USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нідерландам знадобиться кілька місяців для рішення щодо асоціації України і ЄС

9 Квітня 2016 09:35
Рішення щодо подальших кроків після негативного голосування на референдумі в Нідерландах, можливо, займе кілька місяців.

Про це заявив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте на щотижневій пресс-конференції, - повідомляє "Європейська правда" з посиланням на видання De Telegraaf.

За його словами, зараз перед владою стоїть виклик не образити почуття виборців, які проголосували за варіант "ні".

"Це складний процес з кількома гравцями. Ця ситуація створює для нас головний біль, бо тут ми опинилися на невідомій території. Є багато варіантів. І, можливо, треба буде кілька місяців перш ніж знайти рішення" - сказав Рютте.

Наступного тижня він планує обговорити з парламентом результати референдуму і подальші кроки. Далі ці питання обговорюватимуться в Брюсселі "за зачиненими дверима".

Як повідомлялося, за попередніми результатами 61,1% тих, хто взяли участь у референдумі у Нідерландах 6 квітня, проголосували проти Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 9 Квітня 2016 09:41
Нідерланди показали Украіні іі місце не без !!! "допомоги" украінського політикуму ? і звичайно не без впливу рос пропаганди та коштів ! Сумно..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus