USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нового прем’єра Британії оберуть до 20 липня

24 Травня 2019 18:37
Британська Консервативна партія хоче обрати нового лідера, який також очолить уряд, до того як Палата громад піде на літні канікули.

Про це повідомляє «Європейська правда» із посиланням на Sky News.

Британські депутати зазвичай роблять літню перерву в роботі з третього або четвертого тижня липня. Визначитися з наступником Терези Мей консерватори планують до 20 липня.

«Послідовні раунди голосування відбуватимуться до того часу, поки не буде визначено остаточний список кандидатів за голосуванням усіх членів партії», – йдеться у заяві консерваторів.

Подання кандидатур на посаду лідера партії триватиме до 10 червня. Раунди голосування триватимуть, поки не залишиться два фіналісти.

«Ми очікуємо, що процес відбору буде завершено до кінця червня, що дозволить нам провести серію зустрічей по всій Британії з кандидатами, а потім віддати свої голоси, щоб результат був оголошений перед початком літньої перерви парламенту», – зазначається в заяві.

Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей офіційно оголосила, що піде у відставку з поста лідера Консервативної партії і відповідно з посади глави уряду 7 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus