USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Створення трьох госпітальних округів на Волині замість 5 - «заслуга» Гунчика

13 Вересня 2017 12:07
На Волині може з'явитися лише 3 госпітальних округи, замість 5, створення яких добивалися раніше. Про це на своїй сторінці в мережі написав народний депутат України Ігор Гузь.

Так, з його слів, за таке рішення волинянам варто подякувати Володимиру Гунчику.

"Сьогодні Уряд має прийняти абсолютно помилкове рішення про створення на Волині всього трьох госпітальних округів. Думку та позицію Волинської обласної ради та громад з Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Любомльського та Шацького районів не почули або ж скажемо чесно просто наплювали...

Можемо спільно подякувати за це рішення голові ОДА Володимиру Гунчику котрий більше року, принципово і системно "воював" за такий результат і розміняв інтереси краян на нестримне бажання політично помститися своїм супротивникам", йдеться у дописі.



Нагадаємо, що обласна рада неодноразово розглядала питання про госпітальні округи на своїх засіданнях. Зокрема, на 10 сесії 2 лютого, було прийнято рішення "Про звернення Волинської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров`я України та народних депутатів України від Волинської області". Депутати визначилися, що в нашій області повинно бути 8 госпітальних округів з центрами в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Любомлі, Камені-Каширському, Маневичах тав Ратному.

Таку позицію цілком підтримали нардепи з Волині Ірина Констанкевич таІгор Гузь.

Читайте ще: 3-ОХ ГОСПІТАЛЬНИХ ОКРУГІВ ДЛЯ ВОЛИНІ - НЕДОСТАТНЬО, - ІГОР ГУЗЬ

Після того, коли офіційний Київ не погодився на ці пропозиції, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, на якому було рекомендовано створити на Волині 5 госпітальних округів з центрами в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Любомлі та Камені-Каширському.

В той же час, у пояснювальній записці МОЗ йдеться про те, що проект розпорядження щодо госпітальних округів на Волині не містить ознак дискримінації та співпадає з позицією Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
124 Показати IP 13 Вересня 2017 13:47
Гунчик-комсомольська погань.
123 Показати IP 13 Вересня 2017 17:20
Ми вже не можемо терпіти в ОДА, як Гунчик керує і його "баба Яга"( суне свій довгий ніс скрізь). Гунчик як неділя( після 9 год.)... Позор!!!
Камінь Показати IP 13 Вересня 2017 20:00
Помста Павліка Морозова. Хто його народив, виростив він тих здав задля світлого майбутнього комунізму де усім по потребам але з усіх по можливостях. Ось найголовніше у сьогоднішній декомунізації. Не перейменування вулиць та площ але найголовніше це здача так званого вчорашнього соціалістичного натбання але вірніше вкидання Волинських громадян у прірву теж так само капіталістичних диких відносин через те, що здача цілих чотирьох районів у прийми Ковельскій мафії це чи не найголовніше у роботі голови ОДА. Можна подумати що хтось когось буде возити до Ковеля. Будете здихати в К-Каширську, Любешівці в Любешові, а Манневичани в Маневичах, Ратнівчани в Ратно. Хіба що Ратнівчани зможуть поїхати підлікуватися до Бреста, оскільки й так половина Ратнівчан вже там працює і до Бреста для Них їздити ближче як до Ковеля. Північне Полісся перетвориться на територію без людей оскільки тільки медична яксна освіта та якісна освіта дасть можливість громадянам ще триматися у цій території але якщо Польська республіка дасть українську школу то шановні Ви не поюачите половини громадян Полісся, а дальше деградація сотень тисяч гектарів. Полісся помре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus