USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розповіли, скількох депутатів недорахуються у Раді

1 Жовтня 2014 12:32
Українці не зможуть обрати повний склад нардепів у Верховну Раду України через тимчасову окупацію Криму й захоплення територій бойовиками на Сході України.

Про це йшлося під час круглого столу «Виборчі права вимушених переселенців. Як їх реалізувати?», який відбувся сьогодні, 1-го жовтня, у навчально-методичному центрі Профспілок у Луцьку.

«Цього року основні проблеми виборів – це мажоритарники. Так, в тимчасово окупованому Криму є 12 округів і звідти не буде представника у Раді від місцевих мешканців. Окрім того, є проблеми із округами на Сході України. Зараз по цій території питання вирішується, де буде можливо провести вибори. Згідно з попередніми прогнозами у Верховну Раду оберуть лише 438 депутатів», - розповів представник компанії «Центр підтримки громадських ініціатив» Андрій Карташов.

Зауважимо, що конституційний склад Верховної Ради України - 450 народних депутатів, які обираються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на 5 років.

Сьогодні ж у Верховній Раді є 445 народних депутатів України.

До слова, круглий стіл відбувся у рамках роботи інформаційно-просвітницької кампанії «Кожен голос важливий».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ольга Показати IP 1 Жовтня 2014 12:39
Вивчаю сайт ЦВК : кандидати по м.Луцьку.12 кандидатів,бувших владців відкидаю зразу.Ще одного філолога у вр не треба , є фАРІОН,.Люди добрі, за кого голосувати7 Нам знов підсунили свиню? Адвокати(хоч і айдарівці) , перевізник( Рицко),Іванюк(син приватбанківського банкіра) , хто достойний? Ніхто.За Кожевнікова проголосувати чи що?
Марта до Ольга Показати IP 1 Жовтня 2014 15:51
Ну ви не рівняйте Констанкевич і Фаріон. В мене пари пані Ірина Мирославівна вела і щось я не помітила за нею істерично-радикальних настроїв. А в Фаріон цього разу по мажоритарці хоч суперники будуть, не вибиратимуть як минулого разу єдину хто ще хоча б на людину схожа(ну це було до її діяльності в ВР про яку всі ми знаємо)...
Сергій Показати IP 1 Жовтня 2014 13:05
Звернення до ГУНЧИКА ВОЛОДИМИРА ПЕТРОВИЧА ГОЛОВИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ. ХАЙ НАПРАВИТЬ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ПОРОШЕНКУ ПЕТРУ ОЛЕСІЙОВИЧУ ДОКУМЕНТИ.ПРИСВОЇТИ ЕКС- ДЕПУТАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ БОНДАРЧУКУ АНДРІЮ ІВАНОВИЧУ ПОЧЕСНОМУ ГРОМАДЯНИНУ ЛУЦЬКА ТА ВОЛИНІ ЯКИЙ МАЄ ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ 3- 2 СТУПЕННЯ ЖУРНАЛІСТ ПИСЬМЕННИК ПОЧЕСНИЙ ЧЛЕН СПІЛКИ ЖУРНАЛІСТІВ УКРАЇНИ . ПОЧЕСНИЙ ЧЛЕН СПІЛКИ ПИСЬМЕННИКІВ УКРАЇНИ . ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ. МЕЦЕНАТ. ПРИСВОЇТИ БОНДАРЧУКУ АНДРІЮ ІВАНОВИЧУ . ЗВАННЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ
СЕРГІЙ Показати IP 1 Жовтня 2014 13:11
ПІСЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОЛОНУ ПРИСВОЇТИ ЛЬОТЧИЦІ ЯКА МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕНЯ САВЧНКО НАДІЇ ВІКТОРІВНІ . ЗВАННЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ.
СЕРГІЙ Показати IP 1 Жовтня 2014 13:31
САВЧЕНКО НАДІЯ ВІКТОРІВНА ПОЛОНЕНА УКРАЇНСЬКА ЛЬОТЧИЦЯ ЯКА МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕННЯ ЯКА ЙДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ ЗА ПАРТІЙНИМ СПМСКОМ 1 ВСЕКУРАЇНСЬКОГО ОБЄДННАННЯ БАТЬКІВЩИНА . ТА ЇЇ СЕСТРА САВЧЕНКО ВІРА ВІТОРІВНА АРХІТЕКТОР ЯКА БУЛА В ПОЛОНІ СУТКИ В СЕПАРАТИСТІВ І ЯКА ЙДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ ПО КИЇСЬКОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ. ГІДНІ БУТИ ДЕПУТАТАМИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ.
Всіх полонених в деп Показати IP 1 Жовтня 2014 15:02
Всіх полонених в депутати.Оті дадуть просратися всім.
123 Показати IP 1 Жовтня 2014 15:03
І шо вони там будуть робити крісла протирати. Вони що розбираються в економіці, в законах, вони що менеджери. Пока ми будемо таких обирати, то так і будемо жити в злиднях. Не за ордени треба голосувати, а за мізки в головах.
Нововолинськ до 123 Показати IP 1 Жовтня 2014 16:23
Ви хочете сказати, що зараз у ВР спеціалісти - економісти, правники? Чи всі кандидати, які зараз рвуться в депутати є такими? Найперше, треба бути патріотом України і чесною людиною. В штаті кожного депутата мають бути спеціалісти, які мають робити аналітичний аналіз для шефа. Наразі депутати - т.зв. "підприємці", кожен у своїй галузі: правничій, економічній... Помічники у них такі самі, як і шефи - вкрасти, або отримати бабки за голосування і лобіювання чиїхось інтересів, це основне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus