USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На «Луцьктепло» - новий керівник

2 Червня 2011 12:03
Директором ДКП «Луцьктепло» від 31 травня є Олександр Киричук (на фото), який віднедавна працював на підприємстві заступником директора.

Про це повідомило джерело у міськраді.

Раніше повідомлялося, що директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук пішов у відпустку, після якої, за неофіційною інформацією, мав звільнитися із займаної посади.

Депутат Луцької міськради із фракції «Батьківщини» Рустам Дячук став радником мера Миколи Романюка.

Нагадаємо, Дячук перебував у відпустці, після якої, як прогнозували, він уже не керуватиме ДКП «Луцьктепло».

А 1 червня стало відомо, що Рустам Дячук призначений на посаду радника міського голови, а з наступного тижня Дячук стажуватиметься на посаді начальника відділу транспорту та зв’язку управління економіки Луцької міськради.

За інформацією джерел, Рустам Дячук, перед тим, як піти у відпустку, написав заяву на звільнення, датовану одним з останніх днів травня.

Тоді, наприкінці квітня Рустам Дячук такої інформації не підтвердив: «Я на даний час у відпустці. Із 2007 року, як директор, я був всього-на-всього, мабуть, днів 16 у відпустці. В мене не використано майже 90 днів відпуску. Я написав заяву на відпуск у зв’язку з тим, що опалювальний сезон пройшов. Поки іде підготовка, ніби нічого такого немає, тому я попросив відпустку», - сказав тоді Дячук у телефонній розмові.

Довідково:

Олександр Киричук - колишній комерційний директор ТзОВ «Євротон». Був кандидатом у депутати Луцької міської ради на минулорічних місцевих виборах. Він посідав друге місце у списку партії «Сильна Україна». За результатами виборів він не пройшов у депутати – обранцем за списком став лише перший номер «Сильної України» Андрій Разумовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
я Показати IP 2 Червня 2011 12:57
А що, хіба уже була амністія???Жах!!!
Хохма Показати IP 2 Червня 2011 13:50
Тепер хлопець вкладені бабкі відбиватиме. Лучанин, держи карман шире.
Глядач Показати IP 2 Червня 2011 15:31
Це просто жах! Ще Дячука не вистачало В ЛМР, з "Луцьктепла" зробив збиткове під-во, то ще хоче міську на дно затянути (місто і так на себе не виробляє). Да і ЗП у ЛМР малі, не то що у "Луцьктепло", понад 10-15 тис. грн.
ЛОЛ Показати IP 2 Червня 2011 17:14
Шило на мыло. Непонятно, какое зло меньше. Кирик ни чем не лучше Дячука. Держитесь, лучане.
ну-ну Показати IP 2 Червня 2011 20:03
А він що, фахівець у теплоенергетиці? Скільки вже у цій державі і у цьому місті будуть призначати на посади не за фаховістю, а за "потрібністю"? Киричук ще той бізнесмен, просто Романюк пропихає "свого".
ого Показати IP 3 Червня 2011 09:25
мда... з континіума пішов, і куда прийшов. чи може континіум і луцьктепло викупив?
777 Показати IP 3 Червня 2011 13:12
Дячук буде начальником управління освіти або медицини або директором департаменту ЖКГ або соціальної політики або всі посади разом, бідний хлопець .
vasss Показати IP 3 Червня 2011 18:33
ВИ клоуни всі да такі ЯК КИРИЧУК І ДУБНЯК ТАМ І ПОРЯДОК ЗРОБЛЯТЬ .І ПОБАЧИМ ХТО БУДЕ СМІЯТИСЯ ПОТІМ .... прийшли нормальні пацани .ДАЙ БОГ ЗДОРОВ,Я ВАМ РЕБЯТА
перехожий Показати IP 26 Липня 2011 20:05
схоже останнє повідомлення якраз Дубняк і написав, не забув про себе нагадати)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus