USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Не спішіть ділити!» - Клімчук про ковельську землю

10 Жовтня 2011 18:03
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звернувся до прокурора Волинської області Андрія Гіля, аби той розібрався з черговими земельними махінаціями у Ковелі.

Про це він повідомив під час обласної селекторної наради у понеділок, 10 жовтня.

«Я дав прохання прокурору області детально розслідувати ваші чергові земельні діла по створенні садівничих кооперативів. Кого ви хочете дурити в Ковелі?» – звернувся до ковельських владців голова ОДА.

«От у вас руки до землі – поділити вже, при вас, сьогодні, мій друже Кіндер (Олег Кіндер – міський голова Ковеля, - «ВН»). Не спішіть ділити. І після нас будуть люде на землі», – звернувся він до мера Ковеля.

«А це інвестиційна земля. До речі, резервована. Ковель – сама провальна яма по інвестиціях. Нічого там не появляється. Мер змінює мера, і нічого не відбувається. Те, що є, глохне. А ви ділите землі. От орли! При чому без копійки для бюджету. Дерете цю неньку-Україну і в хвіст, і в гриву. Патріоти!» – обурився губернатор.

Тут же Клімчук пригрозив звільненням начальнику управління Держкомзему в Ковелі Вадиму Логвінову.
«Я попередив Логвінова. Ще один крок вліво-вправо – і не просто звільнення з посади, а – тюрма і воші», – сказав він.

Нагадаємо, цьогоріч у січні Логвінова ледь не звільнили через земельний скандал у Ковелі.

Тоді Ковельська міська рада дозволила окремим ковельчанам і жителям Ковельського та Камінь-Каширського районів складати проекти землеустрою щодо відведення безоплатно у приватну власність земельних ділянок по 800-1000 квадратних метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Показати IP 10 Жовтня 2011 19:13
Неспішіть ділити я ж собі ще не підібрав!!!
Свідомий громадянин Показати IP 10 Жовтня 2011 19:30
"Не спішіть ділити - мене ж забули", - сказав Клімчук
Роман Показати IP 11 Жовтня 2011 10:04
Як же пан Б.П. купив землю (паї), які по закону купувати не можна ( мораторій).І змінив цільове прихначення. Оце дуже цікаво.Хай це краще розкаже
Нест Показати IP 11 Жовтня 2011 10:05
Ковельська міська рада правильно зробила - не віддавати землю в руки олігархам, а своїм, які жили, живуть і будуть тут жити. А Клімчук здрейфив перед Азаровим, Ахметовим та іншими безпередельщиками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus