USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Некерована» Савченко збирається вести свій рух

26 Листопада 2016 13:35
Депутат Верховної ради України від партії «Батьківщина» Надія Савченко заявила, що вирішила стати «незалежним політиком» і збирається «вести «рух» разом з народом»; себе вона назвала «некерованою і непередбачуваною», - інформує Sundaynews.info.

«Я стаю незалежним політиком і пропоную створити фонд, щоб люди бачили на що витрачаються їхні гроші», - сказала депутат в ефірі програми «Шустер Live«.

Зі слів Савченко, зі своєї фракції у Верховній Раді вона виходити не збирається. Крім того, український депутат заявила, що готова висунути свою кандидатуру в разі дострокових президентських виборів, але розраховує, що всі «обійдеться без цього».

Тим часом, український активіст і волонтер Роман Донік критично висловився з приводу планів народного депутата Надії Савченко створити власну політичну партію або громадську організацію.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що основний ідеологічний посил буде полягати в тому, що ідеали Майдану зраджені, - інформує Апостроф.

До слова, нагадаємо, що на думку політологів, Савченко ведуть у велику політику - ймовірно, її готують на заміну Тимошенко, якій вже не вдасться відновити свою репутацію. Навіть у самій фракції, тим часом, не виключають, що Савченко готує окремий політичний рух.

Донік зазначив, що новою партією будуть використовуватися тези про те, що росіяни - не вороги, що колишня влада була хоч в чомусь краще, що Європа нікуди не дінеться. Також підніматимуться теми втоми від війни, зубожіння громадян і те, що винна у всьому не Росія, а влада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
321 Показати IP 27 Листопада 2016 11:18
Пам"ятаєте що було з Жанною Д"Арк????
читачка Показати IP 29 Листопада 2016 12:05
здайте її в психлікарню...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus