USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Псевдорада Криму оголосила незалежність півострова. ОНОВЛЕНО

17 Березня 2014 10:55
Сепаратисти Верховної Ради Криму оголосили незалежність півострова, - повідомляє ТСН.

Так, сьогодні, 17 березня, нелегітимна Верховна Рада Криму ухвалила постанову "Про незалежність Криму".

За документ проголосували 85 депутатів, передає прес-служба Верховної Ради.

Документ проголошує Крим незалежною суверенною державою – Республікою Крим, у якій місто Севастополь має особливий статус.

А також просить "Росію прийняти Республіку Крим до складу Російської Федерації як нового суб'єкта Російської Федерації зі статусом республіки".

Як повідомляють "Українські новини", організатори так званого "референдуму" оголосили, що 96,77% кримчан – за входження в Росію.

"96,77% жителів Криму, які прийняли участь у незаконному "референдумі", підтримали приєднання півострова до Росії", - заявив голова республіканської комісії з підготовки й проведенню "референдуму" в Криму Михайло Малишев.

Лише 2,51% висловилися за статус Криму як частини України, сказав він журналістам за підсумками обробки 100% бюлетенів.

Малишев стверджує, що 96,77% підтримали приєднання півострова до Росії як суб'єкта Російської Федерації, а 2,51% висловилися за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України.

0,72% бюлетенів визнані недійсними.

Явка в Криму склала майже мільйон 275 тисяч чоловік (83,1% виборців), стверджує Малишев.

Це дані без урахування Севастополя.

Як відомо, Верховна Рада Криму 6 березня призначила референдум про статус АРК на 16 березня в обхід Конституції й законів України. На нього винесли два питання: про входження Автономної республіки Крим у Російську Федерацію і про повернення АРК до Конституції 1992 року.

Конституційний Суд 14 березня визнав невідповідною Конституції України цю постанову Верховної Ради Криму, але так званий "референдум" все одно провели – на території, окупованій озброєними росіянами.

Кримські татари не визнали цей так званий "референдум" і не брали участі в ньому. Багато мешканців Криму, які виступають за збереження Криму у складі України, також не пішли голосувати і весь день боялися вийти на вулицю, щоб не піддатися нападам.

Центральна влада України й цивілізовані країни світу не визнають кримський "референдум".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
екскурсовод Показати IP 17 Березня 2014 11:11
Чого це Верховна Рада Криму нелегітимна? Вони законно обрані на виборах, які визнали всі! Якщо так оцінювати то ВРУ теж нелегітимна? От і просрали Крим! Але це тільки початок "керування" нової самозванної влади, домайданились!!! Роздерибанать Україну, побачите, нагугліть карту поділу поляками України підчас майдану, так і буде!
правдолюб Показати IP 17 Березня 2014 11:22
Всі ж за народовладдя чи як? От народ Криму і визначив як їм жити! Ну не людям же зі Львова чи Тернополя вирішувати долю кримчан?! А як би у тому ж Львові люди реагували, якби кримчанам довелось вирішуватиїх їхню долю?:) Так що все за правилами і не ма що нюні розпускати, а з ціми "керовниками", що зараз у кабінетах у Києві повсідались, ох і хлебне ще Україна!:(
Крым Показати IP 17 Березня 2014 11:42
Приятно удивлена-на зап. Украине есть трезвомыслящие люди. Немного, судя по комментам, но есть. Я была на Волыни, в Луцке-очень приятный городок. Уверена -мы найдем общий язык. Со временем. Не скоро, но это будет. У нас проблемм хватает. Но, это НАШИ проблеммы. Мы их решим. Проблеммы Украины Вы будете решать сами. Без нас. Искренне -успехов. С уважением Елена Манина, за главред "Крымская првда"
Со стороны до Крым Показати IP 17 Березня 2014 11:54
Крымчане! Желаю удачи! Вы сделали выбор - и пусть он окажется правильным. Референдум - это демократия в чистом виде. В добрый путь!
Джулія до Крым Показати IP 17 Березня 2014 13:50
А Крим багато проблем України навирішував? Чи тільки їх створював?? Будете проситись до нас, коли Пупін "поимеет" всіх і кожного на Кримському півострові, а ми подумаємо, нафіг такий баласт. P.S. Курортний сезон наближається...
турагент до Джулія Показати IP 17 Березня 2014 14:10
В тебе курортний сезон на заср...міченому Світязі буде, або у парку біля Сапалаївки!:)))
Анонім Показати IP 17 Березня 2014 11:42
Маже хоч в них замість обіцяного ПАКРАЩЕННЯ наступить нормальне життя. І ми візьмемо з них приклад.
волинянка до Анонім Показати IP 17 Березня 2014 12:30
З місцевими "правителями" і політиканами ми ще довго будемо у цьому лайні!:( Заздрю кримчанам!
Metaller Показати IP 17 Березня 2014 12:46
Мій прогноз - 5 років і назад попросяться.
свідок Показати IP 17 Березня 2014 14:14
Українські ЗМІ цього не показували, як вчора вечером Крим святкував завершення референдуму, а людей десятки тисяч на вулиці повиходили у Сімферополі, Севастополі... і стільки радості в них на обличчях було - це треба було бачити! Якби це було сфабриковано, то по іншому б виглядало, а так видно що люди раділи і це справжній прояв того, що хочуть люди у Криму!
ЗМІй Показати IP 17 Березня 2014 14:29
І це всіх Путін звіз?:) http://www.youtube.com/watch?v=BnO3q9rGsDI

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus