USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині депутати міськради не хочуть гімну України під час сесії

27 Листопада 2013 08:29
Окремі депутати Нововолинської міськради не хочуть, аби під час сесії лунав гімн України, - інформує ПроНовік.
Пропозицію депутата Олексія Буторіна розпочинати та закінчувати кожне засідання сесії міської ради гімном України відхилили під час засідання депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності та правопорядку.
«На засіданні комісії було лише п’ятеро чоловік. Олени Чайки, яка є головою комісії, не було. Засідання вів Владислав Буткевич. У мене склалося таке враження, що питання депутата Олексія Буторіна стосовно гімну України не пропустили зумисне, заради принципу. Зрештою, я і ще Борис Карпус голосували «за», а Владислав Буткевич, Валентина Приступа і Віктор Тарасенко – «проти». Знаєте, ніколи не думав, що питання гімну так розділить думки серед депутатів. Вважаю, що державну символіку і атрибутику треба поважати», – розповідає депутат Василь Бутинець.
Як повідомив Владислав Буткевич таке рішення прийняли, оскільки раніше уже подібне питання розглядали, а депутати зійшлися на думці, що заслуховувати гімн варто на початку депутатської каденції та у кінці, тобто два рази на 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Короїд Показати IP 27 Листопада 2013 09:15
Ох вже ці спрацьовані депутати. Ганьба за таке рішення. І це в колись патріотичному Нововолинську. Може співатимуть "Боже, царя храни".
Штефан, Луцьк до Короїд Показати IP 27 Листопада 2013 12:37
Панове, у більшості із них звучить у голові "Союз нєрушімий..." Отакий тепер Нововолинськ. Зона феодалізму і комуни.
Луцьк Показати IP 27 Листопада 2013 10:34
Державну символіку і атрибутику дійсно треба поважати !!! А що це за комісія з 5-ти чоловік і чому на ній не було Олени Чайки як голови комісії ???? Дивні рішення у Нововолинській міськраді ! ГАНЬБА таким депутатам !!!
Котигорошко Показати IP 27 Листопада 2013 11:36
Їм би "мурку" кожен день...вона їм по духу більш підходить...патрійоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus