USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нідерланди висунули нові вимоги щодо асоціації України та ЄС

12 Грудня 2016 16:58
Нідерланди вимагають закріпити умову про те, що угода не дасть українцям права вільно жити та працювати на території Євросоюзу. Окрім того, Нідерланди хочуть гарантій про те, що Угода про асоціацію з Україною не міститиме додаткових зобов'язань безпекового або фінансового характеру.

Про це йдеться в проекті документу, підготовленому урядом Нідерландів. Про це інформує канал 24 з посиланням на Reuters.

Прем'єр-міністр Марк Рютте зазначив, що хоч жоден з цих пунктів не був обіцяний в угоді, нідерландці хочуть отримати додаткові гарантії для заспокоєння своїх виборців.

У проекті документу також зазначено, що боротьба з корупцією в Україні є ключем до налагодження більш тісних зв'язків між Києвом і ЄС.

Документ розглянуть на саміті лідерів ЄС 15 грудня.

Нагадаємо, 6 квітня у Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. "Проти" проголосував 61% учасників референдуму, за – понад 38%. Явка склала 32,28%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 12 Грудня 2016 17:58
одним словом УРКАїна потрібна еуропі як буферна зона з парашією. все інше - псевдодемократичне балабольство.
Критик Показати IP 12 Грудня 2016 18:05
Я вспоминаю предвыборную речь Порошенко в 2014 году,где он слёзно обещал,что Украина в 2017 году подаст заявку на вступление в ЕС....Он конечно и много другого обещал,но в плане этой статьи интересна именно это.Неужели все забыли это?Ну про Яценюка и про его речи 2014 года,когда он говорил как "..Європейські брати допоможуть Україні..." я уже молчу,так как нету уже Яценюка на политическом Олимпе.
З Голландії Показати IP 12 Грудня 2016 19:22
Мова про вступ України до Євросоюзу не розглядалась ніколи і розглядатись не буде.Мова йде лише про візи на 90 днів,по яким неможливо працювати,лише приїхати у відпустку.
Анатоль_ Показати IP 12 Грудня 2016 19:32
Я в шоці з тих Нидерландів. Багато нам обіцяли, казали, що в Євросоюз приймуть Україну. А зараз нам українцям дулю під ніс показали ті Нідерланди. І Порошенка вони обдурили!
З Голландії до Анатоль_ Показати IP 12 Грудня 2016 20:46
Дякуй голландцям,що саме від них почув,що мови про приєднання до Євросоюзу насправді ніколи не стояло на порядку денному,вирішують лише дозволити візи чи ні....зомбовані російською пропагандою люди, які ще й досі соромиться розмовляти мовою то друзі Росії, для чого вони тут....я сама голосувала проти.
Активіст Показати IP 12 Грудня 2016 19:47
Короче, запийте холодною водою той безвіз і живіть, як жили. Ло.ам не місце в Євросоюзі.
саі Показати IP 12 Грудня 2016 19:57
Диб*ли... Шоб путін завоював Україну, а потім спустошив Европу - забравши всі їх цінності, вкрадені за 1000 років... Можливо тоді спесі у цих европейців зменшится... Жирують, а Україна захищае їх жопи.
:-) до саі Показати IP 12 Грудня 2016 20:42
Шановний. Шо ви мелете. Заздріть мовчки. Їхня, як ви сказали, спесь у них цілком природна. Європі не з неба блага падають, а завдяки тяжкій праці і здоровому глузду, навідміну від нас. От я б хотів побачити, з яким ви ентузіазмом і настроєм, впустили до себе в оселю за святковий стіл немитого цигана, розчузлившись від слів його подяки вам за стрельнуту у вас же сигаретку.
саі до :-) Показати IP 13 Грудня 2016 01:16
Ви в Європі не були - так що не патякайте. Я в Європі пів життя прожив, а сам з Луцька. Я хоть хаю європейців, а ви українців з немитими циганами зрівняли, ентузіаст ви наш... Нах*р українці потрібні в Європі... Європі потрібні гроші русскіх олігархів... От вони тепер і репу чухають - лжедемократи...
для житєлей європи до саі Показати IP 13 Грудня 2016 18:37
Половину життя простояти раком на плантації пшека ще не говорить про наявність розуму в голові ( що й проглядається по тексту). Та й хаяння європейців "просто так", без аргументів, бо я українець - доводить ще й те, що порівняння цілком правильне для певного кола осіб. І чим раніше ці особи це зрозуміють, тим скоріше країна почне розвиватися в правильному напрямку. І пів життя батрачити на "зажравшихся європейців" не треба буде))
sai до для житєлей європи Показати IP 15 Грудня 2016 14:32
Москалику - це ти все життя раком перед кадировою прислугою стоїш... Дея писав про поляків? По-друге - вся східна Европа - Чехія, Словакія, Польша, Румунія - працює на Німців, Французів і Італійців і Англійців... Ти коли небудь чув про румунські автомобілі? чи одежу словацьких дизайнерів моди? чи польську сантехніку? Авто шкода - то фольцваген, Lidl - німці, Tesko - Англія, і так далі.... Більшість румунів та поляків збирають салатік в Бельгії чи Англіїї, словаки та чехи - горбатяться на німецький та французьких заводах та стройках... Відкрий очі, зніми рожеві окуляри.
не Андрій Показати IP 12 Грудня 2016 20:25
Ху..лі ви всі тут ниєте, 90% українцям той безвіз на.рен здався. Так невелика частина західняків буде рада, але основна масса українців живе в інших регіонах і для них безвіз абсолютно нічого незмінить в житті. Нерозумію цих танців навколо асоціації - відволікти від реальних проблем? Шкода тих меркантильних і недалеких людей які думають що революція була заради асоціації чи вступу в ЄС,
З Голландії до не Андрій Показати IP 12 Грудня 2016 21:09
Та невелика частина західняків вже більше 20років живе в Євросоюзі і молиться,щоб та російська мова хоч тут не мозолила їм вуха...це нормально коли в літаку вітаєшся українською і тобі скрививши морду відповідають російською, елементарну етику осилити не можуть, а пруться до Євросоюзу.... І хтось їм винен що з квітами їх ніхто тут зустрічати не буде...:)
Йопрст Показати IP 12 Грудня 2016 20:28
Хай ідуть н:ахюй з своєю єврозоною
свідомий Показати IP 12 Грудня 2016 20:42
Ну що скакуни виходить правий був Федорович коли говорив що європейці фантиком манять а цукерку не дають і Микола Янович який говорив що готовий в будь який момент підписати асоціацію тільки нехай європейці запропонують такі умови від яких ми не зможемо відмовитись. А ще цікаво чи хоть один з тих що так завзято стрибав на майдані прочитав хоча б одну сторінку з договору про асоціацію.
Анонім до свідомий Показати IP 12 Грудня 2016 23:17
треба розуміти, що асоціація з Євросоюзом у першу чергу вигідна Україні, і для цього держава повинна докласти певних зусиль. наприклад, подолати корупцію, створити умови для конкурентного ринку, забезпечити права людей і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus