USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп незаконно побудувався на Світязі

10 Червня 2013 12:36
Народний депутат України VII-го скликання, «фронтзмінівець» Ігор Васюник незаконно збудував приміщення на державній землі біля Світязя.

Про це повідомив під час оперативної наради голова ОДА Борис Клімчук 10-ого червня.

За його словами, суди стосовно 16 гектарів землі біля Світязя уже відбулися. З'ясувалося, що та земля - державна. Утім на ній, мовляв, незаконно збудував приміщення нардеп, представник львівського осередку «Фронту змін» Ігор Васюник.

«Більше гектара зайнято. Там збудовані приміщення, там великий паркан. Ясно, що бульдозери ми туди посилати не будемо. Поки що. Ці будови, ясна річ, знаходяться на незаконно захопленій землі. Земельку впорядкуємо, земля державна», - зазначив Борис Клімчук.

Голова ОДА вважає, що у нардепа є вихід з цієї ситуації - заплатити гроші державі за землю. «Ми ж не кровожерливі, ми порядні. Якщо капіталісти побудувалися, чи багаті народні депутати, то хай живуть, але гроші в казну. Два варіанта: орендна плата або викуп», - повідомив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
я Показати IP 10 Червня 2013 12:44
интересно, кому б еще из простых людей разрешили бы некровожерлыви так просто приватизировать земельку на Свитязе...
вася Показати IP 10 Червня 2013 12:45
а що ж ви спали коли фундамент заливали.???куди дивилася влада на місцях, в області, всі контролюючі органи???сміхолюди....
Лучанин Показати IP 10 Червня 2013 12:56
Необхідно спочатку стягнути 50% вартості будівництва в користь держави з забудовника, а тоді розглянути питання чи зносити будівлі чи залишати яко вони не несуть загрозу для Світязя.
Серж Показати IP 10 Червня 2013 13:35
то це значить, що можна де завгодно будувати на державнiй землi, а потiм просто викупити?!
Ольга Показати IP 10 Червня 2013 14:07
А хібань- це нам грозить. За нашу копійчану пенсію і зарплатню ми скоро за комунальні послуги не заплатимо, бо не буде чим.Які хатинки, яка земля?Читаєш це все і думаєш, яке ми бидло, ніхто нас за людей не рахує-тільки тому, що не можемо ,не вміємо і не маємо як красти. Бо не бізнесмени-бандити, не дупутати, не началники всіх рівнів -от до корита доступ закрит,то й подихай з голоду і холоду.
wmf до Ольга Показати IP 10 Червня 2013 14:24
А ви продовжуйте скиглити і жувати соплі і далі, раз на інше не здатні.
Лучанин Показати IP 10 Червня 2013 16:01
Так вони і роблять і навіть оті 50% що по закону необхідно не спплачують, а навіщо їм і так все приватизують, бидло воно і є бидло, тимбільше якщо воно депутат
Прізвище не називаю з з етичних міркувань Показати IP 10 Червня 2013 16:14
Взагалі давно необхідно переглянути всі Земельні ділянки на березі Світязя, цеж наша перлина , а тут такі незрозумілі розбазарювання земельних ділянок. Клімчук Б.Ф., зверніть увагу бо нетільки ми, але і Ви самі себе будете не поважати. хоч там можна навести якись порядок, де контролюючі органи.
1 Показати IP 10 Червня 2013 16:19
Якщо є гроші чому чесно невзяти ділянку на березі Світязя, або купити згідно закону, а це ще депутат, дійсно бидло інакше нескажеш
Августо Показати IP 10 Червня 2013 16:23
Колись таких до плота брали та за таке стріляли. Народне багатво - землю, експропріював у нас з Вами! А ми з нього викуп за своє брати будемо як на базарі? Порушення ст. 197-1 Кримінального Кодексу України, - подання до Верховної ради, Генпрокуратури, - позбавити його недоторканості, мандата!, А потім геть з влади та на нари злодія-нардепа! Майно нажите злочинних шляхом -продати з молотка, а виручені кошти використати на потреби району!
Александр Показати IP 10 Червня 2013 16:55
Не совсем мне понятен "гнев народный". Игорь -младший брат Ивана, зам. Главы Секретариата истинно народного президента Ющенко, - за 2 года президенства которого из мелкого предпринимателя стал зам.главы Нафтогаза, тогда же и построился. Чего сейчас шумим?))
фрай Показати IP 11 Червня 2013 16:08
Федя вже взяв усі податки з нього.
Факт Показати IP 11 Червня 2013 16:23
Що за викупи, Бориска? А якщо кожен побудується завтра на самозахоплені? Розвалити все, а кошти витрачені на розвал стягнути з крутня.
1 Показати IP 12 Червня 2013 00:12
Регіони дали команду фас на бувшого колегу Ющенка.
Барани Показати IP 17 Червня 2013 08:54
А що Борєнька вже в нас судова інстанція , яка має право встановлювати законність чи не законність забудови? Коли регіонали починають таку риторику, це означає що земелька їм самим приглянулась. Де ж ти Боря був коли пансіонатам світязя буда потрібна допомога? Де "державницька позиція"? Лише тепер коли пансіонати почали приводити до людського стану апетити у вашої бандитьської влади розгорілись???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus