USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нуланд мала розмову з Коломойським та Палицею

8 Червня 2014 21:05
В Одеську область з робочим візитом прибула помічник Держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд, яка зустрілася з головою Одеської обласної державної адміністрації Ігорем Палицею, головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігорем Коломойським та мером Одеси Геннадієм Трухановим, - відзначили в прес-службі облдержадміістраціі.

У рамках зустрічі сторони обговорили поточну ситуацію в Україні взагалі, і в одеському регіоні зокрема. Як зазначила Вікторія Нуланд, для неї дуже приємно відвідати Одесу, бо саме це місто має важливе значення для України, - ідеться на сайті одесит.ua.

"В Одеській області живуть толерантні та спокійні люди. Але це не означає, що ми можемо дозволити розвиток сепаратистських настроїв. Люди хочуть жити в єдиній Україні і ніде більше. Це однозначно. І людей зараз турбує покращення їх рівня життя, позитивні економічні зміни, подолання корупції в країні. Громадяни України хочуть жити в успішних і економічно сильних регіоні та державі ", - зазначив Ігор Палиця.

Голова Одеської ОДА запевнив, що ситуація в області спокійна і контрольована, а сепаратистські настрої практично відсутні. У той же час Ігор Палиця підкреслив важливість поліпшення соціально-економічного становища населення для підтримки стабільності в Одеській області.

Сторони погодилися, що після обрання нового Президента України, держава отримала шанс на розвиток сучасної, розвиненої і безпечної країни.

Серед основних питань, які цікавили помічника Держсекретаря США у справах Європи та Євразії, були питання: які заходи планує впроваджувати влада для подолання корупції і чим, у такому разі, повинна допомагати центральна влада?

"Головне, на мій погляд, є політична воля влади та її бажання викорінювати весь той негатив, який накопичувався в останні роки. Я, як голова адміністрації, маю таке бажання і маю волю працювати командою для вибудовування нормальної економічної ситуації та подолання негативів. Я впевнений, що ми подолаємо корупцію на місцевому рівні. У нас були зустрічі з трьома міністрами закордонних справ з Німеччини, Норвегії та Литви, і ми підкреслили, що Одеса - відкрита для інвестицій. А співпраця з іноземними інвесторами буде проходити в правових рамках. Щодо національного рівня, то все має змінитися з приходом до влади нового Президента України", - зазначив Ігор Палиця.

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський додав, що боротьба з корупцією має починатися з керівництва держави.

"Щоб подолати корупцію на місцевому рівні, потрібно змінити систему. Ми повинні створити умови для нормальної роботи, дати гідну заробітну плату, соціально підтримувати і захищати найбільш вразливих наших співгромадян. Все це та інші прозорі заходи і заходи нівелюють корупційну складову", - сказав Ігор Коломойський.

В Одеському регіоні зараз створюється система відкритого діалогу між владою та представниками бізнесу. Це робиться для того, щоб можна було дізнаватися про тих чиновників, які хочуть займатися корупційними схемами. Як підкреслив Ігор Палиця, економічно регіон дуже цікавий і має великі можливості, тому великою допомогою від Європейських держав і США будуть інвестиції. Регіон готовий створювати інвестиційні програми і виконувати їх.

Пані Нуланд підтвердила підтримку США позитивним змінам в Україні і спрямування зусиль на подальшу стабілізацію, особливо на сході країни. Разом з тим заступник Державного секретаря США повідомила про перспективу здійснення економічної місії американських інвесторів восени поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 21:21
"Пані Нуланд підтвердила підтримку США позитивним змінам в Україні і спрямування зусиль на подальшу стабілізацію, ОСОБЛИВО на сході країни." - иными словами, АТО - это "позитивні зміни в Україні".
))) до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 00:46
почитайте биографию этой кровавой дамочки на Вики хотя бы.
Дончанин до ))) Показати IP 9 Червня 2014 10:33
Да знаю я все это.
((((((( до ))) Показати IP 9 Червня 2014 11:15
А біографію путлера не хочеш переглянути? 'Лаври' гітлера ботоксному карліку не дають спати
Дончанин до ((((((( Показати IP 9 Червня 2014 11:21
По поводу биографии Путина - Андропова удалось отравить. Вторая попытка оказалась удачной.
накрывай Показати IP 8 Червня 2014 22:54
накрывай столы - паны приехали...
українець до накрывай Показати IP 8 Червня 2014 23:10
а що? Для тебе кацапські пани кращі?
Дончанин до українець Показати IP 8 Червня 2014 23:28
А ты без пана жить не можешь?
не розумію до Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 23:30
І коли ти встигаєш боротися за свою ДНР??? Ти ж весь час просиджуєш на ВН?
Дончанин до не розумію Показати IP 8 Червня 2014 23:47
Ну, если следовать твоей логике, то только по Донецку получишь минимум 200 000 ополченцев. Нам пока хватает и 15 000 мужчин под ружьем (это только по Донецку).
психіатр до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 10:34
Не думав, що у вас стільки моїх паціентів. А слова які - 'ополченців' 'мужчін' ..... скажи просто - запроданців з колорадськими прокладками, яких треба зищувати
Vox populi Показати IP 8 Червня 2014 23:50
Палиця- наступний Президент України .
Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 23:52
Согласен!
Дончанин до Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 23:56
Это кто под меня пытается конать?
Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 23:59
Или я чего то не понял?
Психлікарня до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 00:44
Ми вже їдемо за вами. Чекайте
103 до Психлікарня Показати IP 9 Червня 2014 05:35
По-перше дуже дорого буде поїхати тобі за дончанином,а по-друге він дуже адекватна і розумна людина.До речі на сході багато таких при пам"яті людей.Уважуха вам східняки.
209 до 103 Показати IP 9 Червня 2014 10:26
На сході багато людей при пам'яті? Випадково не ті , хто голосував за яника , а потім верещав 'расія,расія путінпамагі. Не спорю, що там е відсоток нормальних патріотів, але існуе і чисельна кількість люмпенів-зрадників, які за гроші і 'мать родную....'
чия б корова мичала до 209 Показати IP 9 Червня 2014 13:08
за Юща нам розкажи краще
Дончанин до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 10:43
коментар було видалено
не розумію до Дончан Показати IP 9 Червня 2014 00:01
В тебе все добре ?
гiсть Показати IP 9 Червня 2014 08:22
Царям,всесвiтнiм шинкарям, I дукачi,i таляри, I пута кутii пошли. Робочим головам,рукам На сiй окраденiй землi Свою ти силу ниспошли. Менi ж,мiй Боже,на землi Подай любов,сердечний рай! I бiльш нiчого не давай.Т.Г.Шевченко,,Молитва,,.
прочитав Показати IP 9 Червня 2014 09:32
А для чого новини з Одеси волинянам? Хто захоче сам знайде і прочитає!
Андрій76 до прочитав Показати IP 9 Червня 2014 10:44
А для чого луганські та донецькі тролі волинянам?..Не знаєш?..От і я не знаю..,а вони все лізуть і лізуть до нас як саранча...
знову Показати IP 10 Червня 2014 08:56
Знову приперлася бучу колотити, як на майдані, коли бутербродики розносила?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus