USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На виборчих дільницях Луцька - черги

26 Жовтня 2014 18:35
На виборчих дільницях Луцька – шалені скупчення виборців. Так, великі черги, від приміщення для голосування і аж до коридору можна спостерігати на дільниці №071086, що у приміщення РАЦСу. Однак, не зважаючи на певний дискомфорт, лучани дуже задоволені роботою привітного персоналу, який усіляко намагався владнати незручності.

З огляду на ситуацію, масштабні черги утворились внаслідок того, вищезгадана дільниця знаходиться у спальному районі із великою густотою населення. Однак, приміщення РАЦсу, ймовірно, надто маленьке для такої кількості людей.
Саме через це двоє пенсіонерів відмовились голосувати, мотивуючи це тим, що «не мають здоров’я стояти у черзі».

«Я стояла у черзі, мокра, як хлющ. Однак, попри великі черги, голосувати таки буду. Переді мною – 14 чоловік у коридорі, уже не кажучи про те, скільки їх у залі. Але, не зважаючи на це, змушена відмітити, що члени комісії ввічливо намагаються усе владнати. Привітні, гарні та усміхнені. Не їхня вина у тому, що таке маленьке приміщення», - каже лучанка Людмила.

Варто зазначити, що усі члени виборчої комісії прийшли на роботу у національному українському вбранні – вишиванках, чим неабияк потішили виборців.
Зі слів голови виборчої комісії Галини Шабуніної, з станом на 16:00 на цій дільниці проголосувало 47% виборців. Так, 978 чоловік зробили власний вибір, поставивши «пташечку» у бюлетені з кандидатами до Верховної Ради, й 938 – до обласної.


Як наголосила Галина Шабуніна, порушень на цій дільниці не було. Щоправда, у приміщенні кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини помітила декілька трошки захмелілих чоловіків, які хотіла якомога швидше виконати свій обов’язок перед країною, однак члени комісії тактовно та виважено втихомирили їх, тож, надалі «активні виборці» поводили вони себе відносно чемно.
До слова, роботу на дільниці розпочали із виконання Гімну України та хвилини мовчання.

Близько 16:45 на виборчу дільницю завітав очільник Волинського осередку Правого сектору та кандидат у народні депутати Павло Данильчук, який зауважив кореспонденту видання, що здійснив своє волевиявлення ще вранці, а от тепер прийшов поспостерігати, чи немає порушень у виборчому процесі.
Постійні черги, зі слів спостерігачів, мають місце і на виборчій дільниці 53, що у приміщенні гімназії №4.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
"кватирко" Показати IP 26 Жовтня 2014 18:39
Це той Данильчук , що мене вигнав з Цумані. Тепер я в Житомирі керую. Посада ще краща.
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 19:21
Черги? Брехнясаманастояща...
Леонід до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 19:38
Це правда!!!
Крук до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 19:39
Зайшов би опівдні у СНУ на Волі 13, то може розвиднилося
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 20:26
Поспостерігай Паша як інші перемагають, а тобі нічого не світило як і Гузю, Лапіну, Пирожику...і іншим неробам!!!
Бармалєй Показати IP 26 Жовтня 2014 20:28
Паша - лучший
Просто мама Показати IP 26 Жовтня 2014 20:29
На виборчій дільниці в 22 школі теж були черги, чоловік побачив, то відмовився стояти, врезультаті не голосував. Я з дворічним малюком простояла більше 30 хвилин. Але виконала свій громадянський обов'язок. Заради кращого майбутньо моїх дітей, рідної України. Сподіваюсь невдовзі нова влада зробить все, щоб якомога скоріше закінчилась війна і всі хлопці вояки повернулися зі сходу живими і здоровими. Щоб Україна розквітала в мирі та багатстві.
Анонім до Просто мама Показати IP 26 Жовтня 2014 20:42
з тими хто туди проліз кращого майбутнього у ваших дітей не буде :( Явка по Україні меньше 40%!!! Більше 3 млн. людей не голосувало з Донбасу, а Крим... ці вибори? Це виборами важко назвати!!!
А до Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 10:16
при чому тут крим? з якого дива крим має брати участь у наших виборах, хай тепер роблять своє волевиявлення ( смішно) в рассєї. На Донбасі, на території України, у людей була можливість проголосувати, а що не голосували в лугандонії, то претензії до диких "очільників" цього з дозволу сказати утворення.
просто тато Показати IP 26 Жовтня 2014 20:40
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus