці Луцького ра до 102 Показати IP 25 Лютого 2014 16:53
Цей коментар про Волошенюка написали ті, хто рейдерським шляхом позабирали в людей землю... А йому ця земля і нах... не потрібна. Волошенюку було чим займатись і без Баївських земель. Свої гроші з кишені роздавав всім, хто звертався. Так що, не треба паплюжити хорошу людину
Юлія Показати IP 25 Лютого 2014 16:22
Вважаю, що НІХТО і НІКОГО не повинен боятися. Має бути взаємоповага і увага одне до одного - громадян, чиновників і т. д.
правда Показати IP 25 Лютого 2014 16:22
Гусь є Гусь сам нічого взагалі не знає і всі йому вірять, людей рахує ні за кого і чуствує на разі свою безкарність. Хоча в діях Гуся є порушення дуже багатьох статтей Кримінального Кодексу України за всю карєру своєї діяльності. Тепер нами керуватиме дибіл з палкою.
!!!! Показати IP 25 Лютого 2014 16:25
А чому ми говоримо лише про Партію Регіонів?!?! В першу чергу треба розуміти, що велика відповідальність лежить на ВО Батьківщини та Наші Україні, які в 2004 році прийшовши до влади, "докерувалися" до того що президентом став Янукович. На них теж лежить відповідальність за це. Чому їх ми не піддаємо люстрації?!?! Засуджувати треба всіх хто був при владі протягом останніх 10 років.
Лучанин до !!!! Показати IP 25 Лютого 2014 16:39
ПІДТРИМУЮ. Тимошенко, згідно проекту закону "Про люстрацію", попадає під дію цього закону, а відповідно і члени БЮТ та Нашої України.
!!!! до Лучанин Показати IP 25 Лютого 2014 16:50
і ця люстрація має бути не лише в Києві, але і на місцях!! ВСЮДИ!!! як у виконавчих органах так і в органах місцевого самоврядування!!!
підтримую до !!!! Показати IP 25 Лютого 2014 18:07
Але строго в відповідності до Закону, а не до проекту..надіюсь там немає норми про биту над головою..і немає анонімних джерел інформування
Балаболка Показати IP 25 Лютого 2014 16:27
Ігоре Володимировичу ВЖЕ ЛЮДЕЙ БОЇТЬСЯ НЕ ТІЛЬКИ ВЛАДА! P.S. Ви тепер також влада...
Балаболка до Балаболка Показати IP 25 Лютого 2014 16:34
Перепрошую "Людей" - в кавичках.
Зоряна до Балаболка Показати IP 25 Лютого 2014 16:59
А йому по... в нього пістолєт є! Він нікого не боїться...
Балаболка до Зоряна Показати IP 25 Лютого 2014 19:28
А мушка спиляна?
діагноз Показати IP 25 Лютого 2014 16:32
гусь ***іл
Андрій Показати IP 25 Лютого 2014 16:43
всежтаки давайте проілюструємо минулих чинуш 2004-2010 років які нині в опозиції: Бондар, Шиба, Гузь, Банада та інших, а також бізнесменів, які "вдало" розпочали свій бізнес при злочинній владі, а від так обовязково носили хабарі: Голєв, Пащенко, Столяр, Козюра та інші.... "І ВРАЖОЮ, ЗЛОЮ КРОВЮ, ВОЛІ ОКРОПІТЕ" це вже шевченко про вас писав. начувайтеся ))))
просто українець Показати IP 25 Лютого 2014 16:45
Пане Гузь! Слідкуйте,будь-ласка,за своєю риторикою,а то у кожному реченні погрози,підтримка і схвалення насилля(бити по голові,прийдуть хлопці є автоматами).Невже із отриманням посади Ви отримали індульгенцію від відповідальності?
ВОЛИНЯН Показати IP 25 Лютого 2014 16:46
Ніхто нікого не повинен боятись.Раз кришував гопників, хай пісяє сам..Ще не вистачало щоб високопосадоваць підпали житлових будинків рахував революційною необхідністю.Рахую ганьбою для області перебування на посаді замісника такої людини.А коли виявиться що до люстрацій бандитами з автоматом причетний він.місце його в зовсім іншому місті.Рихнуться можна, терор кришується владою.Ото нехай в темпі вальса розбирає барикади Салодер хулєдьє.
Лучани Показати IP 25 Лютого 2014 16:47
Він сам розуміє що морозить? Рішалово велике! Тебе не народ обрав, сам всівся і керує! Воно горланило тільки щоб до крісла дорватися!!!!!!! Гузьониш, розкажи де гроші накрав на хату! За все життя копійки не заробив і жодного податку не сплатив, дармоїд!
гузянутому Показати IP 25 Лютого 2014 16:56
1. оскільки і. гузь є влада, то нехай він боїться людей, а не погрожує їм. На всяку хитруд...у є болт з лівою різьбою. 2. Треба було давати по голові тому, хто "грабував, будував маєтки, брав хабарі, брав відкати. Грабував мільйонами, й ніхто не боявся», а не простих громадян, сопля ти смідинська. Дадуть ще тобі по голові.
тайще до гузянутому Показати IP 25 Лютого 2014 18:02
Посадять, і по повній..процес пішов
Анатолій Показати IP 25 Лютого 2014 17:17
Волошенюк це бандит
просто марія Показати IP 25 Лютого 2014 19:16
пане гузю, чим вам не подобається канцприладдя вашого попередника? чи просто так "положено", щоб було нове?
Гусь Показати IP 25 Лютого 2014 19:42
О Гузь буде першим хабарником нової влади на коліна)))
ПС Показати IP 26 Лютого 2014 10:28
Люди добрі СХАМЕНІТЬСЯ!!! Треба вибрати голів обласних , районних, селицних - (немає значення яка в них ПАРТІЙНІСЬ) , але це щоб була просто ЛЮДИНА ЯКА БОРОТИМЕТЬСЯ ЗА ДОБРО, СПРАВЕДЛИВИСЬ ,ЯКАБ ВБОЛІВАЛА ЗА НЕНЬКУ УКРАЇНУ. А, такі як , ГУЗІ, ПАРАКИ, ХАРЛАМПОВИЧІ, БЕГАЛІ, ... , вони в свій час мали змогу змінювати ВЛАДУ, але цього не робили. Так давайте будемо вибирати на місцях ТИХ ЧИНОВНИКІВ якіб дійсно вболівали за НАРОД !!! Р.S/(Чому саме ХарламповичІ ()батько та син) - бо вони мітять на голову РДА в Ратне, Бегаль -добровільно - примусово за 2 дня перераховує заробітну плану для ЄВРОМАЙДАНІВЦІ .Але люди і самі допомагають чим можуть. Так Михайло Григорович теж мітить на голову РДА і багато інших - чиновників хочуть -КРІСЛА (вони думають підмазатись - втихне все, а я матиму посаду та владу ). ЛЮДИ НЕ ДОЗВОЛЯЙМО ЇМ ВСІСТИСЬ В КРІСЛА, ПАМЯТАЙМО ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ НА МАЙДАНІ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ ТА РІВНІСТЬ))))!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Олександр Купін Показати IP 26 Лютого 2014 11:19
УВАГА !!! ОБЩАК ПР - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15) фінансував "беркут" та "тітушек", які вбивали людей. Керівник ОБЩАКА - Галина Скиба також винна в смертях Героїв Майдана. Необхідно покінчити з цим ОБЩАКОМ ублюдків ПР!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus