USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській ОДА можуть звільнити усіх керівників

26 Лютого 2014 10:05
У Волинській обласній раді нараховується приблизно тридцять заяв на звільнення від керівників структурних підрозділів виконавчої влади. Про це в коментарі ВІПу розповів помічник заступника голови обласної ради Анатолій Бубенщиков.

Голова облради Валентин Вітер розповів, що на початок процесу люстрації і на вимогу Правого сектору Волині написати заяви на звільнення усі керівники структурних підрозділів виконавчої влади відреагували спокійно. «Ніхто не кинув роботу і не почав саботувати. Виходять на роботу і чекають ухвалення рішення», - зазначив Валентин Вітер.

«Виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов заявив, що до виборів Президента структура влади не міняється. Будемо чекати, хто буде призначений керівниками міністерств, чи буде призначений виконувач обов’язків голови адміністрації. І за рішенням люстраційного комітету ухвалюватимемо кадрові рішення. Ніяких самосудів», - додав він.

«Зараз ВР готує закон про люстрацію. Так, буде ухвалюватися рішення, чи має людина право обіймати певну посаду чи не має. Будемо в законний спосіб розглядати ті заяви», - зауважив Валентин Вітер.

Помічник заступника голови обласної ради Анатолій Бубенщиков, своєю чергою, розповів, що наразі в обласній раді налічується приблизно тридцять заяв на звільнення. Їх протягом минулої доби написали голови низки райдержадміністрацій: Володимир-Волинської, Горохівської, Луцької, Шацької, Любомльської, Ратнівської, Любешівської, Маневицької, Ковельської, Рожищенської.

Також є заяви від директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка, директора департаменту фінансів Ігоря Никитюка, директора департаменту інфраструктури та туризму Леоніда Кирильчука, директора департаменту ЖКГ та будівництва Михайла Харка, начальника управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Світлани Мишковець, начальника управління містобудування та архітектури Юрія Казмірука, начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Андрія Мельника, начальника управління освіти і науки Олександра Хомича, начальника управління культури і туризму Володимира Лисюка, начальника управління сім’ї, молоді і спорту Галини Карнаухової, начальника служби у справах дітей Алли Онищук, начальника управління з питань цивільного захисту Василя Ромка та начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Андрія Ломаги.

Окрім того, список на звільнення доповнюють начальник упровління екології облдежадміністрації Анатолій Гетьманчук та начальник екологічної інспекції облдержадміністрації Олександр Ткачук, начальник Держрибохорони у Волинській області Тарас Кунчик, начальник головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський, начальник головного управління юстиції у Волинській області Сергій Мишленик.

Рапорти, зі слів Анатолія Бубенщикова, написали прокурор області Андрій Парака, начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Гетало.

Проте це далеко не всі заяви, які написали керівники. Частина з них - в активістів Правого сектору.

Нагадаємо, що заяву на звільнення написали також начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник, а також є рапорт від начальника управління МВС України у Волинській області Олександра Терещука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Вільний Луцьк Показати IP 26 Лютого 2014 10:13
Шановні журналісти, будь ласка, грамотно пишіть посади та прізвища посадовців, які їх займають
1111 Показати IP 26 Лютого 2014 10:17
А де заяви інших чиновників.
Олександр Купін Показати IP 26 Лютого 2014 10:34
ОБЩАК ПР - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15) фінансував "беркут" та "тітушек", які вбивали людей. Керівник ОБЩАКА - Галина Скиба також винна в смертях Героїв Майдана. Необхідно покінчити з цим ОБЩАКОМ ублюдків ПР!!!!!!!
ігор до Олександр Купін Показати IP 26 Лютого 2014 10:36
Хто знає де проживає Г.Скиба ?
лучанка Показати IP 26 Лютого 2014 10:36
наприклад ставленик Клімчука Рубльов супер спец начальник пенсійного фонду м. Луцька
яяя Показати IP 26 Лютого 2014 10:41
а по міндоходам одного начальника обл. це крапля там через одного всі хабарники починая з заступників відділів
колісник Показати IP 26 Лютого 2014 10:53
Гетьманчук та його дуполиз Ткачук нагло обдурили революціонерів вони вже давно займають не ті посади,заяви написані зовсім не так. Гетьманчук- начальник упровління екології облдежадміністрації, а Ткачук-начальник екологічної інспекції. Тре повернутись до того питання і гнати тупих ригоналів ПР.
ВН до колісник Показати IP 26 Лютого 2014 17:29
Ткачук та Гетьманчук не належать до жодної партії і нікого з регіоналів не підтримували.
законознавець Показати IP 26 Лютого 2014 10:54
"початок процесу люстрації і на вимогу Правого сектору Волині" А це що за установа? Де офіційно зареєстрована? Яке має право волати, що вони від імені народу? Народ, судячи з багатьох коментів і на РІЗНИХ сайтах, дуже обурений діями ПС!!!
аффффф Показати IP 26 Лютого 2014 11:19
а де начальник умнс
Лучани до аффффф Показати IP 26 Лютого 2014 11:40
Які начальники?????? Вони памперси не знімають! На Гряді в маєтку Януковича ті кончені данильчуки вже побили вікна, комп'ютери, а мєнти їх зловили і відпустили!!!!!!!!!!!! І це не малолітки, а мужики років по 40!!!! А може це треба зберегти і санаторій для дітей зробити, бо за державні кошти збудовано?! Але де ж там подумати, для цього ж РОЗУМ треба!
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 11:22
Правий сектор - це така собі банда з зав’язаними лицями, що присвоїла собі функції палачів. На них також кров жертв "небесної сотні".
))) Показати IP 26 Лютого 2014 11:30
повилазили стукачі. ну-ну.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 11:51
Не бачу заяви на звільнення Кучмук Раїси із обласного центру зайнятості!!!!Ця вертихвістка була улюблицею не тільки Клімчука , а й колишнього керівника державного ценру зайнятості Галицького.Необхідно розібратися скільки коштів присвоїлаі Кучмук разом з своїм чоловіком (керує будівельною фірмою) будуючи ценри зайнятості не тільки в області!!!!!!
центр зайнятості до Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 13:12
А от дійсно - до цієї мадам треба обов'язково навідатись! Там такі гроші крутились вау!!! Те що мало йти на усунення безробіття, осідало на рахунках і йшло у кішеню Кучмук і багато років!!!
Аня до центр зайнятості Показати IP 28 Серпня 2014 15:54
А хто кого буде перевіряти,коли вони усі тим самим мазилом мазані.Злодій злодія покриває.Там такі корупційні схеми, що просто жах.Гроші виділяються підприємцям на відкриття своєї справи, діляться порівну,хто цю справу відкпмєва сміх та й годі.ПишетьсЯ бізнес план,бабало на руки і закрився бізнес. Працюють люди за кордоном, а гроші по безробіттю одержують. Це кубло корупції , яке потрібно закрити,бо ні одній людині воно не знайшло роботи ,а нашкодило.
volynlutsk123 Показати IP 26 Лютого 2014 11:55
Чому нема заяви начальника Управління державної міграційної служби в області Воробя О.В. та його заступника Войцешука І.Є., які службу на протязі двох років перетворили в тотальну корупцію, побори, хабарі за продажу посад та з громадян за надання паспортно-візових послуг.
рожище Показати IP 26 Лютого 2014 12:02
а де начальник держземагенства в областы
ковель до рожище Показати IP 26 Лютого 2014 21:13
люстрірується по барах...
прищ Показати IP 26 Лютого 2014 12:11
нагдаю правому сектору, що поруч майдану - обласна бібліотека, де затаїлася пенсіонерка, але ярий член партії регіонів, дружина великого поета-пристосуванця, директор тої бібліотеки Марія Мах. І то хватило тій людині на старості літ вляпатися в таку історію. зайдіть разочок до неї теж. Такі ж партійні "патріоти" і в бібліотеці Олени Пчілки і в Центрі культури Волині.
еколог до колісник т Показати IP 26 Лютого 2014 13:19
Перед тим як щось писати спочатку перевірте інформацію. Гетьманчук та Ткачук написали заяви правильно від імені нач. упровління екології облдежадміністрації та нач. екологічної інспекції відповідно. Так що якщо автор розумна людина то нехай внесе зміни до статті а колісник вибачиться.
jk. Показати IP 26 Лютого 2014 13:53
Кучмук, Карпомиз?
Люди з народу Показати IP 26 Лютого 2014 13:54
А де заява славнозвісного Книша Сергія Степановича? пора йому зібрати манатки, за рік служби достатньо наргібся людськими грошима....такої сволоти не повинно бути серед керівників
ігор Показати IP 26 Лютого 2014 14:19
пройдіться ще й по головних лікарях та їх заступниках, бо обнагліли до ручки
is Показати IP 26 Лютого 2014 15:00
І обов'язково завітайте в МРЕО!!!!
Ліза Показати IP 26 Лютого 2014 17:03
Кучмучку і Карпомиза в шию - ср*колизи регіонів!
Л.В. до Ліза Показати IP 27 Лютого 2014 13:38
І це суща правда про Кучмук. Цікаво в яку сьогодні куртку переодягнеться, а то вже переодягалась в помаренчеве пальто.
УВАГА Показати IP 26 Лютого 2014 23:59
шановна самообороно, на жаль не можу назвати свого імені, бо страшно, але по можливоті прошу взяти до уваги наступну інформацію: головний освітянин Волині Хомич (екс регіонал) піариться на Героях Майдану і збирає гроші з директорів шкіл області, нібито на потреби постраждалим! Ця цинічна особа - на все піде щоб утриматись на посаді.Якщо Ви не розглядаєте анонімних заяв, то чи не могли б ви якимось чином хоча б наголосити людям, директорам і т.д. щоб вони не здавали ніяких грошей цій особі (щоб ніхто їх не використав в цілях дачі ХАБАРА ЗА ЗАЛИШЕННЯ НА ПОСАДІ), краще нехай підвозять гроші особисто в ОДА правому сектору, або ж знайдуть реквізити постраждалих і пересилають допомогу на їх рахунок!!!
Анонім до УВАГА Показати IP 27 Лютого 2014 19:46
НІЧОГО ПОГАНОГО В ТАКИХ РЕЧАХ НЕМАЄ
Медбрат Показати IP 27 Лютого 2014 00:31
а забули славного нашого незамєнімого СИДОРА - на кличку Менгеле - памятаєте такого штурмдоктора з Освенціма - тільки той досліди ставив на живих, а цей на хворих пацієнтах... а так - різниця невелика... Останню сорочину зняв не з одного хворого,лікарів обклав даниною - від рядового до заввіділеннями, аптеки насадив і теж обклав, касу медичну - шо нае хочеться і згадувати як то гидко... Нагадую - Менгеле був член націонал-соцпартії, а Сидор - член риго-анальної...
Віктор Показати IP 27 Лютого 2014 02:25
Не знаю багато за Ткачука - ніби не злий чоловік і не хабарник, за справу переживає, а от Гетьманчука я би njxyj не шпетив - чоловік для лісівництва Волині раніше за свою багаторічну працю головним лісником Волині багато зробив, на відміну від Колісника - головного лісоруба Волині. За незгоду з Колісником і "пішли" його на еколога.
Українець Показати IP 27 Лютого 2014 08:20
А головні медики міста та області?
пизюрковський Показати IP 27 Лютого 2014 09:56
раджу звернути увагу на стратигічні обєкти, котрі знаходяться на даний момент в приватників: обленерго, водоканал
невідомий Показати IP 27 Лютого 2014 13:36
Давно пора звернути увагу на Ковпака "Луцьксвітло" . Зробив підприємство своїм власним, мало що робочі батрачать на його хатах, то ще й багато чого .............
м.Ковель Показати IP 6 Березня 2014 09:20
Хочеться поділитися з вами інформацією про начальника управління освіти і науки Хомича Олександра Степановича.Це людина з великої літери.Він завжди був з народом,ще до перемоги українського народу над бандитською владою.Ця людина допомагала людям відстоювати свої права проти корумпованої влади на місцях,причому нічого за це не брала.Я знаю,що є багато не вдоволених людей Хомичем бо він вказував на недоліки їхньої роботи і на порушення ними законів України.Це не сподобається нікому, тому і говоритимуть про нього багато всякої гидоти,яка не є правдивою.Хомич Олександр це чесна і порядна людина.Якщо вже таку людину звільнять з роботи,то у нас в освіті ніколи не буде правди.
м. Луцьк до м.Ковель Показати IP 6 Березня 2014 19:31
Це про всіх пишуть. Не звертайте уваги, політика брудна річ. Хай їх Бог простить. До речі і Клімчук також в нас дуже хороша людина та й Раїса Кучмук дуже привітна і гарний керівник.
Анонім до м.Ковель Показати IP 28 Серпня 2014 15:56
А скажіть,буль ласка, кого така хороша людина взяла просто так на роботую Без блату, без грошей?Одне питання
відповідь м. Ковель Показати IP 6 Березня 2014 11:52
Я з вами повністю погоджуюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus